kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Bim Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Türkiyenin en büyük indirim market zincirlerinin başında gelen Bim firması binlerce şubesinde binlerce personel istihdam etmektedir. Binlerce kişi Bim mağazalarında çalışmak istemektedir. Peki Bim personel maaşları 2023 ne kadar? Bim kasiyer maaşları 2023 ne kadar? Bim part time maaşları 2023 ne kadar? Bim çalışma şartları 2023 nasıldır?

A+
A-

Türkiye’de market zinciri denince akla ilk gelen markalardan biri şüphesiz Bim firmasıdır. İndirim marketçilik alanında bir dünya markası olan Bim firması devasa bir perakende firmasıdır. Bim firmasının binlerce şubesi bulunmaktadır ve şubeleri satış rekorları kırmaktadır. Bim firması o kadar başarılıdır ki kısa sürede dünyadaki en büyük indirim market zinciri haline gelmiştir. Üstüne üstlük Bim firması o kadar başarılıdır ki Bim indirim marketlerinin başarısı ve stratejileri üniversitelerde girişimcilik ve pazarlama derslerine konu olmuştur.

Bim firması dünyadaki en büyük perakende firmaları arasındadır. Türkiye’yi dünya listelerinde uzun yıllardır temsil eden nadir firmalar arasındadır. Bim firmasının gerek Türkiye’de gerekse yurt dışında bu kadar popüler olmasının en büyük nedenlerinden biri her mağazada bulunabilecek ürünleri oldukça düşük fiyatlara satmasıdır. Ayrıca Bim firması yaptığı indirim kampanyaları ile adından sıkça söz ettirmektedir. Bim firması hem personellerine hem de müşterilerine oldukça önem vermektedir. Hizmet kalitesine önem veren firma faaliyet yürüttüğü pazarlarda problemsiz hizmet veren nadir firmalar arasındadır.

Bu kadar köklü ve büyük bir firmada çalışmak binlerce kişinin hayalini süslemektedir. Bim yurt içinde ve yurt dışında sahip olduğu binlerce şubede binlerce personel istihdam etmektedir. Ve personel ihtiyacı aralıksız devam etmektedir. Hem yeni açılan şubeler hem de mevcut şubelerde hem de şirket yönetiminde personel ihtiyacı sona ermemektedir. Peki Bim çalışma şartları 2023 nasıldır? Bim personel maaşları 2023 ne kadar? Bim maaşları 2023 ne kadar? Bim mağaza müdürü maaşları 2023 ne kadar? Bim firmasında çalışmak isteyen binlerce kişinin merak ettiği soruları sizin için cevaplandırdık.

Çağdaş Market Personel Maaşları Ne Kadar?

Bim Çalışma Şartları 2023 Nasıldır?

Bim firması Türkiye’de faaliyet gösteren en büyük market zincirlerinin başında gelmektedir. Türkiye’deki market zincirlerinin personellerine ödedikleri maaşlar ve çalışma şartları genelde benzerdir. Firmalar arasında büyük farklılıklar yaşanmamaktadır. Personellerin aldıkları ücretlerde aynı düzeydedir. Market zincirlerinde çalışan personeller genellikle vardiyalı ve tam mesaili sistemde çalışır. Çalışma saatleri de genellikle birbirine benzerdir.

Bim Vardiya Saatleri 2023

Bim firmasında vardiya saatleri yasalarda belirtildiği gibi 8,5 saat olarak belirlenmiştir. 8,5 saatlik mesai diliminin içerisinde dinlenme, yemek molası, sigara molası gibi zamanlar dahildir. Ayrıca özel sektörün genelinde olduğu gibi Bim personellerinin haftada 1 gün izni vardır. Eğer Bim personelleri 1 yıllık çalışma süresini doldurursa 14 günlük yıllık izin hakkına da sahip olurlar. Bim market zincirinde personellerin haftalık izinleri tahmin edebileceğiniz gibi hafta içi verilmektedir. Bunun sebebi ise hafta sonları marketlerde yaşanan yoğunluktur.

Bim firmasında personel olarak çalışanlar sabahçı ve akşamcı olarak iki farklı vardiya usulüyle çalışmaktadır. Bu vardiya sistemi her hafta değişiklik göstermektedir. Ayrıca tam vardiya ile çalışan personeller de vardır. Ancak bu çalışma düzeni şubeden şubeye değişmektedir ve vardiya düzenine Mağaza Sorumlusu karar vermektedir.

Bim Mesai Ücreti 2023 Ne Kadar?

