kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Bildirici Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Bildirici Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? Bildirici nedir? Ne demek? Kimin? Bildirici çalışma şartları ve çalışma saatleri 2023 nasıl? Bildirici manav görevlisi, kasiyer, reyon görevlisi, şarküteri personeli, kasap personeli ve mağaza müdürü maaşı 2023 ne kadar? Bildirici iş ilanları, iş başvurusu ve personel alımı 2023 nasıl yapılır?

A+
A-

Türkiye’de gıda perakendecisi olarak faaliyet gösteren pek çok büyük şirket bulunmaktadır. Ülkenin farklı bölgelerini merkez üs olarak belirleyen ve ülkenin tamamında ya da belirli bir bölümünde faaliyet gösteren bu firmalar her gün binlerce müşteri ağırlamaktadır. Türkiye’nin dört bir yanında yüzlerce şubesi bulunan firmalardan biri de Bildirici market zinciridir. Süper market hatta hiper market olarak adlandırılan Bildiri market zinciri ülkenin pek çok bölgesinde hizmet vermektedir. Ülkede faaliyet gösteren Migros, A101, BİM, CarrefourSa, Şok Market gibi pek çok firma bulunmaktadır. Bildirici market zinciri bu dev firmalarla yarışmakta hatta bazı bölgelerde yarışı önde götürmektedir. Her gün binlerce müşteriye ev sahipliği yapan firma şubeleri müşteriler dışında iş arayanların da dikkatini çekmektedir. Pek çok kişi bildirici şubelerinde çalışmak istemektedir. Bu nedenle firma ve firma şubeleri ile ilgili araştırma yapılmaktadır. Peki Bildiriri nedir? Ne demek? Kimin? Bildirici çalışma şartları ve çalışma saatleri 2023 nasıl? Bildirici personel maaşları 2023 ne kadar? Bildirici kasiyer, manav görevlisi, reyon görevlisi, mağaza müdürü, şarküteri görevlisi maaşları 2023 ne kadar? Bildirici iş ilanları, iş başvurusu ve personel alımı 2023 ne kadar?

Çağdaş Market Personel Maaşları Ne Kadar?

Bildirici Nedir? Ne Demek? Kimin?

Ankaralıların çok iyi bildiği ve sevdiği firmalardan biri olan Bildirici başkent merkezli bir firmadır. Şehrin dört bir yanında 30’a yakın şubesi bulunan firma bünyesinde 500 civarında personel çalışmaktadır. Bildirici şubeleri her gün binlerce müşteriyi mağazalarında ağırlamaktadır. Her geçen gün firma başarılarını artırmakta ve her yıl şube sayısını artırmaktadır. Müşterilere kaliteli ürünleri ucuz fiyatlara satmak isteyen firma bu misyonla hareket etmektedir. Bildirici market zincirleri toplamda 15 bin metrekarelik bir alan üzerinde hizmet vermektedir. Ankara’nın farklı semtlerinde mağazaları bulunan Bildirici şehrin en ünlü marketlerinden biridir. Cebeci, Mamak, Etlik, Demeteler, Demirlibahçe, Toki Turkuz Vadisi, Balgat, Çankaya, Ostim, Batıkent, Eryaman, Bağlıca, Etimesgut, Fatih, Sincan’da şubeleri bulunan bildirici 1993 yılından beri profesyonel olarak marketçilik hizmeti sunmaktadır. Firmanın kısa sürede 50 şubeye ulaşması beklenmektedir.

