kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Tekzen Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Tekzen personel maaşları 2023 ne kadar? Tekzen nedir? Ne demek? Kimin? Tekzen çalışma şartları 2023 çalışma saatleri nasıl? Tekzen iş ilanları, personel alımı ve iş başvurusu nasıl yapılır?

A+
A-

Yapı malzemeleri, mobilya satışı, ev dekorasyonu, bahçe, beyaz eşya, el aletleri, inşaat gibi yüzlerce farklı kategorideki ürünlerin satıldığı Tekzen firması son yıllarda adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Türkiye’de yıllardır öncü sektör halindeki inşaat sektörü kapsamında pek çok firma önemli ölçüde büyüme ivmesi yakalamıştır. Özellikle inşaat sektörüne ürün ve malzeme satışı yapan, dekorasyon alanında hizmet veren ve ev ürünleri satan firmalar son dönemde önemli satış başarıları yakalamıştır. Tekzen firması da bu bakımdan önemli bir firmadır. Türkiye’nin pek çok şehrinde şubesi bulunan firma binlerce müşteriye hizmet vermektedir. Yıllardır Türkiye’de hizmet veren firma zaman geçtikçe mağaza ve personel sayılarını artırmış sektördeki en önemli güçlerden biri haline gelmiştir. Üstelik müşteriler tarafından da sevilen ve kabul edilen firma, mağazalarında her gün binlerce müşteriyi ağırlamaktadır. Satış başarıları yakaladıkça, büyümesini sürdürdükçe firmanın personel ihtiyacı da artmaktadır. Bu kapsamda her yıl Tekzen firması onlarca personel alımı yapmaktadır. Ülke istihdamına önemli katkı sağlayan firma bu nedenle iş arayanlar için önemli bir fırsat kapısıdır. Pek çok kişi firmayla ilgili, firmadaki çalışma şartlarıyla ilgili araştırma yapmaktadır. Peki Tekzen nedir? Ne demek? Kimin? Tekzen çalışma şartları 2023 çalışma saatleri nasıl? Tekzen personel maaşları 2023 ne kadar? Tekzen ilanları, personel alımı ve iş başvurusu nasıl yapılır?

Gimsa Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

 

Tekzen Nedir? Ne Demek? Kimin?

Tekzen Türkiye’nin ilk yapı dekorasyon, inşaat, ev aletleri satan firmalarından biridir. “Kendin Yap” konseptini ülkeye getiren ve tanıtan firma ilk mağazasını 1995 yılında İstanbul’un Merter semtinde açmıştır. İlk mağaza ile başlayan macera hala devam etmektedir. Ancak günümüzde firmanın onlarca mağazası, yüzlerce hatta binlerce çalışanı ve milyonlarca müşterisi bulunmaktadır. Firmanın kurulduğu 90’lı yıllarda CEO Murat Gigin Almanya seyahatlerinde ev dekorasyon ve inşaat, yapı malzemelerinin satıldığı mağazalar dikkatini çeker. Bu kapsamda bu marketlere benzer bir mağazanın ülkede açılması için kolları sıvar. Yerli sermaye ile birlikte 1995 yılında Götzen adı ile firma resmen kurulur. 4 yıllık başarılı bir sürecin ardından firmanın ismi değişerek “Tekzen” olur. 1999 yılından beri aynı isimle hizmet veren firma 20 yıldır aynı isimle milyonlarca müşteriye ulaşmış durumdadır. Yapı, inşaat ürünleri ile sektörde öncü konumunda olan firma perakendecilik sektöründe yüzlerce personeli de istihdam etmektedir. Firma yalnızca Türkiye’de değil Romanya ve Kıbrıs gibi yabancı ülkelerde de şubeleriyle faaliyet göstermektedir. Tekzen’in 2023 yılı itibariyle 59 şehirde 140 mağazası bulunmaktadır. 250 bin kilometre kare bir alanın üzerinde kurulu mağaza ve depolarıyla faaliyet gösteren firmayı her yıl 50 milyona yakın müşterinin ziyaret ettiği tahmin edilmektedir. Firmanın sahibi Ali Nihat Gökyiğit’tir. 3000 kişinin üstünde bir çalışan sayısına sahip olan firma faaliyetlerini günümüzde de sürdürmektedir.

