kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Futbolcu Maaşları 2023 Ne Kadar?

Futbolcu maaşları 2023 ne kadar? Futbolcu ücretleri 2023 ne kadar? Dünyada futbolcu maaşları 2023 ne kadar? Türkiyede futbolcu maaşları 2023 ne kadar? Süper Lig'de futbolcu maaşları 2023 ne kadar? Futbolcu nedir? Nasıl olunur? Futbolcu olmak için gereken şartlar 2023 nelerdir?

A+
A-

Dünyada binlerce farklı meslek bulunmaktadır. Dünyanın dört bir yanında milyonlarca kişi birbirinden farklı mesleklerde çalışmaktadır. Günde birkaç dolar kazandıran mesleklerde bulunmaktadır binlerce dolar kazandıran mesleklerde. Ama geliri en yüksek olan mesleklerin başında tartışmasız futbolculuk mesleği gelmektedir. Dünyanın her bölgesinde futbolcular milyonlarca dolar kazanabilmektedir. Ancak bazı ülkeler vardır ki düşük vergi oranları ve futbola verilen önemle “futbolcu cenneti” olarak adlandırılmaktadır. Türkiye’de futbolcu cenneti ülkelerin başında gelmektedir. Özellikle Türkiye’de faaliyet gösteren 4 büyük ve köklü takımın futbolcuları büyük paralar kazanmaktadır. Dünyada da milyonlarca dolar kazanan yüzlerce futbolcu bulunmaktadır. Peki futbolcu maaşları 2023 ne kadar? Dünyada futbolcu maaşları 2023 ne kadar? Türkiye’de futbolcu maaşları 2023 ne kadar? Galatasaray’da futbolcu maaşları 2023 ne kadar? Fenerbahçe’de futbolcu maaşları 2023 ne kadar? Beşiktaş’ta futbolcu maaşları 2023 ne kadar? Futbolcu nedir? Trabzonspor’da futbolcu maaşları 2023 ne kadar? İngiltere’de futbolcu maaşları 2023 ne kadar? İspanya’da futbolcu maaşları 2023 ne kadar? İtalya’da futbolcu maaşları 2023 ne kadar?

Futbolcu Maaşları ve Ücretleri Ne Kadar?

Futbolcu Nedir? Ne Demek?

Futbolcular dünyadaki en bilinen ve en popüler sporu icra eden kişilerdir. Dünyadaki en bilinen spor tartışmasız futboldur. Futbolcular da bu sporu icra eden sporculardır. Futbol kafa ve ayak aracılığı ile sporcuların elini kullanmadan oynanan bir spordur. Futbolda bir top ve iki kale vardır. Sahada iki takım 11’er kişiyle mücadele eder. Belirli kuralların olduğu ve hakemler tarafından yönetilir. Futbolcular da futbol sporunu icra eden kişilerdir. “Futbolcu nedir?” ve “Futbolcu ne demek?” sorularına bu cevaplar verilebilir.

Futbolcu Olmak İçin Gereken Şartlar 2023

Başta Türkiye olmak üzere tüm dünyada milyonlarca kişi hayatlarında en az bir kere futbolcu olmayı hayal etmektedir. Ama futbolcu olmak hiç de kolay değildir. Milyonlarca kişinin gönlünde futbol sevdası olmasına rağmen yalnızca birkaç bin kişi profesyonel futbolcu olabilmiştir. “Futbolcu olmak için gereken şartlar nelerdir?” ve “Nasıl futbolcu olunur?” soruları sık sık sorulmaktadır.

Futbolcu olmak isteyen kişiler spora, futbola, takım oyununa ilgili olmalıdır.

Futbolcu olmak isteyenlerin futbol yeteneğine sahip olması gerekmektedir.

Futbolcu olmak isteyen kişilerin göz, ayak, kol koordinasyonunun gelişmesi gerekmektedir.

Futbolcu olmak isteyenlerin boy ve kilo dengesinin uyumlu olması gerekmektedir.

