kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

CarrefourSA Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

CarrefourSA Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? CarrefourSA personel alımı 2023 ne zaman? CarrefourSA çalışma şartları ve çalışma saatleri 2023 nasıl? Carrefoursa iş ilanları ve iş imkanları 2023 nasıl?

A+
A-

Türkiye’deki en büyük marketleri saymaya kalksak listemizde muhakkak CarrefourSA firması kendine yer bulacaktır. CarrefourSA, Sabancı Holding ve Carrefour şirketlerinin birleşiminden ortaya çıkmıştır. Carrefour şirketi Sabancı Holding bünyesine geçtikten sonra bu isim değişikliği yaşanmıştır. Türkiye’nin en büyük aile şirketlerinden birinin desteğiyle firma perakende marketçilik sektöründe zirveye oynamaya başlamıştır. Son yıllarda yaptığı satın alımlarla ve birleşmelerle şube sayısını artıran firma rakipleriyle kıyasıya yarış içerisine girmiştir. CarrefourSA, İstanbul merkezli bir market firmasıdır. Firmanın ilk şubesi 1993 tarihinde İstanbul İçerenköy’de açılmıştır. Daha sonra firma bünyesine Gima ve Endi katılmıştır ve firma birkaç kat büyümüştür. Türkiye’nin pek çok ilinde şubesi bulunan CarrefourSA firması kaliteli hizmet anlayışıyla müşterileri memnuniyetini öncelik edinmiştir. Firma yaptığı birleşmeler, yaptığı alımlar ve açtığı yeni mağazalarla Türkiye’deki en büyük market zincirlerinden biri haline gelmiştir. Bu nedenle personel sayısı da git gide artmaktadır. Türkiye’de marketçilik sektöründeki pek çok kişi CarrefourSA bünyesinde çalışmak istemektedir. Ayrıca işsiz olan pek çok kişi de CarrefourSA mağazalarında çalışmayı düşünmektedir. Bu nedenle firmayla ilgili pek çok soru sorulmaktadır. Örneğin firma bünyesinde çalışan personellerin ne kadar maaş aldığı en çok sorulan sorular arasındadır. www.tercihiniyap.net ailesi olarak biz de firma hakkındaki tüm soruları cevaplandırdık.  Peki CarrefourSA personel alımı 2023 ne zaman? CarrefourSA çalışma şartları ve çalışma saatleri 2023 nasıl? CarrefourSA personel maaşları 2023 ne kadar?

Çağdaş Market Personel Maaşları Ne Kadar?

CarrefourSA Personel Alımı 2023

Türkiye’de perakende sektöründe çok sayıda büyük firma boy göstermektedir. BİM, A101, Migros, Çağdaş Market, ŞOK gibi pek çok market zinciriyle yarışan CarrefourSA bu rekabeti sürdürmek için büyümesini sürdürmektedir. Bu nedenle firma bünyesinde personel alımı sürekli hale gelmiştir. CarrefourSA personel alımı 2023 yılında da devam edecektir. Marketçilik sektöründe personel değişikliği sık sık yaşandığı için firma da sürekli personel alımı yapmakta ve personel alım ilanı yayınlamaktadır.

CarrefourSA Çalışma Şartları 2023

Sabancı Holding bünyesine katıldıktan sonra mağaza ve personel sayısını artıran CarrefourSA hizmet kalitesini de artırmıştır. Sabancı Holding desteği ile gelişimi ve büyümesi hızlanan firmanın personel ihtiyacı da artmıştır. Firma bünyesinde çalışan ve çalışmayı düşünen pek çok kişi de CarrefourSA çalışma şartlarıyla ilgili araştırma yapmaktadır. Firmayı tercih eden müşteri sayısı oldukça fazladır. Bu nedenle personellerin her bir günü büyük bir yoğunlukla geçmektedir. Firmada personeller haftada 6 gün çalışırlarken 1 gün de haftalık izin yaparlar. 1 yıllık gizmet süresini dolduran personeller de 14 günlük yıllık izin hakkına kavuşurlar. CarrefourSA mağazalarnda vardiya sistemi mevcuttur. Personeller gün içerisinde farklı saatlerde dönüşümlü olarak çalışırlar. Böylece firma mağazaları sabah akşam kesintiz hizmet vermeye devam eder. Carrefoursa mağazaları mini ve büyük olmak üzere ikiye ayrılır. Büyük mağazalarda çok sayıda personel çalışırken mini CarrefourSA mağazalarında birkaç personel çalışır.