 

Tekzen Çalışma Şartları 2023 Çalışma Saatleri

Firma mağazalarında çalışan personellerin günlük çalışma süresi 8.5 saat olarak belirlenmiştir. Personellerin 8.5 saatlik çalışma sürelerinin içerisinde 1 saatlik yemek, çay, sigara, su, tuvalet gibi ihtiyaç süresi de bulunmaktadır. Bu mola sürelerini çıkartıldığında personellerin 7.5 saat gibi bir süre çalıştığını söylemek mümkün olabilir. Personeller haftada toplam 45 saatten fazla çalışamazlar. Bu kapsamda personeller mağaza yöneticisi izni ile 5 günde 45 saati doldurup haftada 2 gün izin yapabilir. Personeller genellikle haftada 6 gün çalışır ve 1 gün haftalık izin kullanır. Ayrıca 1 yıl çalışma süresini dolduran personeller 14+2 günlük yıllık izin hakkına sahip olurlar. Firma mağazaları oldukça büyük bir alan üzerine kurulur. Mağazalarda çok sayıda birbirinden uzak bölümler bulunmaktadır. Personeller bu kadar büyük bir mağazada hizmetin aksamaması için belli bölümlerde görev yapar. Mağazalarda aşırı yoğunluğun oldu dönemlerde personeller zor zamanlar geçirebilir. Ayrıca binlerce çeşit ürünün satıldığı mağazalarda çalışmanın kolay olmadığını da unutmamak gerekir.

 

Tekzen Personel Maaşları 2023

Firmayla ilgili en çok ilgi çeken, en çok merak edilen, en çok araştırılan konu uygulanan maaş politikası ile ilgilidir. Tekzen personelleri asgari ücret civarında maaş almaktadır.. 2023 yılında asgari ücretin 8506 TL olduğu düşünülürse işe yeni başlayan bir Tekzen personelinin maaşı 8506 TL civarındadır. İşe yeni başlayan deneyimsiz personeller 8506 TL maaş alırken deneyimli ve tecrübeli personellerin maaşları 9 bin TL bandına kadar yükselebilmektedir. Firma personellerin yemek ve yol masraflarını da karşılamaktadır. Bu kapsamda personellere yemek kartı verilmekte ve yol ücreti de maaşlarına eklenmektedir. Ayrıca firmada prim sistemi uygulanmaktadır. Bu kapsamda belirlenen satış hedeflerini tutturan personeller ve mağazalara ödüller sunulmaktadır. Prim alan personellerin maaşları da önemli ölçüde yükselmektedir.

tekzen personel maasi

Tekzen İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

İnşaat, yapı ve dekorasyon perakendeciliği sektöründe çalışan ve çalışmak isteyen binlerce kişi bulunmaktadır. Bu kapsamda Tekzen personellerin çalışmak istediği firmaların başında gelmektedir. Firmada çalışmak için öncelikle başvuru yapmanız gerekmektedir. Bu kapsamda Linkedin, secretcv . com yeni bir is . com gibi internet sitelerine girerek özgeçmiş oluşturabilir ve iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz. Açık pozisyon olduğu ve başvuru yaptığınız sürece değerlendirme süreci başlamaktadır. Bu kapsamda başvurunuz dikkate alınır ve beğenilirse görüşmeye çağrılabilirsiniz. Görüşmeniz olumlu geçerse işe alınma ihtimaliniz oldukça yüksektir.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Walmart Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

tekzen is ilanlari basvurusu personel alimi

Tekzen hangi günler açık?

Tekzen Mağazası çalışma saatleri hafta içi her gün sabah tam 10.00’da başlar ve kapanış saati olan 20.00’a kadar hizmet vermeye devam eder. 

Yorumlar

  1. Serhat Özbek Avatar Serhat Özbek dedi ki:

    Hangi magaza bu??