kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Nusr-Et Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Nusr-Et Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? Nusr-Et garson maaşları 2023 ne kadar? Nusr-Et çalışma şartları ve çalışma saatleri nasıl? Nusr-Et iş başvurusu, iş ilanları ve personel alımı 2023 nasıl ve nereden yapılır?

A+
A-

Başta Türkiye olmak üzere tüm dünyada ‘et‘ dendiğinde akla ‘Nusr-Et‘ gelmektedir. Nusr-Et dünyanın pek çok yerinde şubesi bulunan bir et restaruant zinciridir. Sahibi Nusret Gökçe ise başarılı bir girişimcidir. Asgari ücret maaş alarak kasap olarak başladığı meslek hayatını bir patron hatta dünyaca ünlü bir yıldız olarak sürdürmektedir. Nusr-Et Steakhouse 2010 yılında müşterilerine kapılarını açmıştır. Ardından da Ferit Şahenk firmaya ortak olmuş ve tüm dünyada bayileşme süreci başlamıştır. Et meraklılarının ve et aşıklarının mabedi haline gelen Nusr-Et, sosyal medyada paylaşılan görüntülerle birlikte müşteri akınına uğramaktadır. Öyle ki sosyal medyada fotoğraf veya video paylaşmak isteyen binlerce kişi Nusr-Et mağazalarına akın etmektedir. Bu yoğunluk ve bu baskıyı kaldırmak oldukça zordur. Bu nedenle şubelerde personel kalitesi oldukça önemlidir. Nusr-Et mağazalarında farklı görev ve pozisyonlarda yüzlerce personel çalışmaktadır. Ayrıca pek çok kişi de Nusr-Et bünyesinde çalışmak istemektedir. Bu nedenle firma hakkında sık sık sorular sorulmaktadır. Peki Nusr-Et personel maaşları 2023 ne kadar? Nusr-Et çalışma şartları ve çalışma saatleri nasıl? Nusr-et personel alımı, ilanları ve iş başvurusu nasıl yapılır?

Nusr-Et Steakhouse Şubeleri 2023

İstanbul Etiler, İstanbul Sandal Bedesteni, Ankara Kavaklıdere, D-Hotel Maris, Bodrum Yalıkavak Marina, Dubai, Abu Dhabi, Doha, Miami ve New York’da Nusr-Et Steakhouse şubeleri bulunmaktadır. Mankenlerden, Arap kraliyet ailesine, oyunculardan futbolculara kadar ünlü ünsüz pek çok kişi Nusret Gökçe’nin elinden et yemek için sıraya girmektedir.

Subway Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Nusr-Et Personel Alımı 2023

Nusr-Et Steakhouse sahibi Nusret Gökçe’nin liderliğindeki personel ekibine dahil olmak için pek çok kişi araştırma yapmaktadır. Nusr-Et iş ilanları ve personel alımı 2023 ile ilgili her konu merak edilmektedir. Sürekli büyümesini sürdüren firma şube sayısını artırmaktadır. Bu nedenle Nusr-Et bünyesinde sık sık personel alımı yapılmaktaıdr. Bu kapsamda 2023 yılında da onlarca personel alımı, iş ilanı, iş olanakları, kariyer fırsatları ve açık iş pozisyonları gibi paylaşımlar olacaktır. Nusr-Et personel alım süreci, iş ilanları, kariyer fırsatları ve iş başuruları gibi işlemler www.d-ream . com . tr adresi üzerinden yürümektedir. D-ream internet sitesinin İnsan Kaynakları bölümüne girdiğinizde şirket bünyesindeki iş olanakları hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve Nusr-Et personel alımı 2023 ile ilgili başvuru yapabilirsiniz.

Nusr-Et Çalışma Şartları 2023

Nusr-Et firmasında her şube günün her saati oldukça yoğundur. Dünyanın dört bir yanından gelen müşteriler şubelere akın etmektedir. Üstelik Nusret Gökçe’nin bulunduğu şubede müşteri trafiği bir an olsun durmamaktadır. Bu nedenle personellerin insan üstü bir gayret ile çalışması ve müşterilerini küstürmeden sistemi aksatmadan çalışması gerekmektedir. Şubelere gelen müşteriler dünyanın en ünlü en zengin en başarılı insanları olduğu gibi sıradan vatandaşlar da olabilmektedir. Bu nedenle personellerin çalışanların eşit mesafede olması ve gereken ne ise onu yapması önemlidir.  Firma bünyesinde personellerin haftada 1 gün izin hakkı bulunmaktadır. Şirket bünyesinde 1 yıllık hizmet süresini dolduranlar da 14 günlük yılık izin hakkına sahip olabilirler. Nusr-et bünyesinde 8 saatin üzerinde çalıştığınız her saat için mesai ücreti alabilirsiniz. Bu da oldukça önemli bir kazanımdır.

Şirket sabah erken saatlerde açılmakta ve akşam geç saatlere kadar (00.00) faaliyet göstermektedir. Bu nedenle personellerin mağduriyet yaşamaması için akşam saatleri için personellere servis hizmeti verilir. Ve geç saatte çıkan personeller servisle evlerine bırakılır.

