kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Ayakkabı Dünyası Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Ayakkabı Dünyası Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? Ayakkabı Dünyası çalışma şartları ve çalışma saatleri 2023 yılında nasıl? Ayakkabı Dünyası iş başvurusu, iş ilanları ve personel alımı nasıl yapılır?

A+
A-

Türkiye’de ayakkabı sektöründeki en büyük satıcılardan ve markalardan biri de şüphesiz Ayakkabı Dünyası markasıdır. Birbirinden farklı markaları bir arada toplayan mağazacılık yapısı ve ürün çeşidinin fazla olmasıyla rakiplerinden bir adım öne çıkmıştır. Ayakkabı Dünyası, ayakkabı bakmak veya satın almak isteyenlerin uğradığı ilk duraklaradn biridir. Şubelerini büyük mağazalara açan Ayakkabı Dünyası personellerinin kalitesine de önem vermektedir. Ayrıca müşteri memnuniyeti anlayışıyla yürüttüğü satış politikası sayesinde her yıl şube sayılarını artırmayı başarmıştır. Bu nedenle pek her yıl personel alımı yapmıştır. Türkiye’de işsiz olan veya sektörde değiştirmek isteyen pek çok kişi Ayakkabı Dünyası ile ilgili araştırma yapmaktadır. Özellikle “Ayakkabı Dünyası personel maaşları 2023 ve “Ayakkabı Dünyası çalışma şartları ve saatleri” konularıyla ilgili pek çok soru sorulmaktadır. www.tercihiniyap.net ailesi olarak firmayla ilgili her detayı araştırdık. Peki Ayakkabı dünyası personel maaşları 2023 ne kadar? Çalışma şartları ve çalışma saatleri 2023 nasıl? Ayakkabı Dünyası personel alımı, iş ilanları ve iş başvurusu nasıl yapılır?

Ayakkabı Tasarımı ve Üretimi

Ayakkabı Dünyası Personel Alımı 2023

Ayakkabı Dünyası mağazaları en kalabalık mağazalar arasındadır. Binlerce müşteriye kaliteli hizmet vermek için ve mağazalarda düzeni korumak için personellerin sayısı ve kalitelisi son derece önemlidir. Firma bu nedenle her yıl personel alımı yapmaktadır. Ayakkabı Dünyası personel alımı 2023 yılında da devam edecektir. Ayakkabı Dünyasında personel olarak çalışmak isteyen kişilerin makaleyi okuması son derece önemlidir.

Ayakkabı Dünyası Çalışma Şartları 2023

Ayakkabı Dünyası’nın ülkenin pek çok şehrinde şubesi bulunmaktadır. Firmanın şubeleri yüzlerce metrekarelik dev mağazalarda faaliyet gösterir. Ve firma politika gereği pek çok farklı markanın ayakkabılarını satışa sunar. Bu nedenle mağazalara vatandaş akın eder. İşte bu nedenlerden dolayı Ayakkabı Dünyası personellerinin çalışma şartları oldukça ağırdır. Personeller hem büyük bir mağazanın düzenini ve temizliğini sağlamalı hem de müşterilerle ilgilenmelidir. Ayakkabı giyen çıkartan deneyen yüzlerce müşteri hayal edin. Temizlenmesi ve düzenlenmesi gereken reyonları hayal edin. Zorluğu düşünebiliyor musunuz?

Firma bünyesinde personellere ekstra çalıştıkları saat için ödeme yapılmaz. Ancak resmi tatillerde ve dini tatillerde personeller çalışırsa fazla mesai ücreti alabilirler.

Ayakkabı Dünyası Çalışma Saatleri 2023

Ayakkabı Dünyası personelleri günde 8 saat mesai yaparlar. 8 saatlik sürenin içerisinde yemek molası, çay molası ve ihtiyaç molası da dhildir. Personeller 8 saatlik mesai süreleri sonrasında ekstra çalışmak istemezler. Çünkü fazla firma personellerine fazla mesai ücreti ödemesi yapmamaktadır. Personeller haftada 6 gün çalışır ve 1 günde izin yaparlar. Ayrıca 1 yıllık hizmet sürelerini dolduran personeller 14 günlük yıllık izin kullanmaya hak kazanırlar.

Ayakkabı Dünyası Personel Maaşları 2023

Ayakkabı Dünyasının uyguladığı maaş politikasında temel nokta deneyim ve hizmet yılıdır. Yani firma bünyesindeki deneyimli ve eski personeller yeni personellerden daha yüksek maaş alır. Firma yeni giren deneyimsiz personellerine asgari ücret tutarı olan 8.506 TL maaş ödemesi yapmaktadır. Ancak genel olarak firma maaşları asgari ücret tutarından daha yüksektir. Ayakkabı Dünyası personel maaşları 2023 12 bin 500 TL civarındadır. Ayakkabı Dünyasında personeller yalnızca piyasanın üzerinde maaş almaz. Aynı zamanda prim sistemi de firma bünyesinde uygulanır. Personeller satış kotalarını doldururlarsa 500-1000 TL arasında prim ücreti alırlar. Böylece maaşlar 14 bin TL’ye yaklaşmış olur. Firma bünyesindeki müdür ve yönetici maaşları ise en düşük 15 bin TL civarındadır.

Ayakkabı Dünyası Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Ayakkabı Dünyası İş İlanları ve İş Başvurusu 2023

Ayakkabı Dünyası personel alımı 2023 ilanları hakkında bilgi sahibi olmak için www.tercihiniyap.net/ilan ve https://www . ayakkabidunyasi . com. tr /insan-kaynaklari sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca Ayakkabı Dünyası şubelerine giderek mağazalarda personel ihtiyacı olup olmadığını öğrenebilir ve elle başvuru yapabilirsiniz.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Ayakkabı Dünyası kime ait?

Ayakkabı Dünyası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akbacakoğlu na aittir.

Yorumlar

  1. Mahmut tender Avatar Mahmut tender dedi ki:

    Yalan haber asgari ücret alıyorlar ve bayram haricinde fazla mesai ödenmez ve surekli mesaide tutup alacak saat verirler oda bos zamanlar olursa