kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Bershka Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Bershka Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? Bershka nedir? Ne demek? Bershka çalışma şartları ve çalışma saatleri 2023 nasıl? Bershka reyon görevlisi ve kasiyer maaşları 2023 ne kadar? Bershka iş ilanları, iş başvurusu ve personel alımı 2023 nasıl yapılır?

A+
A-

Türkiye’de giyim sektörünün büyüklüğü her geçen gün artıyor. Özellikle kadın giyim alanında hizmet veren markalar şube sayılarını git gide artırmaktadır. Türkiye’nin dört bir yanında açılan AVM’lerde açılan markalar satış rekorları kırmaktadır. Bu markalar arasında ise Inditex grubunun tüm üyeleri bulunmaktadır. Özellikle Bershka markası bu anlamda öne çıkmaktadır. Binlerce insan Bershka mağazalarından alışveriş yapmaktadır hatta markanın sadık müşteri kitlesi de oluşmuştur. Firmanın ülke genelinde onlarca şubesi bulunmaktadır. Her gün binlerce kişi mağazalara akın etmekte ve alışveriş yapmaktadır. Müşteriler firmaya ilgi gösterdikçe firmanın şube sayısı artmış ve istihdam edilen personel sayısı da artmıştır. Bu anlamda Bershka markası yalnızca müşterilerin değil iş arayanların da uğradığı önemli bir kapıdır. Onlarca şubesi, beğenilen ürünleri, hizmet anlayışı, müşteri odaklı çalışma anlayışı, kurumsal yapısı, pazar hakimiyeti ile Bershka istihdama olumlu katkı sağlamaktadır. Bu nedenle iş arayanlar, üniversite öğrencileri, giyim sektöründe çalışanlar, iş değiştirmeyi düşünenler Bershka ile ilgili araştırma yapmaktadır. Bu kapsamda her gün binlerce kişi Bershka firması ile ilgili sorular sormaktadır. En çok sorulan soru ise Bershka personellerinin ne kadar maaş aldığı ile ilgilidir. Peki Bershka nedir? Bershka ne demek? Bershka çalışma şartları ve çalışma saatleri 2023 nasıl? Bershka personel maaşları 2023 ne kadar? Bershka iş ilanları, iş başvurusu ve personel alımı 2023 nasıl yapılır?

LC Waikiki Personel Maaşları Ne Kadar?

Bershka Nedir? Ne Demek?

Dünyada en büyük giyim firmalarından biri Inditex firmasıdır. Bünyesinde onlarca farklı marka barındıran firma dünyanın her yerinde faaliyet göstermektedir. Türkiye’de de pazar hakimiyeti bakımından en büyük firmaların başında Inditex firması gelmekteir. Firma çatısı altındaki en önemli markalardan biri de şüphesiz Bershka markasıdır. Bershka 1998 yılının Nisan ayında kurulmuştu. Müşteri kitlesi genç nüfus olan firma her yıl büyüme oranları ile başarılar yakaladı. Kadın müşterilerine yönelik hizmet veren marka dünyanın her yerinde faaliyet göstermektedir. Türkiye’deki AVM’lerin hemen hemen hepsinde şubesi bulunan marka büyümesini sürdürmektedir. Markanın şubelerine her gün binlerce kişi akın etmektedir. Firma 70’den fazla ülkede 1000’den fazla mağazası ile hizmet vermektedir. Bershka’nın başarısının büyüklüğü Inditex için oldukça önemlidir. Çünkü markanın geliri Inditex grup gelirinin neredeyse %10’ununu oluşturmaktadır. Firmanın öne çıkan farkı ise mağazaların küçük bir bölümünde erkek reyonları bulunmaktadır.

Bershka Çalışma Şartları ve Saatleri 2023

Marka şubeleri bulunduğu AVM’lerdeki, bulunduğu caddelerdeki en yoğun mağazalardır. Mağazaların boş olduğu hiç görülmemiştir. Mağazaların açıldığı saatten itibaren kapanışa kadar müşteriler mağazalarda bulunmaktadır. Bu nedenle mağazalar genellikle gecikerek kepenk kapatabilmektedir. Bu durumdan mağaza yöneticileri memnun olsa da personellerin yorgunluğu artmaktadır. Firma bünyesinde yüzlerce personel çalışmaktadır. Personeller genellikle kadınlardan oluşmaktadır. Mağazaların yoğunluğu ile baş etmek zorunda kalan bu personeller yoğun bir tempo ile çalışmaktadır. Her gün binlerce müşteriyi ağırlayan mağazalarda temizlik, güvenlik ve düzen konularını sağlamak oldukça zorludur. Bershka personelleri her gün reyon temizliğini, mağaza güvenliğini, müşteri memnuniyetini, ürün tedariğini sağlamak için çaba göstermektedir. Mağazaların sadık müşteri kitlesi bulunmaktadır. Ancak buna rağmen her gün binlerce kişi markanın mağazaları ve ürünleri ile tanışmaktadır. Mağazalarda deneme kabinlerinin önünde ve kasalarda uzun kuyruklar oluşmaktadır. Mağazalarda çalışan personellerin bu yoğunlukla mücadele etmesi gerekmektedir.

