kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Dominos Pizza Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Dominos Pizza Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? Dominos Pizza personel alımı, iş ilanları ve iş başvurusu nasıl yapılır? Dominos Pizza çalışma şartları ve saatleri 2023 nasıl? Dominos Pizza kurye, kasiyer ve mutfak personeli maaşları 2023 ne kadar?

A+
A-

İnce hamurlu, bol malzemeli, baharatlı ve isteğe göre soslu pizzaları dilim dilim yemek kim istemez? Bu cümleyi okumak bile insanın karnını açıktırıyor. Peki acıkınca kafa nereye gider? Bu soruya hep bir ağızdan “Dominos” cevabını verdiğinizi duyar gibiyiz. Türkiye’de “pizza” denildiğinde akla Dominos gelmektedir. Dominos ülkenin farklı şehirlerindeki yüzlerce şubesi ile yıllardır gıda perakendeciliği sektöründe faaliyet göstermektedir. Firma pizzaları, baharatları, kaliteli malzemeleri ve lezzetli yan ürünleri ile pizza sevenlerin gönlüne taht kurmuştur. Türkiye’de pizza sevenlerin sayısı arttıkça Dominos Pizza müşterilerinin sayısı da artmıştır. Bu nedenle firma her geçen yıl büyümüş buna bağlı olarak da şube sayılarını artırmıştır. Firmanın şube sayısı artıkça da personel ihtiyacı artmış ve personel alım ilanları yayınlamıştır. Tam da bu noktada hem gıda perakendeceliği sektöründe çalışanlar hem de arayanlar Dominos personel maaşlarını merak etmektedir. Peki Dominos Pizza personel maaşları 2023 ne kadar? Dominos Pizza çalışma şartları ve saatleri 2023 nasıl? Dominos Pizza personel alımı 2023 ne zaman? Dominos iş ilanları 2023 iş başvurusu nasıl yapılır?

Sbarro Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Dominos Pizza Personel Alımı 2023

Firmanın hemen hemen her ilde ve şehirlerin büyük ilçelerinde şubesi bulunmaktadır. Pizza zinciri olan Dominos sabah erken saatlerden gece geç saatlere kadar hizmet vermektedir. 30 dakikada siparişi eve ulaştırmayı başaran Dominos bu nedenle müşterilerin ilk tercihi konumuna yükselmiştir. Firmanın yüksek kalite ve hızlı hizmet anlayışı nedeniyle personellere büyük iş düşmektedir. Ayrıca firma bünyesinde çalışan personel sayısının fazla olması gerekmektedir. Dominos Pizza şubelerinde hem mutfakta aşçı, hem şubede kasiyer hem de kurye olarak çalışan pek çok personel bulunmaktadır. Firmanın personel açığını kapatmak için her yıl binlerce personel alınmaktadır. Bu nedenle Dominos personel alımı 2023 yılında da artarak devam edecektir. Dominos persoenl alım ilanlarına başvuru yapmak için hem firmanın resmi internet sitesindeki İnsan Kaynakları bölümü hem de kariyer siteleri takip edilmelidir.

Dominos Pizza Çalışma Şartları 2023

Dominos Pizza, Türkiye’deki en büyük pizza zincirlerinden biridir. Ayrıca fast food hizmet sunan şirketler arasındaki en yoğun şubeler Dominos Pizza şubeleridir. Bu nedenle şubelerde büyük yoğunluklar yaşanmaktadır. Dominos Pizza çalışma şartları 2023 yılında da yaşanan yoğunluk nedeniyle personelleri zorlayacaktır. Ayrıca firma şubelerinde personellerin çalışma saatleri rakip firmalara göre daha fazladır. Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmalar günde ortalama 9 saat çalışma süresi belirlemişken Dominos Pizza personelleri bu sürenin üzerine çıkabilmektedir. Ayrıca firma bünyesinde çalışan personeller haftada 6 gün çalışırlar ve 1 gün haftalık izin kullanırlar. Haftalık izinler şubelerin yoğunluğuna ve şubede çalışan personel sayısına göre belirlenmektedir. Firmada 1 yılı dolduran personelleri se 14+2 günlük yıllık izin hakkına sahip olurlar ve istedikleri tarihlerde yıllık izin kullanabilirler.

