kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Decathlon Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? 

Decathlon Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?  Decathlon nedir? Ne demek? Decathlon çalışma şartları ve çalışma saatleri 2023 nasıl? Decathlon iş başvurusu, iş ilanları ve personel alımı nasıl yapılır?

A+
A-

Decathlon” Türkiye’deki en büyük spor malzemeleri satan mağaza zincirlerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Türkiye’nin dört bir yanında şubesi bulunan firma her gün binlerce müşteriyi ağırlamaktadır. Spor, sağlıklı yaşam, fit görünüm günümüzde başta Türkiye olmak üzere tüm dünyada değer görmektedir. Obeziteye karşı sporun öne çıkması da bu mücadeleyi desteklemektedir. Spor yapan, spora başlayan kişiler de bu amaçla bazı malzemeler satın almaktadır. İşte Decathlon tam da bu noktada devreye girmektedir ve binlerce kişinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Ancak mağaza yalnızca spor yapan kişileri değil, işsizleri, iş arayanları da ilgilendirmektedir. Çünkü Türkiye’nin farklı bölgelerinde hizmet veren firma, şubelerinde binlerce kişiye iş fırsatı sunmaktadır. İşe girmek isteyen, iş arayan binlerce kişi Decathlon firması ile ilgili sorular sormaktadır. Firmanın maaş politikası, çalışma şartları, çalışma saatleri, iş ilanları, iş başvurusu ve personel alımı gibi konuları gündeme gelmektedir. Peki Decathlon nedir? Ne demek? Decathlon çalışma şartları ve saatleri 2023 nasıl? Decathlon personel maaşları 2023 ne kadar? Decathlon iş ilanları, iş başvurusu ve personel alımı 2023 nasıl yapılır? Nasıl müracaat edilir?

Kentpark AVM Kaçta Açılır? Kaçta Kapanır? Çalışma Saatleri Nasıl?

Decathlon Nedir? Ne Demek?

Türkçe’de “dekatlon” olarak kullanılan bu kelime atletizm ile ilgilidir. Atletizmde 10 pist ve saha yarışının oluşturduğu bir etkinlik veya bir müsabakadır. Dekatlon en zorlu yarışlardan biridir. İki gün süren bir yarış olan dekatlon yarışmacıların yani atletlerin bu yarışlarda gösterdiği performanslara göre sonuçlandırılır. Birbirinden farklı branlşların içerisinde bulunduğu dekatlon mücadelesi en zor mücadelelerden biri olarak gösterilir. Bu müsabakanın içerisinde cirit atma, 1500 metre koşu, disk atma, sırıkla atlama, yüksek atlama, 400 metre koşu, 110 metre engelli koşu, uzun atlama, gülle atma, 100 metre koşu gibi toplamda 10 bölüm bulunur. İşte Avrupa’nın en büyük spor perakende firmalarından biri olan Decathlon firması adını buradan almıştır. 1976 yılında Fransa’da kurulan Decathlon isimli firmanın dünya genelinde binlerce şubesi bulunmaktadır. Yüzlerce spor markasını mağazalarında müşterileriyle buluşturan firma Türkiye’de en çok tercih edilen spor mağazalarının başında gelmektedir. Decathlon dünyada 27 ülkede hizmet vermektedir. Ve 60 binin üzerinde personel firma bünyesinde istihdam edilmektedir. Firma şubelerinde 50’den fazla spor branşıyla ilgili malzemeleri satışa sunmaktadır. Decathlon, Türkiye’de Ankara, İstanbul, Bursa, İzmir, Bodrum, Antalya, Adana, Mersin ve Samsun’da faaliyet göstermektedir.

