kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

LC Waikiki Personel Maaşları Ne Kadar?

LC Waikiki Personel Maaşları Ne Kadar? LC Waikiki Nedir? Ne Demek? LC Waikiki Çalışma Şartları ve Çalışma Saatleri LC Waikiki Kasiyer, Reyon Görevlisi, Müdür Maaşları Ne Kadar?

A+
A-

Giyim sektöründe iyi bir yere gelmiş olan LC Waikiki pek çok kişiye iş imkanı sunmaktadır. Biz de sizlere bu yazımızda LC Waikiki Personel maaşları ne kadar, çalışma şartları nelerdir, çalışma saatleri nasıldır gibi aklınıza takılan birçok soruya cevap verdik.

Türkiye’de devasa boyutta bir giyim sektörü vardır. Yerli yabancı milyonlarca tüketicinin, müşterinin bulunduğu ülkemizde giyim sektöründen pay almak için pek çok oyuncu çaba göstermektedir. Mavi Jeans, Zara, Pull and Bear, Bershka, Damat, Kiğili gibi markaların yarıştığı pazardaki en büyük oyunculardan biri de “LC Wakiki” firmasıdır. Genç yaşlı, kadın erkek milyonlarca müşteri sayısına ulaşan firma ülkenin dört bir yanında şubeler açmaktadır. Bu kadar büyük bir giyim şirketinin faaliyetlerini artırarak sürdürmek için de çok sayıda personel alımı yapılır. Bu nedenle pek çok kişi LC Waikiki personel maaşlarının ne kadar olduğunu araştırır. Peki LC Waikiki kasiyer, mağaza müdürü, reyon görevlisi maaşları ne kadar?

LC Waikiki (LCW) İş İlanları, İş Başvurusu ve Personel Alımı 

LC Waikiki Nedir? Ne Demek?

1995 yılında kurulan firma neredeyse Türkiye’deki her şehirde faaliyet göstermektedir. 1000’den fazla şubesi ve yine binlerce personeli ile ülke istihdamına katkı sağlamaktadır. Firma önce Fransa’da kurulmuştur ancak 2000’li yıllarda bir Türk firması tarafından satın alınmıştır. Tema Tekstil bünyesinde bulunan firma yurt içinde ve yurt dışında faaliyetlerini sürdürmektedir. Özellikle de Orta Doğu bölgesinde popüleritesi oldukça fazladır.

LC Waikiki firmasını unutulmaz kılan logosundaki maymun ve kolay söylenebilen ismidir. Ancak pek çok kişi bu ismin anlamını bilmez. Fransa’da George Amoual ve ailesi tarafından kurulan tekstil firması adını bir yolcuk sonucu alır. Uçak ile seyahat ederken bir dergide Waikiki Plajını görürler ve çok etkilenirler. Başına Fransızca’da arkadaşlar anlamına gelen Les Copains kelimesinin kısaltmasını koyarak LC Waikiki firmasın kurarlar. 

LC Waikiki Çalışma Şartları ve Çalışma Saatleri 

Türkiye’nin en büyük, en yoğun giyim firmasında farklı kadrolarda çalışan binlerce kişi bulunur. Firmada kasiyer, reyon görevlisi, depo sorumlusu, mağaza müdürü, temizlik görevlisi, avukat, büro personeli, muhasebeci, insan kaynaklar uzmanı, terzi, şoför olarak çalışmak mümkündür. Ancak en yoğun çalışanlar mağazalardaki personellerdir. Bu kişiler oldukça yoğun çalışır. Gün içerisinde oturamadıkları bile olmaktadır. Tüm gün binlerce kişinin girdiği mağazaları temizlemek, düzenlemek, müşterilerle ilgilenmek, yeni mal getirmek oldukça zorludur.

Mağazalarda günlük çalışma saati en az 9 saat olarak belirlenmiştir. Bu süre içinde su, yemek, ihtiyaç, sigara, çay molası süreleri de bulunur. Ancak günlük çalışma saati sık sık yoğunluk nedeniyle 9 saatin üzerine çıkabilir. Mağazalar sabahtan akşama kadar açık olduğu için vardiya sistemi bulunur. Bazı personeller sabah gelip mağazayı açar ve öğleden sonra çıkarken bazı personeller öğle saatlerinde gelip akşam mağazayı kapatarak çıkar. Vardiya saatleri mağaza müdürü tarafından belirlenir. Haftada 6 gün çalışan personellerin 1 günlük haftalık izin hakları, 1 yıllık çalışma sürelerini dolduran personellerin de 14+2 günlük yıllık izin hakları bulunur.

Enerjisa Personel Alımı Nasıl Yapılır? Enerjisa Enerji A.Ş. İş İlanları Nerede Yayımlanır? Enerjisa İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

LC Waikiki Personel Maaşları Ne Kadar?

Türkiye’nin dört bir yanındaki şubeleriyle istihdama katkı sağlayan firmada çalışmak için binlerce işsiz başvuru yapmaktadır. Bu nedenle firmanın maaş politikası, çalışma şartları ve saatleri sık sık merak konusu olur. LC Waikiki maaş politikasının temelinde asgari ücret bulunur. Personeller genellikle asgari ücret düzeyinde maaş almaktadır. Yani LC Waikiki en düşük personel maaşı 8506 bin TL civarındadır. Hizmet yılı, kıdem, çalışma saatleri, başarısına bağlı olarak personellerin gelirleri de artabilmektedir. Ayrıca prim sisteminin bulunduğu firmada, satış hedeflerini tutturan personeller maaşlarının yarısı kadar prim de alabilir. Bu doğrultuda LC Waikiki’de ortalama maaşlar 9-10 bin TL arasına kadar yükselebilmektedir.

LCW de işe nasıl girilir?

LC Waikiki’de açılan pozisyonlar için ilan detaylarına bakabilir, üye hesabınızla giriş yaparak veya yeni hesap oluşturarak başvuruda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.