kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Teknosa Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Teknosa Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? Teknosa nedir? Ne demek? Teknosa çalışma şartları ve saatleri 2023 nasıl? Teknosa personel, kasiyer ve mağaza müdürü maaşları ne kadar? Teknosa iş ilanları, iş başvurusu ve personel alımı nasıl yapılır?

A+
A-

Teknoloji hayatımızın her alanında etkisini gösteriyor. Televizyonlar, bilgisayarlar, telefonlar, akıllı ev aletleri gibi binlerce teknolojik ürün hayatımıza girdi. 7’den 70’e milyonlarca kişi de bu teknolojileri kullanmaya başladı. Hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan teknoloji harikası olan aletlere gösterilen ilgi de gün geçtikçe artıyor. İnsanlar teknolojik aletleri almak için birbiriyle yarışıyor. Bu kapsamda teknoloji perakendeciliği kavramı da ortaya çıktı. Teknoloji ürünleri satan mağazalar ülke genelinde şube sayılarını artırdı. Her şehirde ve her AVM’de teknoloji ürünleri satan mağazalar açıldı. “Teknosa” da bu markalar arasında en çok tercih edilen firma olarak başı çekiyor. Binlerce farklı ürün çeşidiyle müşterilerine hizmet veren Teknosa ülke genelinde faaliyet gösteriyor. Teknoloji ürünlerinin yanı sıra, kitap, çözüm ürünleri, ara ürünler gibi ürünleri de satışa sunan firma her gün binlerce müşteriyi ağırlıyor. Ülkedeki çok sayıda şubesi ile faaliyet gösteren firma binlerce kişiye de fırsatı oluşturuyor. Bu nedenle firma hakkında pek çok soru soruluyor. Peki Teknosa nedir? Ne demek? Teknosa çalışma şartları ve saatleri 2023 nasıl? Teknosa personel maaşları 2023 ne kadar? Teknosa iş ilanları, iş başvurusu ve personel alımı 2023 nasıl yapılır? Teknosa’da çalışan kasiyer, mağaza müdürü veya personeller ne kadar maaş alır?

Ankamall Kaçta Açılır? Kaçta Kapanır? Çalışma Saatleri Nasıl?

Teknosa Nedir? Ne Demek?

Teknosa Türkiye’nin en büyük aile şirketlerinden olan Sabancı Holding bünyesinde kurulmuştur. Hacı Ömer Sabancı Holding Anonim Şirketi bünyesinde olan Teknosa 25 Temmuz 2000 tarihinde kurulmuştur. Hızla gelişen, müşteri memnuniyeti ile büyümesini sürdüren firma kısa sürede ülke genelinde mağazalarını açmıştır. Öyle ki 2012 yılında 81 ile yayılan firma 300’ün üzerinde mağaza sayısına ulaşmıştır. Firma 2019 yılının ilk çeyreği itibariyle yaklaşık 850 milyon TL ciroya ulaşmıştır. Yine 2019 yılı itibariyle 68 şehirde hizmet veren firma 107 bin metrekarede 202 mağaza ve 2 bin 200 çalışan ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Ülkedeki en büyük teknoloji perakendecisi olarak öne çıkan Teknosa her yıl büyümeyi, personel alımı yapmayı sürdürmektedir.