decathlon nedir calisma sartlari saatleri 1

Decathlon Çalışma Şartları ve Saatleri 2023

Decathlon firmasında personeller günlük ortalama 8.5 saat çalışırlar. Yani günlük çalışma süresi 8.5 saat olarak belirlenmiştir. 8.5 saatlik çalışma süresinin içerisinde yemek, sigara, tuvalet molaları da bulunmaktadır. Personeller haftada en az 45 saat çalışırlar. Personeller haftada 6 gün çalışırlarken 1 gün de haftalık izin kullanırlar. Ancak mağaza müdürünün izni ile haftada birkaç gün tam gün çalışan personeller haftada 2 gün izin yapabilirler. Çalışma saatleri mağaza müdürleri tarafından belirlenir. Personel sayısıana göre personellerin çalışma temposu ayarlanır. Firmanın şubeleri genellikle Alışveriş Merkezlerinde (AVM) bulunur. AVM’lerdeki en yoğun mağazalar firma mağazalarıdır. Müşteriler spor malzemelerini deneyerek almak istedikleri için mağaza sık sık dağılmaktadır. Personeller yoğun çalışarak mağazayı düzenli hale getirmeye çalışır. Mağazanın temizliği, düzeni için yoğun tempo ile personeller çalışmaktadır.

Decathlon Personel Maaşları 2023

Sporla ilgilenen, part-time ya da full-time çalışmak isteyen, iş arayan, mağazacılık sektöründe çalışmak isteyenler için Decathlon iyi bir seçenek olarak öne çıkmaktadır. Decathlon, rakip firmalara kıyasla daha iyi bir maaş politikası uygulamaktadır. Yeni işe giren personeller ve deneyimsiz personeller genellikle asgari ücret tutarında maaş almaktadırlar. Yeni Decathlon deneyimsiz personel maaşı 2023 8506 TL civarındadır. Deneyimli ve işinde başarılı personeller ise asgari ücretin üzerinde maaş alırlar. Decathlon personel maaşları 2023 ortalama 9 bin 500 TL civarındadır. Ayrıca personellerin sigortaları yapılırlar, yemek kartı verilir ve en önemlisi personellere prim verilmektedir. Personeller belirlenen satış hedeflerine ulaşmaları durumunda prim alabilirler. Personeller için prim son derece önemlidir çünkü maaşları büyük ölçüde artırmaktadır. Prim alan personellerin maaşları 12 bin 500 TL’ye kadar çıkabilmektedir.

Decathlon İş İlanları, İş Başvurusu ve Personel Alımı 2023

Firmayla ilgili bilgiler ilginizi çektiyse, firmada çalışmak istiyorsanız ve nasıl firmaya başvuru yapacağınızı bilmiyorsanız sizi uyaralım. Makalemizin en önemli kısmındasınız şu anda. Firma işe alım süreçlerinde oldukça dikkati ve titiz davranmaktadır. Mağazalarda personel eksikliği yaşanmaması için, takım çalışmasını bozmaması için personeller inceleme sürecine tabii tutulurlar. Gerçekleştirilen mülakatlarla personeller hakkında bilgi toplanır ve personel adaylarının işe uygun olup olmadığı ölçülür. Gerekli aşamaları başarı ile tamamlayan adaylar işe alınır.

Decathlon firması yıl içerisinde sık sık iş ilanları yayınlamaktadır. İş başvurusu yapmak isteyen kişiler firmanın internet sitesi üzerinden insan kaynakları kısmından iş ilanlarına başvuru yapabilir. Ayrıca kariyet sitelerinde de firma tarafından ilanlar paylaşılmaktadır. Bu ilanlar takip edilip başvuru yapılabilir. Decathlon personel alımı 2023 yılında da devam edecektir. Adayların iş ilanlarını takip etmesi ve başvurularını yapmaları son derece önemlidir.

İŞ İLANLARI, İŞ BAŞVURUSU VE PERSONEL ALIMI İÇİN: decathlon . com . tr / insan-kaynaklari . html

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Ankamall Kaçta Açılır? Kaçta Kapanır? Çalışma Saatleri Nasıl?

Decathlon personel indirimi var mı?

Decathlon’da ilk iki ayını tamamlayan tüm takım arkadaşlarımız, indirimli olmayan ürünlerde kullanmak üzere indirim sağlayan Decathlonlu Kart’ını almaya hak kazanır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.