kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Sincap Market Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Sincap Market Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? Sincap Market nedir? Ne demek? Kimin? Sincap market kasiyer, reyon görevlisi, temizlikçi, kasap, şarküteri maaşı ne kadar? Sincap Market iş ilanları, personel alımı ve iş başvurusu nasıl yapılır?

A+
A-

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük market zincirlerini tanıttığımız yazı dizimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu kez Türkiye’nin yüz ölçümü bakımından en büyük şehrine Konya’ya gidiyoruz. Konya’daki en büyük market zincirlerinden biri olan Sincap Market firması ülke çapında da önemli bir firmadır. Türkiye’de gıda sektörü her geçen gün büyümektedir. Nüfus artıkça gıda tüketimi de artmakta ve gıda sektöründe faaliyet gösteren firmalar bu durumdan olumlu etkilenmektedir. Bu kapsamda firma da  son yıllarda önemli ölçüde büyümüştür. Hemen hemen her Konyalının bildiği firma mağazaları her gün binlerce müşteriyi ağırlamaktadır. Ayrıca firma başarısını sürdürdükçe önemli bir kapısı haline gelmektedir. Firma bünyesinde yüzlerce personel çalışmaktadır. Bu nedenle firma hakkında pek çok soru sorulmakta ve pek çok konu merak edilmektedir. Peki Sincap Market nedir? Ne demek? Kimin? Sincap Market çalışma şartları 2023 çalışma saatleri nasıl? Sincap Market personel maaşları 2023 ne kadar? Sincap Market iş ilanları, iş başvurusu ve personel alımı nasıl yapılır?

Çağdaş Market Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

<div></div>

Sincap Market Nedir? Ne Demek? Kimin?

2002 yılında Konya’da kurulan firma kısa sürede şube sayısını artırdı. Yalnızca 4 yıl sonra yani 2006 yılında 5 şubeye oluşan firma 3 bin metrekarenin üzerinde merkezleri ile faaliyet göstermeye başladı. Yıllar geçtikçe başarısını artıran ve daha çok müşteriye ulaşan firma 17 yıllık bir deneyime ulaştı. Sincap Market 2023 yılında Konya’da 13 şube sayısına ve 10 bin metre karenin üzerinde bir satış alanına ulaştı. Bu başarıda Osmanlı Alışveriş Merkezlerini satın almasının da önemli bir payı olduğunu söylemektedir. Ayrıca 8 şube ile faaliyet yürüten EKO Market Alışveriş Merkezi ile 21 mağaza sayısına ulaşan firma büyümesini sürdürmektedir. Daha sonra ise pek çok firmanın kurduğu bir ortaklıkla Sincap Market devralındı. Firmanın yönetim kurulu başkanı Orhan Sözen, Genel Müdürü Ali Tabak olarak belirtilmektedir. Ayrıca Sincap Market bünyesinde günümüzde toplam 31 mağaza bulunmaktadır. Firmada toplamda 600’e yakın personel çalışmaktadır.

<div></div>

Sincap Market Çalışma Şartları 2023 Çalışma Saatleri

31 şubesi, Konya geneline yayılan mağazaları ile ülke istihdamına olumlu katkı sağlayan firmada çalışmak yüzlerce kişi bulunmaktadır. Firmada 600’e yakın personel çalışmaktadır. Ancak açılacak yeni şubeler ile onlarca personel daha firma bünyesinde istihdam edilecektir. Bu kapsamda 31 şubedeki personeller değişimi nedeniyle de pek çok kişiye iş fırsatı doğmaktadır. Firmada işe girmek isteyenler de çalışma şartlarını ve çalışma saatlerini merak etmektedir. Firmada personeller günde 10-12 saat arasında çalışmaktadır. Sektörde faaliyet yürüten diğer mağazalarda bu sürenin daha kısa olduğu bilinmektedir. Personeller haftada 6 gün çalışır ve 1 gün haftalık izin kullanırlar. Ayrıca 1 yıl boyunca firmada çalışan personeller 14+2 günlük yıllık izin hakkından faydalanabilirler. Firmada personeller üstün gayret göstererek uzun saatler boyunca çalışmaktadır. Ancak fazla çalışma nedeniyle hiçbir personel ek mesai ücreti alamamaktadır. Fazla çalışan personel denkleştirme politikası ile ertesi gün veya başka bir tarihte işten erken çıkmakta veya işe geç gelebilmektedir.

<div></div>

Sincap Market Personel Maaşları 2023

Konya’nın en büyük market zinciriyle ilgili en büyük merak edilen konu uygulanan maaş politikası ile ilgilidir. Firma bünyesinde tıpkı rakip firmalarda olduğu gibi maaşlar asgari ücret olarak ödenmektedir. Firmada yeni işe başlayan ve temizlik görevlisi, kasiyer, reyon görevlisi pozisyonlarında çalışan personeller 2023 yılında 8506 TL maaş alırlar. Bu personeller deneyim kazanıp farklı görevler üstlendikçe maaşları artabilir. Örneğin manav, şarküteri, kasap reyonlarında çalışan personellerin maaşları deneyimlerine göre 9 bin TL’nin üstüne çıkabilmektedir. Mağaza müdürü olarak çalışan personeller ise 11 bin 500 TL civarında maaş alır. Firmada maaşlar düşük olsa da prim sistemi uygulanmaktadır. Bu kapsamda aylık satış hedeflerini tutturan personeller maaşlarının 1/4’ü kadar prim alabilmektedir.

<div></div>

Sincap Market İş İlanları, İş Başvurusu ve Personel Alımı

Firmayla ilgili bilgileri öğrenip araştırmanızı tamamladıktan sonra Sincap Market personeli olmak isteyip istemediğinize karar vermelisiniz. Eğer firmada çalışmak istiyorsanız yapmanız gereken ilk şey iş başvurusu yapmaktadır. Bu kapsamda firmanın resmi internet sitesine girerek insan kaynakları başlığına tıklamanız gerekir. İnsan Kaynakları bölümüne girdikten sonra soldaki listeden iş başvuru formu doldur kısmına tıplamalı ve bilgilerinizi girmelisiniz. Ayrıca kariyer siteleri üzerinden de ilanları takip edip iş başvuru formu doldurabilirsiniz. İş başvurunuzu tamamladıktan sonra değerlendirme süreci başlayacaktır. Bu kapsamda mülakata davet edilirsiniz. Görüşmeleri olumlu geçen adaylar işe alınır. Son olarak çalışmak istediğiniz şubeye giderek personel ihtiyacı olup olmadığını sorabilir ve iş başvurusu yapabilirsiniz.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Şok Market Personel Maaşları Ne Kadar?

Sincap Market kimin?

Colgate Palmolive Hacı Şakir’in distribütörü Deresallar, Ülker’in distribütörü Söz Grup, Evyap’ın distribütörü Cel-Ka, Aşçılar Gıda ve Eko Market. Eko Market’in sahibi Ali Tabak, aynı zamanda Sincap Marketler Zinciri’nin genel müdürlüğünü yürütüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.