kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Subway Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Subway Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? Subway personel alımı, iş başvurusu ve iş ilanları 2023 hakkında her şeyi sizin için inceledik. Subway çalışma şartları 2023 çalışma saatleri nasıl?

A+
A-

Sandviç dendiğinde akla ilk olarak “Subway” markası gelmektedir. Subway başta Türkiye olmak üzere dünyanın en büyük sandviç veya fast food zincirlerinden biri olarak öne çıkmaktadır. Subway tarihçesi oldukça ilginçtir. On yıllar önce 1965 yılında Fred Deluca tarafından amatör bir sandviç dükkanı olarak kurulan Subway yıllar içinde dünyanın en büyük gıda mağazalarından biri haline geldi. Subway markası ile kalite kelimesi dünyanın her yerinde yan yana geldi. Türkiye gibi ekmek ve ekmek ürünlerinin popüler olduğu bir ülkede bile binlerce kişi Subway ürünlerini tercih etmektedir. Subway Türkiye’nin pek çok şehrinde faaliyet göstermektedir. Bu da pek çok kişiye iş fırsatı doğurmaktadır. Peki Subway personel alımı 2023 var mı? Subway personel maaşları 2023 ne kadar? Subway çalışma şartları 2023 çalışma saatleri nasıl? Subway iş başvurusu 2023nasıl yapılır?

Şok Market Personel Maaşları Ne Kadar?

Subway Personel Alımı 2023

Subway dünyanın hemen hemen her yerinde faaliyet göstermektedir. Fast food denildiğinde akıllara gelen Subway bünyesinde binlerce kişi çalışmaktadır. Şube sayısını sürekli artıran firma 2023 yılında da personel alımı yapmaya devam edecektir. Subway personel alımı olup olmadığını öğrenmek için firmanın resmi internet sitesini, kariyer sitelerini ve www.tercihiniyap.net/ilan sayfalarını takip etmek yeterli olacaktır.

Subway Çalışma Şartları 2023

Fast food zincirleri gün geçtikçe müşterilerini kaybetmektedir. Sağlıklı yaşam için yemek alışkanlıklarını değiştiren insanlar fast food mağazalarından uzak durmaktadır. Bu da fast food markalarının müşteri kaybetmesine neden olmaktadır. Ancak bunlara rağmen Subway müşteri sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Bu kapsamda Subway şubelerinde yoğunluk diğer fast food zincirlerine oranla daha fazladır. Yine bu nedenle personellerin çalışma şartları da daha ağırlaşmaktadır. Subway yüksek kalite hizmet anlayışıyla faaliyet gösterdiği için yüksek tempoda çalışabilen personeller şirket bünyesinde çalışmaktadır.

Subway şubelerinde her malzeme oldukça kalitelidir. Ürün fiyatları nispeten piyasadan yüksek olduğu için müşterilerin eğitim ve ekonomik seviyesi de daha yüksektir. Subway mağazaları genellikle paket ve al götür sistemiyle müşterileri çekmektir.

Subway bünyesinde çalışan personeller haftada 6 gün çalışırken 1 gün izin kullanırlar. 1 yılı dolduran personellere 14 gün yıllık izin hakkı tanınır. Ayrıca firmada genellikle yarı zamanlı personel çalıştğı için deneyimi ve hizmet yılı fazla olan personellere değer verilir.

subway calisma sartlari

Subway Çalışma Saatleri 2023

Subway mağazalarında çalışma süresi günlük 8 saat olarak belirlenmiştir. Tam gün çalışan personeller günde 8 saat çalışırken part time çalışanlar ise daha az sürelerde çalışır. Mağazalarda part-time çalışan sayısı fazla olabilmektedir. Çalışma saatleri de bu mağazalarda yoğunuğa göre belirlenir.

Subway şubelerinde vardiya sistemiyle de personellerin çalışması mümkündür. Çalışan sayısı, çalışma usülüne göre 2 ya da 3 vardiyada farklı personeller çalışabilir. Bu durumda mazalarda 4-5 civarında personel çalışır. Personeller günlük 8 saat ya da yarı zamanlı çalıştıklarının haricinde fazla çalışırlarsa ekstra mesai ücreti alırlar.

Subway Personel Maaşları 2023

Türkiye’de 2023 yılında asgari ücret tutarı 8.506 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Bu kapsamda Türkiye’de en düşük personel maaşı 8.506 TL olmuştur. Subway mağazalarında çalışan personellerde 8.506 TL maaş alırlar. Yani Subway personel maaşları 2023 8.506 TL’dir. Ancak deneyim ve hizmet yılına bağlı olarak maaşlar yükselmektedir. Part-time veya yarı zamanlı çalışan personeller ise çalışma saatlerine bağlı olarak daha düşük maaş alırlar. 6bin  TL ile 7000 TL arasında değişen ücretlerden söz etmek mümkündür.

A Grubu (Kariyer) Meslek Maaşları 2023 Ne Kadar?

Subway İş Başvurusu 2023 İş İlanları

Subway mağazalarında genellikle üniversite öğrencileri çalışmaktadır. Part-time çalışan sayısı fazladır. Bu nedenle sık sık personeller işe girmekte ve işten ayrılmaktadır. Subway iş ilanları bu nedenle her dönem yayınlanmaktadır. Subay iş ilanları 2023 görmek için firmanın resmi internet sitesine ve kariyer sitelerine bakmak faydalı olacaktır. Subway iş başvurusu 2023 yapmak için ise internet sitesindenbaşvuru formu doldurmak gerekmektedir. Başvuru yapıldıktan sonra firmanın insan kaynakları size dönüş yapacak ve iş görüşmesine çağırılacaksınız.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Subway saat kaçta açılıyor?

Bazı bölgelerde Subway açılış saati çoğunlukla 09.00 – 10.00 arası iken bazı bölgelerde ise sabah saat 07.30’dur. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.