Teknosa Çalışma Şartları ve Saatleri 2023

Türkiye’deki en büyük teknoloji perakendecisi olarak faaliyetlerini sürdüren Teknosa bünyesinde çalışma şartları çok merak edilmektedir. Ülke genelinde 200’den fazla şubesi bulunan firmanın şubeleri her gün binlerce müşteriyi ağırlamaktadır. Mağazalar her gün, her saat büyük yoğunluk yaşamaktadır. Bu nedenle çalışanlar oldukça hızlı ve yoğun bir tempo ile çalışmaktadır. Firmanın mağazaları oldukça büyüktür. Bu nedenle personeller farklı bölümlerden sorumlu olarak çalışırlar. Her bölümün yaşadığı yoğunluk aynı olmasa da mağazalar gün içerisinde büyük yoğunluk yaşamaktadır. Personellerin güler yüzlü olması, müşterilerle iyi iletişim kurmaları istenmektedir. Pazarda pek çok firma olduğu için rekabet oldukça yüksektir. Bu nedenle personellerden müşterilerle iyi anlaşmaları, mağazaya gelen müşterileri satış yapmaya ikna etmeleri istenmektedir. Ayrıca mağazalarda çalışan personeller ayakta çalıştıkları için yorgunlukları ve işin zorluğu da artmaktadır. Teknosa’da personeller için belirlenen günlük çalışma saati 8.5 saat olarak belirlenmiştir. Bu sürenin içerisinde tuvalet molası, sigara molası, çay molası ve ihtiyaç molası da bulunmaktadır. Personeller haftada 6 gün çalışırlar ve 1 gün haftalık izin yaparlar. Ayrıca 1 yıl boyunca çalışan ve gereken hizmet süresini dolduran personeller 14+2 gün yıllık izin kullanmaya hak kazanırlar. Teknosa şubeleri sabah erken saatlerden akşam geç saatlere kadar faaliyet göstermektedir. Mağazalarda kesintisiz hizmet verilebilmesi için personeller vardiya sistemiyle çalıştırılır. Bazı çalışanlar sabah saatlerinde bazı çalışanlar ise akşam saatlerinde çalıştırılır. Vardiya saatleri mağaza müdürleri tarafından belirlenir. Ayrıca resmi tatillerde çalışan personellere ek mesai ödemesi verilir

Teknosa Personel Maaşları 2023

Teknosa bünyesinde farklı kadro ve pozisyonlarda üzlerce personel çalışmaktadır. Mağazalarda çalışma temposu yoğun olduğu için personel değişimi veya sirkülasyonu sık yaşanmaktadır. Bu nedenle firma sık sık personel alımı yapmaktadır. Firma bünyesinde çalışmak isteyen kişiler bu nedenle firma ile ilgili sorular sormaktadır. Özellikle de Teknosa personel maaşları merak edilmektedir. Firmada yeni işe giren deneyimsiz personeller asgari ücret tutarında maaş almaktadır. Teknosa deneyimsiz personel maaşları 2023 yılında 8506 TL civarındadır. Deneyimli personeller ise 9 bin TL civarında maaş almaktadır. Ayrıca personellere 400 TL bakiyeli yemek kartı verilmektedir. Teknosa da personeller prim sistemiyle çalışmaktadır. Belirlenen ciro hedeflerine ulaşan personellere maaşlarının yarısı kadar prim verilebilmektedir. Teknosa mağaza müdürü maaşları 2023 ise 13 bin 500-4 bin TL civarındadır.

Teknosa İş İlanları, İş Başvurusu ve Personel Alımı 2023

68 ilde 300’e yakın mağaza ile hizmet veren Teknosa bünyesinde binlerce personel çalışmaktadır. Binlerce kişi de firma bünyesinde çalışmak istemektedir. Piyasa ortalamasının üzerindeki maaş politikası nedeniyle iş arayanların uğradığ ilk adres olan Teknosa’da çalışmak için iş ilanlarının takip edilmesi gerekmektedir. Teknosa’nın remsi internet sitesi üzerindeki insan kaynakları ve kariyer sayfalarından veya kariyer sitesi olarak hizmet veren internet siteleri üzerinden iş ilanlarına başvuru yapılabilir. Başvurular yapıldıktan sonra ise adaylar insan kaynakları tarafından mülakata çağrılacaklar. Mülakatları başarıyla geçen adaylar Teknosa mağazalarında işe başlayabileceklerdir.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Vatan Bilgisayar Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Teknosa çalışanları kaç saat çalışıyor?

Teknosa personelleri günde 8,5 saat çalışmaktadır, bunun haricinde yemek ve dinlenme molası bulunmaktadır. Haftada 1 gün izin bulunmaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.