Bershka mağazalarında günlük çalışma süresi 8.5 saat civarındadır. Bu sürenin içerisinde çay molası, yemek molası, sigara molası, ihtiyaç molası gibi süreler bulunmaktadır. Personeller çalıştıkları süre boyunca yoğun bir tempoda çalışmaktadırlar. Haftada 6 gün çalışan personeller 1 gün de haftalık izin kullanmaktadırlar. Ayrıca 1 yıllık hizmet süresini dolduran personeller 14+2 gün yıllık izin hakkına sahip olurlar. Ayrıca firma bünyesinde personeller vardiya esasına göre çalışmaktadır. Mağaza müdürleri tarafından belirlenen vardiya süreleri doğrultusunda personeller haftalık çalışma sürelerini doldururlar. Firmada çalışma temposu ve şartları tahmin edebileceğiniz üzere ağırdır. Ancak firmada çalışan personeller satış tecrübesi kazanırlar ve özgeçmişlerine ekleyebilecekleri bir deneyime sahip olurlar.

Mağazaların açılış ve kapanış saatleri değişse de mağazalar genellikle sabah 8’de açılmaktadır. Sabah vardiyasında çalışan personeller mağazayı açarlar ve akşam 19.00-20.00 aralığında mağazadan çıkarlar. Akşam vardiyasında çalışan personeller ise öğlen 12.00-13.00 bandında mağazaya gelirler ve mağaza kapanana kadar çalışırlar. Ayrıca personeller stok ve depoda çalışmaları gerektiğinde sabaha kadar çalışmaları mümkündür.

bershka calisma sartlari

Bershka Personel Maaşları 2023

Türkiye’de binlerce kişi Bershka mağazalarında çalışmış, binlerce kişi de yine bu mağazalarda çalışmak istemektedir. Bu anlamda en çok merak edilen konu da firmanın çalışanlarına ödediği maaş konusudur. Bershka personelleri asgari ücret temelinde maaş alırlar. Yani Bershka personel maaşları 2023 en az 8506 TL’dir. Ancak firmanın maaş politikası rakip firmalara göre daha iyidir. Personeller asgari ücretten daha yüksek maaş alırlar. Bershka personel maaşları 2023 asgari ücretten %25-%30 daha fazladır. Personeller 9 bin 500 TL civarında maaş almaktadır. Personeller maaşlarının yanı sıra yemek kartı sahibi de olmaktadırlar. Ayrıca akşam saatlerinde işten çıkan personeller servisle evlerine bırakılmaktadır. Üstelik mağaza personelleri belirlenen satış hedeflerine ulaşmaları durumunda büyük miktarda primin sahibi olmaktadırlar. Hedef ciroların üzerine çıkan personeller maaşlarının yarısı kadar prim alabilirler. Bu anlamda prim alan Bershka personel maaşları 2023 10 bin 500 TL’nin üstüne çıkabilmektedir.

Bershka İş İlanları, İş Başvurusu ve Personel Alımı 2023

Uluslararası arenada faaliyet gösteren firmanın yüzlerce mağazası ve binlerce personeli bulunmaktadır. Giyim sektöründe çalışan binlerce kişi ve iş arayan binlerce kişi için bu anlamda Bershka iyi bir kariyer fırsatı sunmaktadır. Paraya ihtiyacı olan üniversite öğrencileri, giyim sektöründe kariyer yapmak isteyenler firmaya iş başvurusunda bulunmak istemektedir. Ancak firmada işe girmek kolay değildir. Firmanın insan kaynakları bölümü personelleri titizlikle inceledikten sonra işe alırlar. Yoğunluğu kaldırma kapasiteleri, kabiliyetleri, konuşma biçimleri ve dış görünüşlerine bağlı olarak personeller işe alınırlar. Firma bünyesinde çalışmak isteyen personellerin öncelikle Bershka’nın resmi internet sitesi üzerinden veya kariyer siteleri üzerinden iş başvurusu yapmaları gerekmektedir. İş başvurularının beğenilmesinin ardından insan kaynakları bölümü adayları arayarak geri dönüş yapacaklar ve mülakata davet edeceklerdir. Bazı mülakatlar mağazalarda yapılırken bazı mülakatlar Skype üzerinden yapılmaktadır. Firmanın şubeleri ülkedeki en yoğun şubelerdir. Bu nedenle personel ihtiyacı sürekli olmaktadır. Mağazalarda personel ihtiyacını karşılamak için marka sürekli personel alımı yapmaktadır. Bu anlamda iş arayan kişilerin Bershka iş ilanlarını takip ederek iş başvurusu yapmaları son derece önemlidir.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

ZARA Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Bershka hangi markanın yan ürünü?

 Bershka 1998 yılında İspanyol Inditex Grubunun yeni bir markası olarak kuruldu. Bershka kendisini artan talebe odaklanan bir marka olarak tanımlamaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.