kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

CarrefourSA Personel Maaşları Ne Kadar?

CarrefourSA Personel Maaşları Ne Kadar? CarrefourSA Nedir? Ne Demek? CarrefourSA Kimin? CarrefourSA Çalışma Şartları ve Çalışma Saatleri CarrefourSA Kasiyer, Reyon Görevlisi, Mağaza Müdürü Maaşları Ne Kadar?

A+
A-

Pandeminin olumsuz etkisi ekonomik alanda da etkilerini göstermiş ve pek çok kişi iş bulmakta zorlanmıştır. Bu noktada market zincirleri alımlarına başvurular da artmıştır. Peki bu market zincirlerinden olan carrefoursa da personel maaşları ne kadar birlikte bakalım…

Yeni tip Koronavirüs salgını (KOVİD-19) süresince Türkiye’deki market zincirleri başarılı bir sınav verdi. A101, BİM, Migros, Şok Market, Bildirici gibi firmaların yanı sıra CarrefourSA firmasının da yıldızı parladı. Müşteri sayısını artıran firma pandemi döneminde faaliyetlerini kesintisiz olarak sürdürdü. Türkiye’deki en büyük market zincirlerinden biri olan firma önemli bir istihdam merkezi olarak da öne çıkıyor. Bünyesinde yüzlerce hatta binlerce personeli barındıran firma sık sık yeni personel alımları da gerçekleştiriyor. İş arayanlar, işsizler sık sık firmanın maaş politikası hakkında sorular soruyor. Peki CarrefourSA personel maaşları ne kadar? CarrefourSA kasiyer, güvenlik görevlisi, mağaza müdürü, dağıtıcı, reyon görevlisi, depocu maaşları ne kadar?

Çağdaş Market Personel Maaşları Ne Kadar?

CarrefourSA Nedir? Ne Demek? CarrefourSA Kimin?

Carrefour, Fransa merkezli bir alışveriş firmasıdır. 15 Haziran 1963’te ilk mağazasını Fransa’da açmış daha sonra tüm dünyaya yayılmıştır. Carrefour markası altında dünyadaki 30 ülkede 12 bin 500’e yakın mağaza bulunmaktadır. Yılda ortalama 2 milyar kişinin bu market zincirinden alışveriş yaptığı tahmin edilmektedir. 1996 tarihinde Sabancı Holding ile Carrefour Grubu el sıkışmış ve CarrefourSA ismi ile Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden biri ortaya çıkmıştır. Gima ve Endi marketlerinin de satın alınmasıyla büyüyen market zinciri daha sonra Kiler marketlerini de satın almıştır. Firma Sabancı Holding çatısı altında faaliyetlerini yürütmektedir.

CarrefourSA Çalışma Şartları ve Çalışma Saatleri

Türkiye’nin pek çok şehrinde mağazası bulunan market zinciri her yıl büyümesini sürdürmektedir. Büyük bir müşteri kitlesine hitap eden firmadan milyonlarca müşteri hizmet almaktadır. Bu nedenle yoğunluk fazla olmaktadır. Çalışanlar da bu yoğunlukla baş etmek durumundadır. Yeni tip Koronavirüs etkisiyle mağazalar sabah 10.00 ile akşam 20.00 saatleri arasında çalışmaktadır. Saatlerce kesintisiz hizmet verilebilmesi için çalışanlar vardiya sistemine göre çalışır. Kimi sabah erken gelip mağazayı açarken kimi de öğlen gelip akşam mağazayı kapatır.

Çalışanlar haftanın 6 günü çalışırken 1 günde haftalık izin yaparlar. İzin günü çalışan sayısına, mağaza yönetimine ve yoğunluğa göre belirlenir. Ayrıca 1 yıl çalışma süresini dolduran kişiler 14+2 günlük yıllık izin kullanmaya da hak kazanırlar. CarrefourSA bünyesinde büyük ve mini mağazalar bulunur. Büyük mağazalarda daha fazla çalışan varken mini mağazalarda birkaç kişi çalışır.

CarrefourSA Personel Maaşları Ne Kadar?

Mağazalarda kasiyer, tezgahtar, reyon görevlisi, mağaza müdürü, şarküteri ve kasap elemanı gibi farklı kadrolarda yüzlerce personel çalışmaktadır. Ayrıca depocu, dağıtıcı gibi elemanlar da firma çatısı altında görev yapar. Çalışanlar sendikalı olma hakkına sahiptir. Ayrıca firmanın maaş politikası asgari ücret üzerinden yürütülür. Personeller pozisyonuna, deneyimine bağlı olarak farklı ücretler alabilir.

CarrefourSA bölge temsilcisi maaşları 17-18 bin TL

CarrefourSA mağaza müdürü, mağaza sorumlusu maaşları 15-16 bin TL

CarrefourSA reyon görevlisi, kasap, şarküteri elemanı, dağıtıcı, depocu maaşları 14-15 bin TL

CarrefourSA kasiyer maaşları 14-15 bin TL

Çalışanlara maaşların yanı sıra yol yardımı, yemek ücreti, yakacak yardımı, okul ve ölüm yardımı, gıda çeki gibi ödenekler de verilmektedir. Üstelik prim sistemi de uygulanır. Prim sistemi kapsamında belirli ciro hedeflerine ulaşan personele maaşlarının yüzde 25’i kadar ödeme yapılmaktadır. Bu doğrultuda personelin net maaşının üzerine önemli bir ek gelir ödenmektedir.

Migros Personel Maaşları Ne Kadar?

CarreforuSA İş İlanları ve İş Başvurusu

İşsiz sayısı her geçen gün artarken firmanın iş ilanlarına ilgi de artmaktadır. Üstelik diğer market zincirlerine kıyasla çalışanlarına daha fazla ekonomik ve sosyal hak tanıyan firmaya ilgi büyüktür. Firmanın iş ilanlarına firmanın internet sitesinin yanı sıra kariyer sitelerinden de başvuru yapabilirsiniz. Başvurunuz tamamlandıktan sonra değerlendirme olumlu olursa görüşmeye çağrılırsınız. Ayrıca çalışmak istediğiniz mağazaya giderek iş alımı olup olmadığını sorabilir ve elle başvuru yapabilirsiniz.

İş başvuru formu: https://www.carrefoursa.com/kurumsal/insan-kaynaklari/ise-alim-sureclerimiz-ve-online-basvuru/

CarreforuSA Çalışan Yorumları

Yoğunluk fazla ama güzel bir ortam var.
Çalışma ortamı güzel, saygı var.
Sosyal ve ekonomik haklar diğer firmalara göre daha fazla.
Yemek ve mola hakkı güzel ve rahat.
Bazen yoğunluktan ayaklarımın altı şişiyor.
Maaşların ödemesinde sorun yok.

CarrefourSA’da altın satışı var mı?

CarrefourSA’nın yanı sıra Kipa’nın hipermarket formatındaki mağazalarında da ziynet altın satışı yapılıyor.

Yorumlar

  1. Mustafa erbiçer Avatar Mustafa erbiçer dedi ki:

    Şoför sevkiyat