kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Günaydın Steakhouse Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Günaydın Steakhouse Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? Günaydın Steakhouse nedir? Kimin? Ne demek? Günaydın Steakhouse çalışma şartları ve saatleri nasıl? Günaydın Steakhouse personel maaşalrı 2023 ne kadar? Günaydın steakhouse iş ilanları, iş başvurusu ve personel alımı nasıl yapılır?

A+
A-

Türkiye’de son dönemlerde kırmızı et tüketimi artmıştır. Deyim yerindeyse kırmızı ete dönüş başlamıştır. Sosyal medyanın da etkisiyle ana ürün olarak kırmızı et kullanan işletmelerin önemi artmıştır. Sosyal medyada paylaşılan ve viral haline gelen şovlarla insanlar bu işletmelere akın etmiştir. Bu noktada Nusret öne çıksa da Günaydın Steakhouse da sektördeki önemli bir aktördür. Türkiye’de steakhouse kültürü oldukça yenidir. ABD’den esen steakhouse rüzgarı belli başlı firmalarla birlikte Türkiye’yi de etkisi altına almıştır. Ülkenin pek çok şehrinde başta Günaydın Et Restaurantları olmak üzere steakhouse işletmeleri açılmaktadır. Bu noktada bu işletmeler iş arayan kişiler için de önemli bir fırsat oluşturmaktadır. Yemek sektöründe çalışanlar, sektör değiştirmek isteyenler ve işsizler Günaydın Steakhouse başta olmak üzere bu firmalarla ilgili araştırma yapmaktadır. Özellikle Günaydın Et işletmeleri sektörün parlayan yıldızı olarak öne çıktığı için insanlar bu firmayla ilgili sorular sormaktadır. Peki Günaydın Steakhouse nedir? Ne demek? Kimin? Günaydın Steakhouse çalışma şartları ve çalışma saatleri 2022 nasıl? Günaydın Steakhouse personel maaşları 2022 ne kadar? Günaydın Steakhouse iş ilanları, başvurusu ve personel alımı 2022 nasıl yapılır?

Nusr-Et Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Günaydın Steakhouse Nedir? Kimin?

Türkiye’nin en büyük et lokantalarından biri olan Günaydın Steakhouse ile ilgili pek çok soru sorulmaktadır. Faaliyetlerine küçük bir kasap dükkanı olarak başlayan ancak yıllar içerisinde ülkenin en ünlü işletmelerinden biri haline gelen firma şimdiyse önce ülke geneline sonra dünyaya yayılmıştır. Firmanın ülkede toplam 37 şubesi bulunmaktadır. Ayrıca bu şubelere 1 merkez lojistik ve 1 merkez depo da eşlik etmektedir. Çiğ et üretimi ve satışı da gerçekleştiren firma “et bizim işimiz” sloganıyla her gün binlerce müşteriyi ağırlamaktadır. Firmanın kurucusu ise Cüneyt Asan’dır. Sıfırdan işletme sahibi olan ve işletmesini marka haline dönüştüren Cüneyt Asan 2015 yılında Doğuş Grubu ile ortaklık kurmuştur. Dünya markası olma hedefiyle kurulan ortaklık sonucunda şirket dünyaya açılmıştır.

<div></div>

Günaydın Steakhouse Çalışma Şartları ve Çalışma Saatleri

Birbirinden farklı konsepte sahip işletmeleri ve ülke geneline yayılan şubeleri ile sektörde bir dev haline gelen Günaydın Steakhouse bünyesinde yüzlerce personel çalışmaktadır. Pek çok kişi de firma bünyesinde çalışmak istemektedir. Rakip firmalarda çalışan personeller, iş arayanlar ve işsizler firmayla ilgili sorular sormaktadır. Özellikle firmada çalışma şartları ve çalışma saatlerinin nasıl olduğu merak edilmektedir. Firmada çalışma saatleri ortalama 10-12 saat arasında değişmektedir. Yoğun çalışma saatleri ve tempo nedeniyle işletmelerde vardiya sistemi bulunmaktadır. Sabah vardiyasında çalışanlar sabah 08.00-20.00 arasında çalışırlar. İkinci vardiya ise 10.00-22.00 arasıdır. İşletmenin yoğunluğu ve mağaza yönetimi tarafından vardiya saatleri değişebilmektedir. Firmada personellerden fazla mesai yapması genellikle istenmez. Ancak olağanüstü durumlarda personellerin fazladan çalışması mümkündür. Firmada personeller haftanın 6 günü çalışır ve 1 gün de haftalık izin yaparlar. Ayrıca 1 yıllık çalışma süresini dolduran personeller 14+2 günlük yıllık izin hakkına sahip olurlar. Personellere işletmelerde yemek çıkartılır. Ayrıca akşam geç saatlerde çıkan personellere servis imkanı sunulur.

<div></div>

Günaydın Steakhouse Personel Maaşları 2023

Firmayla ilgili en merak edilen konu ise uygulanan maaş politikasıdır. Hem rakip firmalarda çalışan personeller hem işsizler hem de firma çalışanları personellere ne kadar maaş ödendiğini merak etmektedir. Günaydın Steakhouse personellerine ödenen maaşlar asgari ücret düzeyindedir. Günaydın Steakhouse personel maaşları 2023 9 bin TL ile 10 bin TL arasında değişmektedir. Firmaya yeni işe giren deneyimsiz personeller 9 bin TL civarında ücret alırken deneyimli personellere 10 bin TL civarında ödeme yapılır. Personellerin sigortaları yapılır. Ayrıca bahşiş sistemi ile çalışıldığından kendi payınıza haftalık veya aylık olarak bahşişlerinizi alırsınız.

<div></div>

Günaydın Steakhouse İş İlanları, İş Başvurusu ve Personel Alımı 

Firmada işe girmek isteyen kişilerin izleyebilecekleri birden fazla yol bulunmaktadır. Öncelikle iş arayan kişilerin firmanın resmi internet sitelerine girerek firma hakkında bilgi sahibi olmaları önerilir. Ayrıca internet sitesindeki insan kaynakları bölümünden iş ilanları takip edilebilir ve iş başvuru formu doldurulabilir. Kariyer sitesi olarak faaliyet gösteren internet sitelerinden de firmanın iş ilanlarına bakabilir ve ilgilendiğiniz ilanlara başvuru yapabilirsiniz. Son olarak şehrinizdeki Koçtaş mağazalarına giderek personel ihtiyacı olup olmadığını öğrenebilir ve iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Özgeçmişleriniz ve mülakat sonuçlarınız insan kaynakları birimince beğenilirse işe alınırsınız.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Nusret Gökçe Hakkında Sorular ve Cevaplar

Günaydın Restaurant sahibi nereli?

Cüneyt Asan 1959 yılında Erzincan’da doğdu.

Yorumlar

  1. Cagri Avatar Cagri dedi ki:

    Somiruye bak 12 saat calis 3bin Al.