kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Kocatepe Kahve Evi Personel Maaşları Ne Kadar?

Kocatepe Kahve Evi Personel Maaşları Ne Kadar? Kocatepe Kahve Evi nedir? Kimdir? Kocatepe Kahve Evi çalışma şartları ve çalışma saatleri nasıl? Kocatepe Kahve evi personel, mağaza müdürü, garson, aşçı maaşları ne kadar? Kocatepe Kahve Evi iş ilanları, iş başvurusu ve personel alımı nasıl yapılır?

A+
A-

Anadolu coğrafyasında kahvenin yeri her zaman bir başkadır. 40 yıl hatrı olan Türk Kahvesinin dillere destan olan tadını bilmeyeniniz var mı? Dünyaya kahveyi ve Türk Kahvesini tanıtan Türkler için kahve her zaman vazgeçilmez olmuştur. Bu anlamda ülkedeki gıda sektöründe kahve hizmeti veren firmalara müşteriler yoğun ilgi göstermektedir. İşte Kocatepe Kahve Evi markası da bu noktada karşımıza çıkar. Ülkede hizmet gösteren sayılı kahve perakendecilerinden biri olan Kocatepe Kahve Evi binlerce müşterinin beğenisini kazanmıştır. 100 yıla yaklaşan deneyimi ve kaliteli hizmet anlayışı ile rakiplerinden bir adım önde olan firma her yıl büyümesini sürdürmektedir. Firma şubeleri her gün binlerce müşteriyi ağırlamaktadır. Bu anlamda ülke çapında istihdama da katkı sağlamaktadır. Firma bünyesinde yüzlerce personel çalışmaktadır. Bu nedenle iş arayan kişiler firma hakkında araştırma yapmaktadır. Peki Kocatepe Kahve Evi nedir? Ne demek? Kocatepe Kahve Evi çalışma şartları ve saatleri nasıl? Kocatepe Kahve Evi personel maaşları 2023 ne kadar? Kocatepe Kahve Evi ilanları, iş başvurusu ve personel alımı nasıl yapılır?

Kahve Dünyası Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Kocatepe Kahve Evi Nedir? Kimin?

Kocatepe Kahve Evi, Türkiye’de faaliyet gösteren yerel bir kahve perakendecisi olarak öne çıkmaktadır. Alanında sayılı firmalardan biri olan şirket uzun yıllar boyunca sektörde faaliyet göstermiştir. 1919 yılında Ankara’da kurulan firmanın hikayesinin başlangıcı Bayan Maruşya ile Kuru Kahvecidir. Daha sonra Burhannetin Koçer ve Nurettin Tuncay isimleri ile başarısına başarı katmıştır. Son olarak 1987 yılında kurumsallaşan firma 1996 yılında Kocatepe Kahve Evi ismini almış ve şube sayısını artırmıştır. Firma bu konsept ile Türk Kahvesini, yemeklerini, içeceklerini binlerce müşteriye sunmaya başlamıştır. Türk kültürü, Anadolu mutfağı ve dünya mutfağını aynı çatıda buluşturan firma Türkiye’de 20’den fazla şehirde hizmet ermektedir. Ankara başta olmak üzere çok sayıda ilde onlarca şubesi bulunan firma yüzlerce kişiye de iş imkanı sunmaktadır.

Kocatepe Kahve Evi Çalışma Şartları ve Saatleri 2023

Firma bünyesinde yüzler kişi istihdam edilmektedir. Farklı pozisyonlarda ve farklı kadrolarda çalışan bu personellerin ne kadar maaş aldığı, çalışma şartlarının nasıl olduğu merak edilmektedir. Firmada günlük çalışma saati 8.5 saat olarak belirlenmiştir. Personeller çalışma günlerinde en az 8.5 saat mesai yaparlar. Bu sürenin içerisinde sigara, çay, yemek ve ihtiyaç molası da bulunmaktadır. Molalara ayrılan süre günlük ortalama 1 saat civarındadır. Personeller haftada 6 gün boyunca çalışırlar ve 1 gün haftalık izin yaparlar. Ayrıca 1 yıllık çalışma süresini dolduran personeller 14+2 günlük yıllık izin kullanmaya hak kazanırlar. Firma sabah erken saatlerden gece geç saatlere kadar hizmet verir. Bu nedenle vardiya sistemi uygulanmaktadır. Personellerin hangi saatlerde, hangi vardiyalarda çalışacakları şube müdürleri tarafından belirlenmektedir. Firmada personeller yoğunluğun olduğu zamanlarda fazla çalışırlar. Ancak resmi ve dini günler dışında fazla çalışan personeller ek mesai ücreti almazlar. Personeller genelde şubelerden çıkan yemekleri yerler ve yalnızca akşam şube kapanırken çalışan personeller servis hizmetinden faydalanırlar.

Kocatepe Kahve Evi Personel Maaşları 2023

Çoğu firmada olduğu gibi Kocatepe Kahve Evinde de uygulanan maaş politikasının temelinde asgari ücret yer almaktadır. Özellikle deneyimsiz personeller asgari ücret tutarında yani 2023 yılı için 8506 TL civarında maaş alır. Deneyimli personeller ise asgari ücretin üzerinde maaş alırlar. Kocatepe Kahve Evi personel maaşları 2023 9 bin 9500 TL civarındadır. Ayrıca firmada bahşiş sistemi de bulunmaktadır. Çalıştığınız birime göre bahşiş payınız belirlenmektedir. Firmada şube müdürü olarak çalışan personeller ise 13 bin 500 TL civarında maaş alırlar. Şubelerde en yüksek maaşları şef garson, aşçı gibi personeller alır.

Kocatepe Kahve Evi İş İlanları, İş Başvurusu ve Personel Alımı 2023

Kocatepe Kahve Evi Türkiye’de 20’den fazla şehirde faaliyet göstermektedir. 20 ilde onlarca şubesi bulunan firmada yüzlerce personel çalışmaktadır. Bu nedenle firma bünyesinde ve şubelerde çalışmak isteyen kişiler firmayla ilgili araştırma yapmaktadır. Özellikle Kocatepe Kahve Evi personel alımı, iş ilanları ve iş başvurusu ile ilgili pek çok soru sorulmaktadır. Firmanın resmi internet sitesi üzerinden ve kariyer sayfalarından firmayla ilgili iş ilanlarını takip etmeniz oldukça önemlidir. Ayrıca şehrinizdeki şubelere giderek elden başvuru yapmak da mümkündür. İş başvurunuzu yaptıktan sonra başvurunuz beğenilirse insan kaynakları bölümü veya şubeler tarafından aranarak mülakata çağrılırsınız. Mülakat başarılı geçerse işe alınırsınız.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Starbucks Personel Maaşları Ne Kadar?

Kocatepe Kahve Evi kaç şubesi var?

Kocatepe Kahve Evi 1949, şube sayısını 35’e yükselti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.