CarrefourSA Çalışma Saatleri 2023

CarrefourSA mağazalarında günlük çalışma saati 8.5 saat olarak belirlenmiştir. Yani Türkiye’nin her mağazasındaki personeller günde yalnızca 8.5 saat çalışırlar. Bu 8.5 saatlik çalışma süresinin içerisinde çay, yemek, ihtiyaç, sigara molaları da bulunmaktadır. Bu anlamda 1.5 saatlik ihtiyaç molası çıkarıldığında personellerin 7saat çalıştığını söylemek yanlış olmaz. Firmadaki vardiya sistemi nedeniyle personellerin bir kısmı sabah bir kısmı da akşam saatlerinde çalışmaktadır. CarrefourSA mağazalarındaki vardiya sistemi haftalık veya aylık olarak değişebilmektedir. CarrefourSA personelleri vardiya sistemi içerisinde sabahları 8.30-16.30 akşamları ise 13.00-21.30 saatleri arasında çalışırlar.

CarrefourSA Personel Maaşları 2023

Firma bünyesinde farklı şehirlerde ve ilçelerde onlarca mağaza bulunmaktadır. Bu mağazalarda ise farklı kadrolarda ve pozisyonlarda yüzlerce personel çalışmaktadır. CarrefourSA mağazalarında tezgahtar, mağaza müdürü, kasiyer, reyon görevlisi, şarkuteri görevlisi gibi pek çok personel çalışmaktadır. Şubelerde marketin büyüklüğüne farklı farklı sayılarda personel çalışabilmektedir. CarrefourSA personelleri sektördeki diğer firma personellerinin sahip olmadığı sendikalı olma hakkında sahiptir. Yani CarrefourSA personelleri sendika üyesidir. Firma personelleri asgari ücrete bağlı olarak maaş almaktadır. Carrefoursa personel maaşları 2023 9000 TL civarındadır. Personeller asgari ücretin yüzde 20 daha üstünde maaş almaktadır. Ayrıca şunu da belirtmek gerekir ki firma personelleri ilk yıl her üç ayda bir maaşlarının dörtte birini, ikinci çalıştıkları yıl her üç ayda bir yarısını ve üçüncü yıl ise her üç ayda bir ek maaş almaya hak kazanırlar. Firmada üç yıl dolduran personeller üç ayda bir, bir maaş ikramiye almaya hak kazanırlar. Üstelik firma bünyesinde personellerin pek çok farklı avantajı daha bulunmaktadır. Örneğin personellerin 250 TL civarında yol parası, yemek ücreti, yakacak yardımı, okul ve ölüm yardımı ile gıda çeki gibi ek gelirleri avantajları bulunmaktadır. Ancak şunu da unutmamak gerekir ki personellerin bu öel haklardan faydalanabilmeleri için sendika üyesi olmaları gerekmektedir. CarrefourSA personellerinin önemli bir avantajı da firmada prim sisteminin uygulanmasıdır. Her mağazanın belirli bir ciro hedefi bulunmaktadır. Türkiye’nin dört bir yanındaki bu mağazalarda ciro hedefine ulaşan mağazaların personellerine maaşlarının çeyreği kadar prim ödenir. CarrefourSA kasiyer maaşları 2019 2 bin 500 TL civarındadır. CarrefourSA mağaza müdürü maaşları 2019 5 bin TL civarındadır.

CarrefourSA İş İlanları ve İş Başvurusu 2023

CarrefourSA firmasında çalışan personeller diğer mağaza personellerinden daha fazla hakka sahiptir. Personellerin maaşları da daha yüksektir. Bu nedenle pek çok kişi CarrefourSA bünyesinde çalışmak istemektedir. CarrefourSA mağazalarında çalışabilmek için iş başvurusunda bulunmak gerekir. CarrefourSA iş ilanları hem resmi internet sitesi üzerinden hem de kariyer siteleri aracılığı ile yayınlanmaktadır. İş başvurusunda bulunmak isteyen kişilerin internet aracılığı ile başvuru yapabilecekleri bilinmelidir.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Mağaza Müdürü Maaşı 2023 Ne Kadar?

CarrefourSA’da kaç kişi çalışıyor?

CarrefourSA bugün 10.500 çalışanı ile 52 ildeki Hiper, Süper, Gurme ve Mini formatlardaki 643 marketi, 9 deposu ve CarrefourSA.com online marketi ile günde 500 bin kişiye kaliteli ve güvenilir ürünlerini ulaştırmaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.