Bim firmasında mesai 8,5 saat olarak belirlenmiştir. Ancak bazı zamanlarda fazla mesai yapılabilmektedir. Genellikle şubede bulunan personel sayısına göre çalışma saatleri belirlenir. Bim firmasında personellerin çalışma şartları iş pozisyonuna göre değişiklik gösterebilmektedir. Ayrıca fazla mesaileriniz için ekstra ücret ödenmektedir. Bim firmasının diğer firmalardan farkı bu mesai ücretidir. Ancak mesai ücretinin de bir sınırı bulunmaktadır.

Bim Part-Time Çalışma Saatleri 2023

Bim firmasında part time çalışma fırsatı bulunmaktadır. Özellikle öğrenciler Bim firmasında çalışmak istemektedir. Part time çalışanlar genellikle kasa da kasiyer olarak çalışmaktadır. Part time çalıştığınızda toplam mesai süresi içinde 1 saate varan mola süreniz olacaktır. Ancak çalıştığınız şubenin yoğunluğuna göre bu mola sürenizi hiç kullanamayabilirsiniz.

BİM Part Time Maaşları 2023 Ne Kadar?

Bim firmasında part time çalışan personeller maksimum 128 saat çalışabilmektedir. Ancak genellikle öğrenciler part time çalıştığı için aylık 100 saat civarında çalışmayı tercih ederler. Bim firmasında part time çalışan personellere yemek ve yol ücreti de ödenmektedir. Bim firmasında part time çalışan personeller 1200 Türk Lirası civarında maaş almaktadır.

Bim Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Bim firmasında çalışan personeller iş pozisyonuna veya kıdemine göre farklı maaşlar almaktadır. Ancak maaşlardan önce Bim firmasındaki ödeme politikasından biraz bahsetmek gerekir. Bim personellerine ödenen maaşlar şubeye ve ürün primine bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir. Maaşların belirlenmesinde şubenin cirosu, ürün primi, günlük temsilcilik gibi pek çok başlık etkili olmaktadır. Bu nedenle tüm Bim şubelerindeki personeller aynı ücreti almamaktadır.

Bim firmalarında çalışan personellere maaş, yemek ücreti ve prim ödenmektedir. Bu duruma bağlı olarak Bim firmasında çalışan personeller 8 bin Türk Lirası civarında maaş almaktadır. Bim firmasında çalışan Mağaza Sorumlusu Yardımcıları ise 11 bin 400 Türk Lirası civarında maaş almaktadır. Bim firmasında çalışan en yetkili kişi olan Mağaza Sorumluları ise 11.750 Türk Lirası civarında maaş almaktadır. Prim miktarı ayrıca yukarıda verilen maaşların üzerine eklenmektedir.

ŞOK Market Personel Maaşları Ne Kadar?

Bim Kasiyer Maaşları 2023 Ne Kadar?

Bim firmasında kasiyer olarak çalışan personeller iki şekilde çalışmaktadır. Part time ve tam mesaili olarak çalışan personeller birbirinden farklı maaşlar almaktadır. Bim firmasında part time olarak kasiyer pozisyonunda çalışan personeller 8500 Türk Lirası civarında maaş almaktadır. Bim firmasında tam mesaili olarak kasiyer pozisyonunda çalışan personeller 8600 Türk Lirası civarında maaş almaktadır. Ayrıca şubeden şubeye değişen prim miktarı da maaşlara eklenmektedir.

Bim İş Başvurusu 2023

Bim firmasında çalışmak isteyen personeller Bim firmasının resmi internet sitesi üzerinden hızlı başvuru yoluyla iş başvurularını yapabilirler. Ayrıca Bim firmasında çalışmak isteyenler kariyer sitelerini takip ederek Bim firmasının ilanlarına başvuru yapabilirler. Bim firması personellerinde bazı şartlar aramaktadır. Bim firmasının personellerinde aradığı bu şartlar genellikle her mağazanın personellerinde aradığı şartlardır.

Bim Personellerinde Aranan Şartlar 2023

Bim firmasında personel olarak çalışmak isteyen kişilerde aranan bazı şartlar bulunmaktadır. Bu şartlar pazarlama yeteneği, görünüş, iletişim becerisi gibi temel şartlardır. Ayrıca iş sorumluluğu bilincine sahip olmak, askerlik sorunu olmamak, samimi ve güler yüzlü olmak, zorlu mesai şartlarına ayak uydurabilecek olmak gibi temel şartlardır.

 

Bimde neden 2 tane kapı var?

Olası bir telaş halinde kaçışı yavaşlatmak ve engel koymak için düşünüldüğü ifade edilmektedir.

Yorumlar

  1. Duduuuu Avatar Duduuuu dedi ki:

    Bu her şeye durduk yere zam yapan bakkal bozuntusunda mı çalışacağız?