Futbolcu olmak isteyenlerin sağlıklı bir vücuda sahip olmaları gerekmektedir.

Futbolcu olmak isteyen kişilerin hırs küpü, çalışkan, azimli, sabırlı ve disiplinli olmaları gerekmektedir.

Futbolcu olmak isteyen kişilerin dikkatli ve zeki olmaları gerekmektedir.

Futbolcu olmak isteyen kişilerin saatlerce süren çalışma temposuna, takım oyununa, emir komuta zincirine, yoğun ilgiye aşina olmaları gerekmektedir.

Futbolcu Nasıl Olunur?

Dünyadaki her insan en az bir kez futbolcu olmayı düşlemiştir. Ancak pek azı bu hayali gerçekleştirebilmiştir. Peki futbolcu nasıl olunur? Futbolcu olmak için her şeyden önce kişilerin futbol sevdalısı olmalı ve kendilerini bu hayale adamaları gerekmektedir.

Futbolcu olmak isteyen kişilerin ilk olarak çok çalışmaları ve kendilerini geliştirmeleri gerekmektedir.

Futbolcu olmak isteyen kişilerin yüksek futbol bilgileri olmalıdır. Ve futbol ile ilgili hedefleri olmalıdır.

Futbolcu olmak isteyen kişilerin profesyonel seviyeye yükselmek için çabalaması gerekmektedir. Profesyonel eğitim alması ve rekabetçi ortamlarda mücadele etmesi gerekmektedir.

Futbolcu olmak isteyen kişilerin kendilerini tanımaları ve uzmanlaşmaları gerekmektedir. Hem futbol ile ilgili hem pozisyonları ile ilgili hem de rakiplerin neler yapabileceği ile ilgili uzmanlaşmak önemlidir.

Futbolcu olmak isteyen kişilerin hemen hemen her gününü futbola adamaları gerekmektedir. Her an antrenman yapmak kritiktir.

Futbolcu olmak isteyen kişilerin rakipleri arasındaki en iyi seviyeye yükselmeleri gerekmektedir. Oyunları, karakterleri ile göze çarpmaları gerekmektedir.

Futbolcu olmak istiyorsanız her an formda olmalısınız ve şans bulduğunuzda kendinizi göstermelisiniz.

Futbolcu olmak isteyen kişilerin hem fiziksel hem de ruhsal olarak güçlü olmaları gerekmektedir. Yeteneklerini sürekli artırmanız önemlidir.

Futbolcu olduğunuzda yaşam tarzınız değişmektedir. Sürekli hareket etmeye, otelde kalmaya, evinizden uzakta kalmaya alışmanız gerekmektedir.

Futbolcu olmak istiyorsanız gerçekçi olup geleceğe odaklanmanız gerekmektedir. Amatör kulüplerde, amatör liglerde oynamanız önemlidir. Kendinzi geliştirerek profesyonel liglere ulaşmaya adamalısınız kendinizi.

Futbolcu Maaşları 2023

Futbolcu maaşları 2023 yılında giderek artmaktadır. Hem Asya liglerinde hem Avrupa’da futbolcular yıllık milyonlarca Euro para kazanmaktadır. Ayrıca reklam anlaşmaları, forma satışları ve diğer anlaşmalar ile gelirleri katbekat artmaktadır. Futbolcu maaşları haftalık, aylık ve yıllık olarak ödenmektedir. Örneğin İngiltere’de maaşlar haftalık olarak ödenmektedir. Örneğin bir futbolcu haftalık 250 bin Sterlin para kazanabilmektedir. Türkiye’de ise genede anlaşmalar yıllık yapılır ve ücretler kulübün kasasındaki paraya göre yapılır. Türkiye’de futbolcu ödemeleri çok nadir düzenli olarak yapılmaktadır. Ayrıca dünyada futbolcular maç başı ücreti de almaktadır. Ayrıca atılan goller, kazanılan kupalar, alınan gabiliyetlere göre de prim verilmektedir. Örneğin Cristiano Ronalda 2015 yılında 20 milyon Euro maaş almaktaydı. Ancak kazanılan başarılar ve atılan goller ile birlikte aldığı primler kazancını 30 milyon Euro’ya çıkardı. Türkiye’de de özellikle derbilerde galibiyet başına 100 bin Euro’ya kadar prim verilebilmektedir. Dünyada futbolcular 2023 yılında milyonlarca Euro maaş almaktadır.

