kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Beğendik Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Beğendik Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? Beğendik nedir? Beğendik market zincirlerinde çalışma şartları ve çalışma saatleri 2023 nasıl? Beğendik iş ilanları, iş başvurusu ve personel alımı 2023 nasıl yapılır?

A+
A-

Türkiye’nin en büyük ve en ünlü mağara zincirlerinden birisi de “Beğendik” firmasıdır. Türkiye’nin farklı illerinde onlarca şubesi ile faaliyet gösteren firma bünyesinde yüzlerce personel istihdam edilmektedir. Marketçilik ve perakende sektöründe yer alan MİGROS, BİM, A101, ŞOK gibi markalarla yarışan Beğendik ile ilgili pek çok soru sorulmaktadır. Özellikle market sektöründe çalışan veya iş arayan kişiler firma hakkında araştırma yapmaktadır. Şube sayısı oldukça fazla olan ve ülkenin farklı şehirlerinde faaliyet gösteren firma ile ilgili sorulan sorulara www.tercihiniyap.net ailesi olarak cevap vermeye çalıştık. Peki Beğendik nedir? Ne demek? Beğendik çalışma şartları ve çalışma saatleri 2023 nasıl? Beğendik personel maaşları 2023 ne kadar? Çalışanlar ne kadar maaş alır? Beğendik iş ilanları, iş başvurusu ve personel alımı 2023 nasıl yapılır?

Madame Coco Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Beğendik Nedir? Ne Demek?

Beğendik 1986 yılında kurulan ve Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden biri olan bir firmadır. 1993 yılında Kayseri dışındaki ilk ve önemli şubesini Ankara’da Kocatepe’de açan firma daha sonra farkı şehirlere yayılmıştır. REAL firmasını satın alarak İstanbul pazarına da giriş yapan Beğendik firmasının şu anda farklı şehirlerde onlarca şubesi bulunmaktadır. Firmanın şubeleri Ankara, İstanbul, Kayseri, Nevşehir, Konya ve Bursa başta olmak üzere farklı şehirlerdedir. Ayrıca Beğendik şubeleri 50 civarındadır.

begendik

Beğendik Çalışma Şartları ve Çalışma Saatleri 2023

Firma yıllarca hizmet verdiği için kurumsallaşmıştır. Diğer mağaza ve market zincirlerinin sahip olduğu çalışma şartlarını barındırır. Beğendik şubelerinde günlük çalışma saat 8.5 saat olarak belirlenmiştir. Personeller mağazadaki personel sayısına göre, yoğunluğa göre daha fazla çalışabilir. Ayrıca mağaza yönetimi personellerinden haftada en az 1 kez tam gün çalşmalarını isteyebilir. Mağaza müdürünüzün hazırladığı çalışma düzenine göre çalışma saatleriniz değişebilir. Şubelerin hizmet verdiği bölgelere, mağazanın büyüklüğüne göre çalışma şartları değişebilir. Firma personellerine yemek ve servis imkanı sunmaktadır. Çalışanlar arasındaki ilişkilere önem verilmektedir.

Beğendik Personel Maaşları 2023

Firmayla ilgili en çok merak edilen konu personellere ödenen ücretlerdir. Türkiye’nin büyük firmalarından biri olan Beğendik bünyesinde çalışanlar ve çalışmak isteyenler firmanın maaş politikasını öğrenmek istemektedir. Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki firma bünyesinde pek çok pozisyon bulunmaktadır. Firma bünyesinde kasiyer, reyon görevlisi, temizlik görevlisi, mağaza müdürü gibi pozisyonlarda çalışmak mümkündür. Firmanın uyguladığı f politikasının temelinde asgari ücret bulunmaktadır. Beğendik yeni işe başlayan personellerine 2023 yılında 8506 TL ödemektedir. Ancak deneyiminiz artıkça, maaş zammı aldıkça, terfi aldıkça maaşınız artacaktır. Ayrıca diğer personellere kıyasla daha yüksek maaş aldığınız kasap, manav ve şarküteri gibi pozisyonlara da geçmek mümkündür. Ancak bu kritik reyonlarda görev yapmak için deneyim ve yetenek sahibi olmanız gerekmektedir. Firma yeni işe başlayan deneyimsiz personellerine 8506 TL maaş ödemektedir. Deneyimli personeller ise 10bin TL’ye yakın maaş almaktadır. Beğendik mağaza müdürü maaşı 2023 ise 13 bin 500 TL civarındadır. Bu anlamda beğendik personel maaşları 2023 ortalama 12 bin 750 TL civarındadır.

Çağdaş Market Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Beğendik İş İlanları, İş Başvurusu ve Personel Alımı 2023

Ülkemizde 2023 yılında işsizlik oranları artış göstermiştir. Özellikle eğitimli işsizlerin sayısı artmıştır. Üniversite mezunu olan işsizlikler kendi alanlarının dışındaki alanlarda iş aramaya başlamıştır. Bu anlamda Beğendik gibi büyük firmaların işe alım süreçleri merak edilir olmuştur. Firma her yıl düzenli olarak iş ilanları yayınlamaktadır. Beğendik iş ilanları ve iş başvurusu için firmanın resmi internet sitesi takip edilmelidir. begendik . com . tr / basvuruformu . asp adresi üzerinden firmada çalışmak isteyen personel adayları iş başvuru formu doldurabilir. Başvuruları dikkate alınan adaylar ise mülakata çağrılacaktır. Beğendik personel alımı 2023 yılında da devam edecektir.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Beğendik Market sahibi kim?

Kayserili işadamı Mehmet Beğendik, perakende toptan mazağalar zinciri Beğendik Mağazalarının kurucusu ve sahibi. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.