Dominos Pizza Çalışma Saatleri 2023

Dominos Pizza bünyesinde çalışan personellerin çalışma saatleri ortalama 10 saat civarındadır. Firmada personeller genellikle 10 veya 12 saat çalışırlar. Günün büyük bir bölümünde açık olan Dominos Pizza şubeleri kesintisiz hizmet verebilmek için personellerinin çalışma saatlerini artırmıştır. Buradaki belirleyici unsur ise personellerin çalıştığı saat arttıkça aldıkları ücretlerin de artmasıdır. Ayrıca şubelerdeki yoğunluğa bağlı olarak işten çıkış saatleriniz sarkabilir. Dominos Pizza fazla çalışma saatleri ve yoğun çalışma koşulları nedeniyle personellerine ek mesai ücreti ödemektedir. Mesai saatleri dışında çalışmanız, resmi ve dini tatillerde çalışmanız durumunda maaşınıza bu fazla mesai ücretleri yansımaktadır.

Dominos Pizza Personel Maaşları 2023

Dominos Pizza firmasının maaş politikasının temelinde asgari ücret bulunmaktadır. Firmada yeni işe başlayan ve ilk yıllarında olan personeller 8506 TL maaş alırlar. Dominos Pizza kurye, kasiyer ve mutfak personeli maaşları 2023 en az 8506 TL’dir. Günde 10 saat veya 12 saat gibi fazla mesai yaparak çalışan personellerin maaşları ise asgari ücretten %25 daha fazladır. Günde 10-12 saat çalışan Dominos Pizza personel maaşları 2023 9500 TL civarındadır.

Firma yılın belli bölümlerinde personellerine prim esaslı ödemeler de yapmaktadır. İşin içine prim girdiğinde ise personellerin aldıkları ücretler büyük oranda artmaktadır. Dominos Pizza prim ücreti 2023 500 TL’ye dayanmaktadır. Dominos Pizza maaş ödemelerini her ay belirli günlerde belirli saat aralıklarında yapmaktadır. Personellerinin maaş ödemesini aksatmayan firma bu anlamda sektörün saygısını kazanmıştır. Dominos Pizza personellerinin her ayacakları ücretler maaş + prim + yemek ücreti faktörlerinden oluşmaktadır.  Firma personellerine maaşlarının yanı sıra yemek kartı veya ticket olarak yemek ücreti de ödemektedir.

Dominos İş İlanları 2023 İş Başvurusu

Dominos Pizza şubeleri ülkenin her yerine dağılmıştır. Bu nedenle firma binlerce kişye iş imkanı sağlamaktadır. Hem mutfak personelleri, hem kasiyer görevlileri hem de kuryelerden oluşan Dominos Pizza ekibi pek çok kişinin istihdamına olanak sağlamıştır. Bu nedenle farklı kadrolar için binlerce kişi başvuru yapmaktadır. Ancak Dominos Pizza personellerinde bazı şartlar aramaktadır. Örneğin firmada kurye olarak çalışacak personellerin A2 ehliyetinin olması gerekmektedir. Personellerin tarifleri öğrenmesi, müşteri memnuniyetini sağlaması, nezaketten ödün vermemesi gerekmektedir. Bu şartları sağlayacağını düşünen kişiler Dominos Pizza’nın resmi internet sitesi ve kariyer sitelerinden iş başvurularını takip edebilir ve başvuru yapabilir. Başvuruları kabul edilen kişiler ön görüşmeye çağrılıcaktır.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Arby’s Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Domino’s pizza kimin?

Domino’s Pizza 1960 yılında Amerika’nın Michigan eyaletinde Thomas Monaghan tarafından kurulmuştur.

Yorumlar

  1. Kurye mehmet Avatar Kurye mehmet dedi ki:

    Öncelikle a2 muhabbeti yalan ben ve brnim gibi tüm kuryeler a1 ile çalışıyor