Futbolun bir spor olmaktan çıkıp bir sektöre ve endüstriye dönüşmesiyle birlikte her yıl milyarlarca dolar futbol piyasasında el değiştirmektedir. Binlerce kişi “Dünyada en fazla kazanan futbolcu kim?” sorusunu sormaktadır. Dünya liglerinde ter döken futbolcu maaşları merak edilmektedir.  “Futbolcu maaşları ve ücretleri 2023” ile ilgili internette pek çok yanlış bilgi bulunmaktadır. www.tercihiniyap.net ailesi olarak futbolcu maaşları 2023 ve futbolcu ücretleri 2023 ile ilgili her türlü bilgiyi siz değerli okuyucularımız için araştırdık.

Teknik Direktör Maaşları Ne Kadar?

Türkiye’de Futbolcu Maaşları 2023

Türkiye futbolculardan diğer ülkelere kıyasla çok düşük vergiler almaktadır. Futbolcular kulüplerle anlaşmalarını yıllık olarak yapmaktadır. Örneğin Ahmet isimli futbolcu yıllık 1 milyon dolardan 4 yıllık anlaşma yapabilir kulübüyle. Ahmet İngiltere’de futbol oynasaydı yüzde 50, Fransa’da oynasaydı yüzde 40, Almanya’da oynasaydı ise yüzde 45 oranında aldığı ücretten vergi ödemek zorundaydı. Türkiye’de ise futbolcular yüzde 15 oranında vergi vermektedir. Diğer ülkelere kıyasla vergi oranları Türkiye’de çok düşüktür. Bu nedenle dünyaca ünlü futbolcular Türkiye’ye gelmek istemektedir. Querasma, Lugano, Pepe, Guti, Anelka, Drogba gibi pek çok yılzdız futbolcu Türkiye’de forma terletmiştir. Peki “Türkiye’de futbolcu maaşları 2023 ne kadar?” sorusunun cevabı nedir? Türkiye’de futbolcu ücretleri 2023 ne kadar? Dünyada futbolcu ücretleri 2023 ne kadar? Dünyada futbolcu maaşları 2023 ne kadar?

Türkiye’de Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi kulüplerde futbolcular yıllık 5 milyon dolar gibi yüksek ücretler alabilmektedir. Ancak hem aynı kulüplerde hem de anadolu kulüplerinde ücretler daha düşük olmaktadır. Örneğin Galatasaray’da genç futbolcular 250 bin dolar gibi ücretler alırken anadolu takımlarında oyuncular yıllık 100 bin dolar almaktadır.

Süper Lig Futbolcu Maaşları 2023

Türkiye’de Süper Lig’de yüzlerce futbolcu forma terletmektedir. Süper Lig’de top koşturan yerli ve yabancı yüzlerce futbolcu farklı miktarlarda ücret almaktadır. İşte Süper Lig futbolcu ücretleri 2023…

Galatasaray Futbolcusu Yuto Nagatomo yıllık 2 milyon Euro ücret almaktadır.

Beşiktaş futbolcusu Tolgay Arslan yıllık 2 milyon Euro ücret almaktadır.

Galatasaray futbolcusu Serdar Aziz yıllık 2 milyon Euro ücret almaktadır.

Beşiktaş futbolcusu Oğuzhan Özyakup yıllık 2 milyon Euro maaş almaktadır.

Beşiktaş futbolcusu Ryan Babe yıllık 2.1 milyon Euro maaş almaktadır.

