kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Özsüt Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Özsüt Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? Özsüt nedir? Ne demek? Kimin? Özsüt çalışma şartları 2023 çalışma saatleri nasıl? Özsüt personel, mağaza müdürü, garson, aşçı maaşı ne kadar? Özsüt iş ilanları, iş başvurusu ve personel alımı nasıl yapılır?

A+
A-

Türkiye’de son yıllarda tatlıya, çikolataya ve pastalara verilen önem arttı. Kaliteli mekanlarda kaliteli tatlılar yemek isteyenlerin sayısı arttı. Bu noktada Mado ve Özsüt gibi firmalara gösterilen ilgi de artmış oldu. Gıda perakende sektörünün en önemli aktörlerinden olan Özsüt nezih bir işletme ve kaliteli ürünlerle sadık bir müşteri kitlesi oluşturdu. Şube sayısını kısa sürede artıran Özsüt buna bağlı olarak personel sayısını da artırmış oldu. Türkiye’nin her bölgesinde şubesi bulunan firmanın mağaza sayısı her geçen gün artmaktadır. Bu kapsamda iş arayanlar, rakip firmada çalışanlar ve işsizler arasında firmanın ünü artmış oldu. Binlerce kişi firmada işe girmek istemekte ve bu kapsamda araştırma yapmaktadır. Özellikle Özsüt firmasının maaş politikası, çalışma şartları, başvuru bilgileri merak edilmektedir. Peki Özsüt nedir? Ne demek? Özsüt çalışma şartları 2023 çalışma saatleri nasıl? Özsüt personel maaşları, tezgahtar maaşları, aşçı maaşları, mağaza müdürü maaşları ne kadar? İş ilanları nasıl takip edilir? İş başvurusu nereden ve nasıl yapılır?

Rossmann Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Özsüt Nedir? Ne Demek? Kimin?

Firmanın tarihi 1938 yılına ve İzmir’e dayanmaktadır. Küçük bir dükkanda Sefer Usta tarafından yapılan özel ürünler müşteriler tarafından beğenilmiş daha sonra Sefer Usta’nın oğlu tarafından müşteri kitlesi büyütülmüştür. Kısa sürede binlerce kişiye ulaşan özel lezzetlerin ünü tüm ülkeye yayıldı. Kısa sürede onlarca şube tüm şehirlerde açılmaya başladı. Şu anda 46 şehirde faaliyet gösteren firmanın 180’den fazla şubesi bulunmaktadır. 2010’dan sonra yurt dışına da açılan firma kısa sürede pek çok ülkede şube açmıştır. Açılan mağazalarla birlikte personel sayısını da artıran firma bünyesinde şu anda 4 bine yakın personel çalışmaktadır. 2014 yılında firma aile şirketinin elinden çıkıp Infinity Invest Holding’in bünyesine katılmıştır. Holdingin sahibi ise Lübnan asıllı Mustafa Aşur’dur..

<div></div>

Özsüt Çalışma Şartları 2023 Saatleri

Özsüt Türkiye’deki en büyük gıda perakendecilerinden biridir. Türkiye’deki şehirlerin yarısında faaliyet gösteren firmada personeller zor anlar yaşayabilmektedir. Çünkü binlerce müşteri firmanın şubelerine akın etmektedir. Yoğunluğun yaşandığı saatlerde firma çalışanları soğuk terler dökmektedir. Ayrıca personellerin gün boyu ayakta durduğu da olabilmektedir. Firmanın yoğun temposuna dayanmak kolay değildir. Bu nedenle genelde firma bünyesinde genç çalışanlar istihdam edilmektedir. Firmada genelde üniversite öğrencileri çalışmaktadır. Bu nedenle sık sık personel alım ilanları yayınlanmakta ve personel değişimi yaşanmaktadır. Firmada part-time ve full-time çalışan personeller bulunmaktadır. Part-time çalışanlar haftanın belli günlerinde haftalık 30 saat çalışırlar. Full-time çalışanlar ise haftada en az 6 gün ve 54 saattir. Ancak personellerin 60 saatten az çalışması sıradandır. Özellikle personel ihtiyacının arttığı dönemlerde personellerden fazla çalışmaları istenebilir. Firma bünyesinde farklı kadrolarda pek çok personel çalışır. Personeller kadrolarına, pozisyonlarına göre farklı yoğunluklarda çalışır. Firma şubeleri sabah erken saatlerinden gece geç saatlere kadar hizmet verir. Bu nedenle mağazalarda 2-3 vardiya şekilde iş temposu yürütülür. Personeller haftada 6 gün çalışıp 1 gün izin yaparlar. 1 yıl çalışan personeller 14+2 günlük yıllık izin hakkına sahip olurlar.

<div></div>

Özsüt Personel Maaşları 2023

Firmayla ilgili en çok merak edilen konu maaş konusudur. Özsüt bünyesinde farklı kadrolarda 4 bine yakın personel istihdam edilmektedir. Bu personeller pozisyonlarına göre maaş alır. Örneğin işe yeni giren deneyimsiz personellere asgari ücret yani 8506 TL verilir. Deneyimli personellerin maaşları, aşçı maaşları, meslek personel maaşları 9 bin TL civarındadır. Özsüt mağaza müdürü maaşı ise 15 bin TL’yi bulmaktadır. Ayrıca mağazalarda bahşiş önemli bir gelir kapısıdır. Personeller bahşişlerden önemli gelir elde ederler.

<div></div>

Özsüt İş İlanları, İş Başvurusu ve Personel Alımı

Firma bilgileri sizin hoşunuza gittiyse ve Özsüt bünyesinde çalışmak istiyorsanız en kısa sürede iş başvurusunda bulunmanız gerekmektedir. Bu noktada Özsüt iş ilanlarını takip etmeniz son derece önemlidir. Böylece hangi şehirde hangi şubede ne kadar personel ihtiyacı olduğunu öğrenebilirsiniz. Daha sonra ise firmanın resmi internet sitesine girerek insan kaynakları bölümünden iş başvurusu yapabilirsiniz. Kariyer sitesi olarak faaliyet gösteren internet sitelerine girerek iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Son olrak da çalışmak istediğiniz mağazaya giderek personel alımı olup olmadığını sorabilir ve iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Özgeçmişi beğenilen adaylar daha sonra işe alınır.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Koçtaş Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Özsüt ilk nerede açıldı?

İlk Özsüt mağazası, 1938 yılında, İzmir Kemeraltı’nda açıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.