kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

MADO Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

MADO Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? MADO nedir? Ne demek? Açılımı nedir? MADO çalışma şartları ve çalışma saatleri 2023 nasıl? MADO iş ilanları, iş başvurusu ve personel alımı 2023 nasıl?

A+
A-

Türkiye’de hizmet sektörü devasa boyutlara ulaştı. Cafeler, lokantalar, eğlence mekanları her yere açıldı. Yerel ve butik işletmeler olduğu gibi yurt geneline yayılan zincirler de oluştu. Özellikle kaliteli hizmet anlayışından ödün vermeyen firmalar müşterilerin gönlünde taht kurdu. Bu cümleleri okuduktan sonra sizin de aklınıza firma isimleri gelmiştir. Ve muhakkak aklınıza gelen firma isimleri arasında “MADO” bulunuyordur. Tatlıları, içecekleri, sıcakları, ara sıcakları, ana yemekleri ile Anadolu mutfağının vazgeçilmezlerinden olan MADO şubeleri her gün binlerce müşteriyi ağırlamaktadır. Türkiye’nin hemen hemen her şehrinde MADO şubeleri bulunmaktadır. Bu bakımdan firma hem müşterilerin ilk tercihi hem de arayanların ilk tercihi olmaktadır. Bu büyük marka adı altında çalışmak isteyen binlerce kişi pek çok soru sormaktadır. www.tercihiniyap.net ailesi olarak bu kritik sorulara cevap aradık. Peki MADO Nedir? Ne demek? Açılımı nedir? MADO çalışma şartları ve saatleri 2023 nasıl? MADO personel maaşları 2023 ne kadar? MADO iş ilanları, iş başvurusu ve personel alımı 2023 nasıl yapılır? Farklı pozisyonlardaki personeller ne kadar maaş alır?

Tekila Fiyatları Ne Kadar Oldu?

MADO Nedir? Ne Demek? Açılımı Nedir?

Ülkenin en önemli markalarından biri olan MADO hem yurt genelinde hem de yurt dışında hizmet vermektedir. Kahramanmaraş merkezli bir firma olan MADO kısa sürede yurt genelinde şubeleşmiştir. Ayrıca firmanın ünü yurt dışına da yayılmıştır. Firma Yunanistan, BAE, Dubai, Suudi Arabistan gibi ülkelerde faaliyet göstermektedir. MADO’nun Türkiye’de 300’den fazla şubesi bulunmaktadır. MADO markası Kanbur ailesi tarafından kurulmuştur. Kahramanmaraş’ın meşhur Maraş dondurmasını markalaştıran firma kısa sürede ülkenin en büyük gıda firmasına dönüşmüştür. MADO ismi de “Maraş Dondurması”nın kısaltılmış halidir.

mado nedir ne deme 1

MADO Çalışma Şartları ve Saatleri 2023

Her vatandaş en az bir kere kendisi veya sevdikleri ile MADO pastane ve cafesine giderek kahve veya çay içmiştir. Firma tatlısının, dondurmasının veya yemeklerinin tadına bakmıştır. Türkiye’de adeta bir kültür haline gelen firmada çalışmak da oldukça prestijlidir. Ayrıca kaliteli bir işletmede çalışmak her çalışanın hayalidir. MADO da bu anlamda iş arayanlar için önemli bir seçenektir. Firma şubelerinde günlük çalışma saati en az 8 saat olarak belirlenmiştir. Ancak gün içerisinde yoğunluğa ve personel sayısına göre mesai saatiniz uzayabilir. 8 saatlik günlük çalışma süresinin içerisinde çay molası, yemek molası, sigara molası, tuvalet molası ve ihtiyaç molaları da bulunmaktadır. Personeller haftada 6 gün çalışırlarken 1 gün de haftalık izin kullanırlar. Personellerin kullandıkları izinler genellikle hafta içine denk gelir çünkü şubeler hafta sonları oldukça yoğundur. 1 yıllık çalışma süresini dolduran personeller ise 14+2 günlük yıllık izin kullanmaya hak kazanırlar. Şubelerde sabahtan akşama kadar yoğunluk yaşanmaktadır. Bu nedenle şubelerde personeller vardiya usulüne göre çalışırlar. Vardiya saatleri mağaza müdürleri tarafından belirlenmektedir. Şubelerde sabah çalışan personellere servis imkanı sunulmazken, akşam saatlerinde çalışan personeller evlerine servisle bırakılır. Ayrıca personeller şubelerde çıkan yemeklerden yiyebilirler.

MADO Personel Maaşları 2023

Firma bünyesinde farklı kadro ve pozisyonlarda onlarca personel çalışmaktadır. Yurt genelinde hizmet gösteren firma bünyesinde binlerce çalışan bulunmaktadır. Bir şubede ise yine 10’a yakın personel çalışmaktadır. Şubelerde garson, mutfak şefi, aşçı, dondurmacı, temizlik görevlisi, mağaza müdürü, kasiyer kadrolarında personeller çalışmaktadır. Temizlik görevlisi, komi, çay servisi, dondurmacı gibi yeni başlayan personellerin çalıştığı pozisyonlar için ödenen ücret asgari ücret tutarındadır. Yani MADO personel maaşları 2023 en az 8506 TL civarındadır. Daha tecrübeli, deneyimli, hizmet yılı yüksek personellerin maaşları ise 9-10 bin TL’ye kadar yükselmektedir. Ayrıca tip yani bahşiş miktarı da maaşları etkileyen önemli bir unsurdur.

MADO İş İlanları, İş Başvurusu ve Personel Alımı 2023

MADO’da çalışmak için firmanın resmi internet sitesinde insan kaynakları bölümü ziyaret edilmelidir. MADO iş ilanları ayrıca kariyer sitelerinde de paylaşılmaktadır. Ayrıca ülkenin farklı şehirlerinde bulunan şubelere giderek eleman ihtiyacı olup olmadığı sorulabilir ve elle iş başvurusu yapılabilir. MADO hem Türkiye’de hem de yurt dışında şubeleriyle büyük bir ailedir ve her yıl yüzlerce personeli işe almaktadır. Bu nedenle iş arayanlar şehirlerindeki MADO şubelerine başvuru yapmalıdır.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Özsüt Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Mado kurumsal mı?

Mado, bugün Yaşar Dondurma ve Gıda Maddeleri A.Ş. çatısı altındaki çok sayıda şirket ve markayı kapsayan güçlü bir yapının amiral gemisidir. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.