Beşiktaş futbolcusu Ricardo Quaresma maaşları 2023 yıllık 2.1 milyon Euro civarındadır.

Galatasaray futbolcusu Eren Derdiyok 2023 yılında yıllık 2 milyon 150 bin Euro maaş almaktadır.

Başakşehir futbolcusu Emmanuel Adebayor 2023 yılında 2.2 milyon Euro maaş almaktadır.

Beşiktaş futbolcusu Jeremain Lens 2023 yılında 2.2 milyon Euro civarında maaş almaktadır.

Galatasaray futbolcusu Maicon 2023 yılında 2.2 milyon Euro maaş almaktadır.

Trabzonspor forması giyen Onur Kıvrak 2023 yılında 2 milyon 250 bin Euro maaş almaktadır.

Trabzonspor futbolcusu Jurac Kucka yıllık 2 milyon 250 bin Euro ücret almaktadır.

Beşiktaş futbolcusu Adem Ljajic yıllık 2 milyon 250 bin euro maaş almaktadır.

Fenerbahçe futbolcusu Mehmet Topal 2023 yılında 2 milyon 250 bin Euro maaş almaktadır.

Galatasaray futbolcusu Mariano 2023 yılında 2.3 milyon Euro ücret almaktadır.

Fenerbahçe futbolcusu Martin Skrtel 2023 yılında yıllık 2.5 Milyon Euro maaş almaktadır.

Galatasaray futbolcusu Selçuk İnan yıllık 3 milyon Euro civarında maaş almaktadır.

Beşiktaş futbolcusu Domagoj Vida yıllık 3 milyon Euro civarında ücret almaktadır.

Başakşehir futbolcusu Gael Clichy yıllık 3 milyon Euro ücret almaktadır.

Fenerbahçe futbolcusu Nabil Dirar yıllık 3 milyon Euro ücret almaktadır.

Fenerbahçe futbolcusu Roberto Soldado yıllık 3 milyon Euro ücret almaktadır.

Fenerbahçe futbolcusu Mathieu Valbuena yıllık 3 milyon Euro ücret almaktadır.

Fenerbahçe futbolcusu Andre Ayew yılık 3.2 milyon Euro maaş almaktadır.

Galatasaray futbolcusu Fernando yıllık 3.3 milyon Euro maaş almaktadır.

Galatasaray futbolcusu Younes Belhanda yıllık 3. 5 milyon euro civarında maaş almaktadır.

Trabzonspor futbolcusu Burak Yılmaz Trabzonspor’da yıllık 3.5 milyon Euro maaş almaktaydı. Beşiktaş’ta da bu ücretin altında alması beklenmemekte.

Galatasaray’ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera 2023 yılında 3.5 milyon Euro’nun üstünde maaş almaktadır.

Galatasaray futbolcusu Sofiane Feghouli yıllık 3.9 milyon Euro maaş almaktadır.

Başakşehir futbolcusu Arda Turan 2023 yılında 4 milyon euro maaş almaktadır.

Beşiktaş’ın başarılı savunma oyuncusu Pepe 2023 yılında 5 milyon Euro ücret almaktadır.

Galatasaray’ın file bekçisi İsmail Çipe yıllık 12 bin Euro civarında maaş almaktadır.

Galatasaray futbolcusu Serdar Aziz 2 milyon Euro maaş almaktadır.

Lionel Carole yıllık 700 bin Euro maaş almaktadır.

Mariano Ferreira 2023 yılında 2.3 milyon euro maaş almaktadır.

Martin Linnes 2023 yılında yıllık 1 milyon Euro maaş almaktadır.

Tarık Çamdal yıllık 1.6 milyon Euro maaş almaktadır.

Fernando Reges yıllık 3.3 milyon Euro maaş almaktadır.

Ruan Donk 2023 yılında 1.9 milyon Euro ücret almaktadır.

Galatasaray Futbolcusu Sinan Gümüş yıllık 700 bin Euro maaş almaktadır.

