kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Tedi Market Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? 

Tedi Market Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?  Tedi Market nedir? Ne demek? Kimin? Tedi Market çalışma şartları 2023 çalışma saatleri nasıl? Tedi Market iş ilanları, personel alımı ve iş başvurusu nasıl yapılır?

A+
A-

Türkiye’de perakendecilik sektörü devasa boyutlara ulaşmıştır. Gıda, kozmetik, yapı, giyim, tekstil alanlarında hizmet veren perakende sektöründe hizmet veren firmalar yıllar geçtikçe önemli başarılar elde etti. Özellikle gıda ve giyim firmalarının sayısı arttı ve faaliyet gösteren firmalara önemli büyüme rakamlarına ulaştı. Tam da bu noktada gıda dışında hizmet veren firmaların önemi arttı. Özellikle gıda ürünleri dışında tüm ürünleri mağazalarında toplayan ve tüketicilere sunan firmalara rağbet arttı. Özellikle İstanbul gibi mega kentlerde faaliyet gösteren mağazalar ve firmalar önemli satış başarıları elde etti. Müşterilerin ve tüketicilerin ihtiyaçlarına göre şekillenen satış politikaları ile pek çok şirket öne çıktı. İşte tam da bu noktada “Tedi Market” adıyla faaliyet gösteren firma adından söz ettirmeye başladı. Gıda sektörü dışında hemen hemen her sektörde faaliyet gösteren firma ürünlerini mağazalarda buluşturan firma kısa sürede binlerce müşterinin beğenisini kazandı. Mutfak aletleri, kozmetik, yapı eşyaları, ev eşyaları, elektronik eşyalar gibi binlerce ürün mağaza zincirine ait mağazalarda satılmaya başlandı. Mağaza sayılarını kısa sürede artıran ve pek çok şehirde şube açan firmanın personel ihtiyacı da arttı. Binlerce kişi büyük market zinciri bünyesinde çalışmayı düşünmeye başladı ve araştırma yapmaya koyuldu. Bu kapsamda bazı sorular öne çıktı. Peki Tedi Market nedir? Ne demek? Kimin? Tedi Market çalışma şartları, çalışma saatleri ve personel maaşları 2023 ne kadar ve nasıl? Tedi Market iş ilanları, personel alımı ve iş başvurusu nasıl yapılır?

7113 Nitelik Kodu Nedir? Ne Anlama Gelmektedir?

Tedi Market Nedir? Ne Demek? Kimin?

Merkezi İstanbul olan firma 15 Haziran 2007 tarihinde faaliyetlerine başladı. 2007 yılında kurulan firma gıda dışındaki sektörlerde faaliyet göstermeye başladı. Züccaciye, aksesuar, kozmetik, giyim, tekstil gibi alanlarda ürünler satan firma binlerce kişiye hizmet vermektedir. 7’den 70’e her yaş grubunda kadın erkek demeden hizmet veren firma oyuncak ve kırtasiye gibi ürün kategorilerinde de hizmet vermeye devam ediyor. Firmanın İstanbul, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ ve Yalova şehirlerinde şubeler açıldı. Firmanın günümüzde 300’e yakın şubesi bulunmaktadır. Çok ortaklı bir şirket olan Tedi Market yönetiminin tepesinde ise Aziz Zapsu, Mehmet Emin Kösematoğlu, Karim Anthony Sawabini, Kim Por Teo, Joseph Mayer, Ferrari Pedruzzi, Jonothan Joseph Meyer gibi isimler vardır.

<div></div>

Tedi Market Çalışma Şartları 2023 Çalışma Saatleri

Firmada çalışanlar için belirlenen günlük çalışma süresi 7.5 saattir. Personellerin yemek, sigara, çay, su gibi ihtiyaç molaları bu süreye dahil değildir. Personeller ortalama 8.5 saat mağazalarda çalışır. Ayrıca çalışanlar haftada 6 gün çalışırken 1 gün de izin kullanırlar. 1 yıllık çalışma süresini dolduranlar 14+2 günlük yıllık izin sahibi olurlar. Mağazalar hemen hemen her gün yoğundur. Bu nedenle çalışanları zor saatler beklemektedir. Fazla çalışan personeller ek ücret yerinde süre olarak denkleştirme politikasını uygularlar. Ayrıca mağazalar sabah erken saatlerden akşam geç saatlere kadar faaliyet gösterdiği için çalışanlar vardiya sistemi ile çalışır. Bu endenle bazı personeller sabah erken saatte işe gelirken bazı personeller de öğle vakti gelerek akşam çıkar.

Tedi Market Personel Maaşları 2023

Firmayla ilgili en çok merak edilen konu uygulanan maaş politikasıdır. Tedi Market bünyesinde işe yeni giren deneyimsiz personeller başta asgari ücret tutarında maaş alır. Örneğin deneyimsiz kasiyer, reyon görevlisi, güvenlik görevlisi, temizlikçi, depo sorumlusu gibi personeller 8506 TL maaş almaktadır. Personeller deneyim kazandıkça, başarı sağladıkça rütbeleri ve maaşları artmaktadır. Ayrıca firmada prim sistemi uygulanır. Satış hedeflerini tutturan personeller maaşlarının %50’sine kadar prim alabilmektedir. Şirket çalışanlarının yol ve yemek masraflarını da yol ücreti ve yemek kartı ile karşılamaktadır.

<div></div>

KPSS P9 Puan Türü Nedir? Nasıl Hesaplanır? Hangi Dersleri İçermektedir?

Tedi Market İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Market zinciri bünyesinde çalışabilmek için öncelikle iş başvurusu yapmanız gerekmektedir. Bu nedenle ilk olarak bir özgeçmiş oluşturmalı ve firmanın internet sitesi üzerinden iş başvurusu yapmanız gerekir. Ayrıca kariyer sitesi olarak faaliyet gösteren internet siteleri üzerinden de iş ilanlarını takip ederek başvuru yapabilirsiniz. Son olarak mağaza şubelerine giderek elle başvuru yapabilirsiniz.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Tedi kaç şubesi var?

Tedi Ailesi büyümeye devam ediyor. 291. mağazamız ile hizmetinizdeyiz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.