Nusr-Et Çalışma Saatleri 2023

Nusr-Et firmasındaki personellerin çalışma saatleri 8 saat ile sınırlandırılmıştır. Yani personeller günde 8 saat çalışırlar. Personeller 8 saatin üzerine çıktıkları her saat için ekstra ücret alırlar. Bu da pek çok kişinin Nusr-Et bünyesinde çalışmasının başlıca sebeplerindendir. Firma personelleri haftada 6 gün çalışırlar ve 1 günde haftalık izin kullanırlar. 8 saatlik çalışma sürelerinin içerisinde yemek, su ve ihtiyaç molaları bulunmaktadır.

Firma bünyesindeki personeller vardiyalı sistemle çalışabilirler. Özellikle akşam vakitlerindeki yoğunluk nedeniyle vardiya sistemi şubelerde yaygındır. Mağazalar genellikle temizlik ve hazırlık işlemleri için 09.00 sularında açıldığı ve 24.00 yani 00.00’da kapandığı bilinmelidir.

Nusr-Et Personel Maaşları 2023

Nusr-Et ile ilgili en çok merak edilen konuların başında hem menüdeki ürünlerin fiyatları hem de personellerin maaşları gelmektedir. Türkiye’de en çok sorulan soruların başında “Nusr-Et personel maaşları 2023ne kadar?” ve “Nusr-Et garson maaşları 2023 ne kadar?” soruları gelmektedir. Dünyanın en büyük ve en ünlü gıda zincirlerinden biri olan Nusr-Et asgari ücrete bağlı bir maaş politikası izlemektedir. Firma bünyesindeki bütün personeller başlangıçta veya ilk yıllarında asgari ücret tutarında maaş alırlar. Deneyim kazandıkça, komi, garson, aşçı, kebapçı, şef gibi rütbelere ulaştığınızda ise maaşınız katlanarak artacaktır. Ancak şirket bünyesindeki maaşlar temel olarak asgari ücrete dayanmaktadır. Bu kadar büyük bir firmanın neden bu kadar düşük maaş ödeyeceğini merak ettiğinizi biliyoruz. Ancak burada ‘tip’ yani ‘bahşiş’ miktarları devreye girmektedir. Bu kapsamda şirket bünyesindeki personel maaşlarını birlikte inceleyelim..

Nusret Gökçe Hakkında Sorular ve Cevaplar

Nusr-Et firmasında mutfak bölümünde çalışan alçılar, kebapçılar, komileri ayrı servis bölmünde çalışan garson ve komileri ayrı inceleyeceğiz. Öncelikle garson ve komi maaşları asgari ücretle başlar. Yani Nusr-Et garson maaşları 2023 8.506 TL’dir. Ancak Nusr-Et şubelerinde garsonlar haftalık 1000 ile 1500 TL arasında tip alırlar. Bu da 4 haftada en az 4 bin TL eder. Yani Nusr-Et garson maaşları 2023 12 bin TL’dir demek daha doğru olacaktır. Mutfak bölümünde çalışan aşçı, kebapçı ve şefler ise garsonlardan daha yüksek maaş almaktadır. Mutfak bölümünde ortalama maaşlar en az 15 bin TL’den başlamaktadır. Mutfak bölümüne haftalık 14-15 bin TL bahşiş gelmekte ve personeller bu ücreti paylaşmaktadır. Nusr-Et bünyesinde şef, usta ve restorant yöneticisi olarak çalışan personeller ise 20 bin TL’ye varan maaşlar alabilir. Ayrıca şubelerde komilerin 13 bin TL civarında maaş aldığını da belirtmek gerekiyor.

Şirket bünyesinde çalışan personeller maaş ve bahşiş dengesiyle birlikte oldukça yüksek ücretler alırlar. Bu sektörde bu kadar yüksek gelir elde etmek pek mümkün değildir. Bu nedenle şirket personellerinden çok düzgün bir diksiyon, iyi bir servis, tecrübe gibi şartlar aramaktadır. Bu şartları karşılayan herkes şirket bünyesinde kendine yer bulabilir. Ayrıca firmanın müşterilerinin önemli bir kısmı yabancı olduğu için personellerin yabancı dil bilmesi son derece önemlidir.

Nusr-Et İş İlanları ve İş Başvurusu 2023

Şirket bünyesinde ve şubelerde farklı kadro ve pozisyonlarda yüzlerce personel çalışmaktadır. KAsap, garson, temizlik personeli, aşçı, vale, buaşıkçı, kasiyer, hostes, mutfak personeli, servis elemanı, resepsiyonist, müşteri ilişkileri sorumlusu, barmen, veteriner, ekmek ustası, depo elemanı, komi, engelli personel gibi yüzlerce personel şirket bünyesinde istihdam edilmektedir. Bu kadar kalabalık bir kadroyu korumak için şirket sürekli iş ilanları yayınlamakta ve personel alımı yapmaktadır. Bu kapsamda Nusr-Et personel alımı, iş ilanları ve iş başvurusu süreçleri 2023 yılında da devam etmektedir. Şirket bünyesindeki personel alımı, iş başvurusu, iş ilanı süreçlerini öğrenmek için http://www .d – ream. com. tr/tr/ik adresine girmeniz ve bilgi almanız gerekmektedir. İnsan kaynakları bölümünden açık pozisyonları öğrenebilir ve iş başvurusu formunu doldurarak başvuru yapabilirsiniz. Başvurunuz olumlu karşılanırsa iş görüşmesine çağrılmanız mümkündür

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Nusret hangi firma?

Nusret Gökçe (d. 9 Ağustos 1983), Türk kasap, şef ve restoran işletmecisi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.