kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Teknosa Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Teknosa Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? Teknosa Nedir? Ne Demek? Teknosa Kimin? Teknosa Çalışma Şartları ve Çalışma Saatleri 2023 Teknosa Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? Teknosa İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

A+
A-

Teknolojinin gelişim hızına akıl sır erdirmek mümkün değil. Bu gelişime bağlı olarak ortaya çıkan teknolojik ürünler, ticari araçlar da büyük talep görüyor. Tüm dünyada akıllı telefonlara, bilgisayarlara, akıllı ev aletlerine ilgi artıyor. Özellikle de teknolojinin kullanım yaşının düşmesiyle pazarın boyutları inanılmaz seviyelere ulaştı. Teknolojik ürünler satan firmalara ve mağazalara müşteriler akın etti. Türkiye’de bu kapsamda akla ilk gelen firmalardan biri Teknosa’dır. Türkiye’nin hemen hemen her şehrinde, her AVM’de şubesi bulunan Teknosa firması A’dan Z’ye binlerce özel ürünü müşterilerin beğenisine sunmaktadır. Ticari başarısıyla birlikte istihdama da katkı sağlayan firma bünyesinde binlerce personel çalışmaktadır. Üstelik her yıl firma yeni personel alımları yapmaktadır. İş arayanların, işsizlerin, müşterilerin, çalışanların en çok sorduğu soru ise “Teknosa personel maaşları 2023 ne kadar?” sorusudur. Peki teknosa nedir? Ne demek? Kimin? Teknosa çalışma şartları ve çalışma saatleri 2023 nasıl? Teknosa personel maaşları 2020 ne kadar? Teknosa iş ilanları, personel alımı ve iş başvurusu 2023 nasıl?

Ankamall Kaçta Açılır? Kaçta Kapanır? Çalışma Saatleri Nasıl?

Teknosa Nedir? Ne Demek? Teknosa Kimin?

Sonunda ‘SA’ eki olan hemen hemen her firma her marka Sabancı ailesine aittir. Sabancı Holding bünyesine ait olan Teknosa firması da 25 Temmuz 2000 tarihinde kuruldu. Kısa sürede büyük başarı gösteren firma 2012 yılında yurt geneline yayılarak 300’den fazla şube sayısına ulaştı. Günümüzde yıllık 4 milyar TL ciroya yaklaşan firma 68 şehirde faaliyet göstermektedir. 200’ü aşkın firması 3 bine yakın çalışanı ile hizmet vermeye devam etmektedir.

<div></div>

Teknosa Çalışma Şartları ve Çalışma Saatleri 2023

Firma bünyesinde çalışanların çalışma şartları oldukça ağırdır. Bulundukları AVM’nin veya caddenin en yoğun mağazası Teknosa mağazasıdır. Günün her saati yoğun olan mağazalarda, sürekli soru soran, ürün inceleyen müşterilerle ilgilenmek hiç de kolay değildir. Çalışanlar genellikle ayakta çalışır, yoğun tempoya ayak uydurmak zorunda kalırlar. Günde ortalama 9 saat çalışan personeller haftada 6 gün mesai yapıp 1 gün haftalık izin kullanırlar. 1 yıl çalışanlar ise 14+2 gün yıllık izin kullanmaya hak kazanırlar. Vardiya sisteminin bulunduğu mağazalarda part-time ve full-time çalışanlar da bulunur. 

<div></div>

Teknosa Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Firma personellerine asgari ücret temelinde ücret ödemesi yapmaktadır. İşe yeni giren, tecrübesiz Teknosa çalışanları 2023 yılında en az 8 bin 506 TL maaş alır. Ortalama 5 yıl deneyimli çalışanların gelirleri ise 10 bin TL’ye yaklaşır. Çalışanlara maaşların yanı sıra 400 TL civarında yemek kartı verilmektedir. Üstelik mağazalarda prim sistemi bulunur. Satış hedeflerini tutturan çalışanlar maaşlarının yarısına yakın prim ücreti alır. Bu doğrultuda aylık gelirleri 9-10 bin TL’ye kadar yükselebilir.

<div></div>

Teknosa İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Firmanın iş ilanlarına başvuru yapmak isteyenler ilk olarak Teknosa’nın resmi internet sitesine başvurmalıdır. İnsan kaynakları ve kariyer bölümlerinden iş ilanlarını takip edip, özgeçmiş oluşturup, bu ilanlara başvuru yapılabilir. Ayrıca kariyer sitesi olarak faaliyet gösteren internet sitelerinde de firmanın iş ilanları paylaşılmaktadır. Bu sitelere üyelik açıp ilanlara başvuru yapılabilir. Son olarak mağazalara giderek elle iş başvuru formu doldurabilirsiniz.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

MediaMarkt Personel Maaşları 

Teknosa promotör nedir?

Özellikle teknoloji mağazalarında bulunan tanıtım elemanidir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.