kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Çağdaş Market Personel Maaşları Ne Kadar?

Çağdaş Market Personel Maaşları Ne Kadar? Çağdaş Market Çalışma Şartları ve Çalışma Saatleri Çağdaş Market personel, kasiyer, reyon görevlisi, mağaza müdürü, depocu, dağıtıcı maaşları ne kadar?

A+
A-

Bir çok market çalışanlarının aldıkları ücret merak edilirken çağdaş market personellerinin de aldıkları ücret merak edilmektedir. Sizlere bu yazımızda çağdaş market personel maaşları ne kadar sorusunu cevapladık.

A101, BİM, CarrefourSA, Şok Market, Bildirici, Migros gibi dev firmalarla rekabet etmek hiç de kolay değildir. Ancak Çağdaş Market firması faaliyet gösterdiği bölgelerde bu rekabete girişmiş ve başarılı da olmuştur. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine ulaştırmayı hedefleyen market zincirine ilgi büyüktür. Hem tüketiciler bu firmayı tercih etmekte hem de işsizler ve iş arayanlar bu firmada çalışmayı tercih etmektedir. Tam da bu noktada firmanın çalışma şartları, maaş politikası, iş başvuru süreçleri öne çıkmaktadır. Peki Çağdaş Market personel, kasiyer, reyon görevlisi, mağaza müdürü, depocu, dağıtıcı maaşları ne kadar?

ŞOK Market Personel Maaşları Ne Kadar?

Çağdaş Market Nedir? Çağdaş Market Kimin?

Genelde çoğu market zinciri İstanbul’da kurulmuşken Çağdaş Market Ankara merkezli bir firmadır. Başkentlilerin beğenisini ve takdirini kazanan firma kısa sürede şube sayısını artırmıştır. Firma bir aile şirketi değildir. Yönetim Kurulu tarafından yönetilir.

Çağdaş Market Çalışma Şartları ve Çalışma Saatleri

Ankara merkezli olan firma şubelerinin sayısını artırmak ve ülke genelinde faaliyet göstermek için çalışmaktadır. Çalışma şartları sektör ortalaması gibidir. Mağazaların büyüklüğüne göre yoğunluk ve iş yükü değişebilir. Ancak genel olarak yoğunluk fazladır. Personel haftanın 6 günü çalışır ve 1 gün izin kullanır. İzin günü yoğunluğa, iş yüküne ve yönetime bağlı olarak belirlenir. 1 yıl çalışan kişilere ise 14+2 günlük yıllık izin hakkı verilir. Ayrıca personel şehirdeki farklı mağazalarda da çalışabilmektedir. Böylece ekipleşmenin, gruplaşmanın önüne geçilir ve daha profesyonel bir sistem yürütülmüş olur.

Çağdaş Market çalışma saatleri mağazadan mağazaya göre değişebilmektedir. Bazı mağazalar 10.00-22.00, bazıları 09.00-21.00 saatleri arasında faaliyet gösterir. 12 saat kesintisiz hizmet verilebilmesi için de personel vardiya sistemine göre çalışır. Bazı çalışanlar sabah erken saatlerde gelip mağazayı açar ve güne hazırlar. Bazıları da öğlen gelip akşam saatlerinde mağazayı kapatır. Personel gün içerisinde öğle yemeği, sigara, çay, ihtiyaç molalarına çıkabilir.

Çağdaş Market Personel Maaşları

Firma bünyesinde farklı kadro ve pozisyonlarda yüzlerce personel istihdam edilmektedir. Firma bünyesinde kasiyer, reyon görevlisi, şarküteri görevlisi, manav elemanı, depocu, dağıtıcı, şoför, güvenlik görevlisi, temizlik elemanı, sekreter, büro personeli, nakliyeci, mağaza müdürü, bölge temsilcisi, ekmek standı elemanı ve benzeri kadrolarda yüzlerce eleman çalışır. Bu çalışanların maaşları birbirinden farklılık gösterebilir. Ücretlerde deneyim, başarı, hizmet yılı gibi unsurlar belirleyicidir. Ancak firmanın maaş politikasının merkezinde asıl asgari ücret bulunur. Çalışanlara da bu doğrultuda ödeme yapılır.

Çağdaş Market bölge temsilcisi maaşları 17-18 bin TL

Çağdaş Market mağaza müdürü ve mağaza sorumlusu maaşları 15-16 bin TL

Çağdaş Market reyon görevlisi, dağıtıcı, depocu, temizlik ve güvenlik görevlisi ücretleri 8.506 TL civarındadır.

Çağdaş Market manav, kasap, şarküteri elemanı ve kasiyer maaşları 8.506 TL seviyesindedir.

Çalışanlara aile ve çocuk yardımı, prim veya ödül, yol ve yemek yardımı gibi ödemeler de yapılmaktadır. Ayrıca zaman zaman ihtiyaçları için alışveriş çeki de verilebilir. Sigorta ve BES kesintisi de aylıkları etkileyebilmektedir.

Çağdaş Market İş İlanları ve İş Başvurusu

Teknoloji devri başladı. Üstüne bir de Koronavirüs salgını meydana çıktı. Tüm işlemler, görüşmeler uzaktan yapılır hale geldi. Çağdaş Market iş ilanları da internet üzerinden yayınlanıyor. İş başvuruları yine internet üzerinden gerçekleştiriliyor. Firmanın internet sitesinden ve kariyer sitelerinden iş ilanlarını takip etmek ve başvuru yapmak mümkün. Ayrıca çalışmak istediğiniz mağazalara giderek personel alımı yapılıp yapılmadığını sorabilir ve iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

Çağdaş Market Çalışan Yorumları

Farklı mağazalarda çalışabiliyoruz. Bu bazen yorucu ve uğraştırıcı geliyor.
Yoğunluk çok fazla ve personel eksikliği oluyor.
Ekip arkadaşları güzel. Özellikle Ankara tayfa efsane.
Diğer mağazalara göre işimiz kolay.
Yoğunluk var ama ekip yardımlaşıyor.

Çağdaş Market Çalışma Saatleri ve Çalışma Şartları

Çağdaş Market kaçta kapanıyor ?

Çağdaş Market şubeleri 08:30-22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.