Bildiri Çalışma Şartları ve Saatleri 2023

Bildirici marketlerinde çalışmak isteyen binlerce kişi firma bünyesindeki çalışma şartlarını ve çalışma saatlerini araştırmaktadır. Firma bünyesinde ve firmanın şubelerinde belirlenen çalışma süresi 8.5 saat olarak belirlenmiştir. Personeller bir günde en az 8.5 saat çalışırlar. Bu sürenin içerisinde çay molası, sigara molası, yemek molası ve ihtiyaç molası gibi süreler de bulunmaktadır. Ancak yoğunluğa bağlı olarak çalışma süreniz artabilmektedir. Personeller 1 yllık hizmet süresini doldurmaları durumunda 14+2 günlük yıllık izin hakkına sahip olurlar. Bildirici şubeleri sabah erken saatlerde açılır ve akşam geç saatlere kadar hizmet verir. Mağazalarda kesintisiz hizmet verilebilmesi için personeller vardiya sistemiyle çalıştırılır. Bazı personeller sabah saatlerinde bazı personeller ise akşam saatlerinde çalışabilir. Ayrıca vardiya sistemine ve saatlerine mağaza müdürü karar verir. Personeller haftada 6 gün çalışırlar ve 1 gün haftalık izin kullanırlar. Mağazalar günün her saatinde müşteri akınına uğramaktadır. Bu yoğunlukla baş etmek oldukça zorludur. Personeller gün içerisinde oturmaya fırsat bile bulamaz çoğu zaman. Bu nedenle firmada çalışmak isteyen personellerin bu şartlara uygun ve razı olması son derece önemlidir.

CarrefourSA Personel Maaşları Ne Kadar?

Bildirici Personel Maaşları 2023

Firmayla ilgili en çok merak edilen konu firma personellerinin ne kadar maaş aldığıdır. Hem rakip firmalarda çalışan personeller hem Bildirici personelleri he mde işe girmek isteyenler firmanın maaş politikasını merak etmektedir. Bildirici mağazalarında uygulanan maaş politikasının temelinde asgari ücret bulunmaktadır. Firma bünyesinde farklı pozisyonlarda pek çok personel çalışmaktadır. Bildirici mağazalarında kasiyer, manav görevlisi, reyon görevlisi, şarküteri personeli ve mağaza müdürü gibi farklı pozisyonlarda çok sayıda personel çalışmaktadır. Kasap reyonunda, şarküteri ve manav reyonunda çalışan personellerin maaşları nispeten diğer personellere göre daha yüksektir. Bildirici kasiyer, reyon görevlisi, temizlik görevlisi maaşları 2023 8506 TL civarındadır. Bildirici kasap, şarküteri ve manav görevlisi maaşları ise 9500 TL civarındadır. Bildirici mağaza müdürü maaşı 2023 ise 13 bin 500 TL civarındadır. Marketlerde çalışan deneyimli personeller ise 10 bin TL civarında maaş alabilmektedir. Personellere ayrıca mağazalarda yemek çıkartılmaktadır. Ayrıca akşam çalışan personellere servis imkanı sunulmaktadır. Personeller belirlenen ciro hedeflerine ulaşmaları durumunda ise maaşlarını doğrudan etkileyecek oranlarda prim verilmektedir.

Bildirici İş İlanları, İş Başvurusu ve Personel Alımı 2023

Bildirici şubelerindeki çalışma şartları, çalışma saatleri ve personellere ödenen maaşlar hakkında bilgi sahibi oldunuz. Şartlar sizi tatmin ettiyse ve firmada çalışmak istediğinize karar verdiyseniz yapmak istediğiniz tek şey iş başvurusunda bulunmaktır. Bildiri’nin resmi internet sitesi üzerinden iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Ayrıca kariyer sitesi olarak hizmet veren internet siteleri üzerinden iş ilanlarını takip edebilir ve başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca şehrinizdeki çalışmak istediğiniz Bildirici şubelerine giderek elle başvuru yapabilirsiniz. Başvurularınız incelendikten sonra mülakat için insan kaynakları tarafından aranacaksınız. Mülakata çağrılan personeller işe uygun görülürse işe alım süreci tamamlanacaktır.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Bildirici kimindir?

Bildirici Market,bir çok perakende şirketi gibi çok ortaklı bir aile şirketidir.Şirketin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Niyazi Bildirici’dir.

Yorumlar

  1. Hakan yilmaz Avatar Hakan yilmaz dedi ki:

    Yonetici olarak basvurdum ve gorustum. Soyledigi maas 2600-2700 civari agi dahil. Burda soylendigi gibi 3500 maas soz konusi bile degil. Yanlis yonlendirmeyin insanlari