Galatasaray futbolcusu Muğdat Çelik 450 bin Euro civarında maaş almaktadır.

Galatasaray futbolcusu Endoğan Adili 100 bin Euro civarında maaş almaktadır.

Trabzonspor futbolcusu Jose Sosa 3.3 milyon Euro maaş almaktadır.

Trabzonspor futbolcusu Jurac Kucka yıllık 2.2 milyon Euro maaş almaktadır.

Trabzonspor futbolcusu Yusuf Yazıcı yıllık 250 bin TL maaş almaktadır.

Trabzonspor futbolcusu Abdülkadir Ömür yıllık 250 bin TL maaş almaktadır.

Beşiktaş futbolcusu Güven Yalçın yıllık 100 bin Euro maaş almaktadır.

Fenerbahçe futbolcusu Beke Özer yıllık 700 bin TL maaş almaktadır.

FEnerbahçe futbolcusu Barış Alıcı yıllık 1 milyon TL maaş almaktadır.

Beşiktaş futbolcusu Atiba yıllık 750 bin Euro maaş almaktadır.

Dünyada Futbolcu Maaşları ve Ücretleri 2023

Dünyada futbola yönelik ilgi en az Türkiye’deki kadar fazladır. Futbolun doğduğu ülke olan İngiltere’de futbol hayatın merkezindedir. Ayrıca İspanya, Fransa, Almanya ve İtalya’da da futbol en önemli spor branşıdır. Dünyanın en özel ve en başarılı futbolcuları dünyada bu liglerde boy göstermektedir. Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Pogba, Neymar gibi süper yıldızlar kulüplerden yıllık 20 milyon Euro’nun üzerinde ücret almaktadır. Ayrıca reklam anlaşmaları ve ek gelirlerle birlikte süper yıldızların yıllık ücretleri 100 milyon Euro’ya ulaşmaktadır. Peki dünyada futbolcu maaşları 2023 ne kadar? İngiltere’de futbolcu ücretleri 2023 ne kadar? İspanya’da futbolcu ücretleri 2023 ne kadar? Fransa’da futbolcu maaşları 2023 ne kadar? İşte dünyada futbolcu maaşları 2023…

The Walcott 2023 yılında 5 milyon Euro civarında ücret almaktadır.

Bastian Schweinsteiger haftalık 200 bin Euro maaş almaktadır.

Dünyanın en iyi kalecisi olarak gösterilen Manuel Neuer yıllık 20 milyon Euro maaş almaktadır.

Bayern Münih futbolcusu Robert Lewandowski yıllık 22.2 milyon Euro ücret almaktadır.

PSG futbolcusu Edinson Cavani 2019 yılında 23 milyon Euro maaş almaktadır.

Bayern Münih futbolcusu Thomas Müller yıllık 23 milyon Euro maaş almaktadır.

Real Madrid golcüsü Karim Benzema yıllık 23.5 milyon Euro maaş almaktadır.

Barcelona’nın golcü futbolcusu Luis Suarez yıllık 26 milyon Euro maaş almaktadır.

Real Madrid’in başarılı savunmacısı Sergio Ramos yıllık 27 milyon Euro maaş almaktadır.

Real Madrid futbolcusu Toni Kroos yıllık 28.2 milyon Euro maaş almaktadır.

Barcelona’nın yıldızı Gerard Pique yıllık 29 milyon Euro maaş almaktadır.

Manchester United’in futbolcusu Lukaku 10 milyon Sterlin ücret almaktadır.

Manchester United kalecisi David De Gea yıllık 10 Milyon Sterlin maaş almaktadır.

Jiangsu Suning futbolcusu Alexis Teixeira yıllık 10 milyon Sterlin ücret almaktadır.

Guangzhou futbolcusu Jackson Martinez yıllık 10 milyon Sterlin maaş almaktadır.

Jiangsu Suning futbolcusu Ramirez yıllık 11 milyon Sterlin maaş almaktadır.

Manchester City futbolcusu Yaya Toure 11 milyon sterlin ücret almaktadır.

LA Galaxy futbolcusu Zlatan Ibrahimovic yıllık 11 milyon sterlin maaş almaktadır.

Chelsea futbolcusu Fabregas yıllık 11 milyon sterlin maaş almaktadır.

Chelsea futbolcusu Eden Hazard yıllık 11 milyon Euro maaş almaktadır.

Manchester City futbolcusu David Silva yıllık 12 milyon Sterlin maaş almaktadır.

Manchester City futbolcusu Sergio Aguero yıllık 12.5 milyon sterlin maaş almaktadır.

Shandong Luneng Taishan futbolcusu Pelle yıllık 12.5 milyon sterlin maaş almaktadır.

Atletico Madrid futbolcusu Antoine Griezmann yıllık 14 milyon Sterlin ücret almaktadır.

Manchester United futbolcusu Paul Pogba yıllık 14 milyon Sterlin maaş almaktadır.

Hebei China Fortune futbolcusu Ezequiel Lavezzi yıllık 14 milyon Sterlin maaş almaktadır.

Arsenal futbolcusu Mesut Özil yıllık 14.5 milyon Sterlin maaş almaktadır.

Shanghai SIPG futbolcusu Hulk yıllık 15.3 milyon Sterlin maaş almaktadır.

Real Madrid futbolcusu Gareth Bale yıllık 15.3 milyon sterlin maaş almaktadır.

Manchester United futbolcusu Alexis Sanchez yıllık 16.8 milyon Sterlin maaş almaktadır.

Manchester City futbolcusu Kevin De Bruyne yıllık 16.8 milyon Sterlin maaş almaktadır.

Shanghai SIPG futbolcusu Oscar yıllık 18 milyon Sterlin maaş almaktadır.

PSG futbolcusu dünya yıldızı Neymar yıllık 29 milyon Sterlin maaş almaktadır.

PSG futbolcusu dünya yıldızı Kylian Mbappe yıllık 20 milyon Euro maaş almaktadır.

Juventus forması giyen ve dünyanın en iyi futbolcusu olarak gösterilen Cristiano Ronaldo 2023 yılında 30 milyon Euro maaş almaktadır.

Galaksinin yıldızı olarak gösterilen Barcelona’lı Lionel Messi yıllık 40 milyon Euro maaş almaktadır.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

13 yaşından sonra futbolcu olunur mu?

Futbol kulüplerinde altyapı kavramı 13 yaş ve üzeri çocuk ve gençlerin oluşturduğu yarışmacı takımlar olarak bilinmektedir.

Yorumlar

  1. Henry Avatar Henry dedi ki:

    Bu rakamları bundan 20 sene önce futbola damga vurmuş efsaneler görse, kahrından ölür gider adamlar. Bu futbolcular nerede; Henry, Zidane, Figo, Ronaldo, Rivaldo, Kaleci Kahn, Kaleci Seaman, Gerard, Lampart gibi futbolcular nerede? İnsan arıyor öyle efsaneleri…

  2. Henry Avatar Henry dedi ki:

    Bu rakamları bundan 20 sene önce futbola damga vurmuş efsaneler görse, kahrından ölür gider adamlar. Bu futbolcular nerede; Henry, Zidane, Figo, Ronaldo, Rivaldo, Kaleci Kahn, Kaleci Seaman, Gerard, Lampart gibi futbolcular nerede? İnsan arıyor öyle efsaneleri…

  3. Henry Avatar Henry dedi ki:

    Bu rakamları bundan 20 sene önce futbola damga vurmuş efsaneler görse, kahrından ölür gider adamlar. Bu futbolcular nerede; Henry, Zidane, Figo, Ronaldo, Rivaldo, Kaleci Kahn, Kaleci Seaman, Gerard, Lampart gibi futbolcular nerede? İnsan arıyor öyle efsaneleri…