kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Tema Market Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Tema Market Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? Tema Market nedir? Ne demek? Kimin? Tema Market çalışma şartları 2023 çalışma saatleri nasıl? Tema Market kasiyer, reyon görevlisi, şarküteri, manav, kasap görevlisi maaşı ne kadar? Tema Market iş ilanları, iş başvurusu ve personel alımı nasıl yapılır?

A+
A-

Türkiye’deki önemli gıda perakendecilerini anlattığımız yazı dizimize devam ediyor. 82 milyondan fazla nüfusu ile bölgede önemli bir güç unsuru olan Türkiye önemli bir tüketim merkezidir. Bu nedenle ülkede yüzlerce gıda perakendecisi hizmet göstermektedir. Yerel firmaların yanı sıra uluslararası firmalar da Türkiye’de faaliyet göstermektedir. Ayrıca ilçe bazlı, şehir bazlı veya bölge bazlı çalışan çok sayıda firma da bulunmaktadır. Pek çoğumuz A101, BİM, Migros, CarrefourSA, Şok Market, Bildirici Market gibi firmalara aşina olsa da sektörde pek çok önemli oyuncu bulunmaktadır. Bu kapsamda karşımıza çıkan firmalardan biri de “Tema Market” firması gelmektedir. 50’ye yakın mağazası, binlerce metrekareye ulaşan mağazaları ile rakipleri ile yarışan firma yüzlerce personele de iş fırsatı sunmaktadır. Hizmet sektöründe çalışan binlerce kişi Tema Mağazalar Zinciri ile ilgili sorular sormaktadır. Tema Market bünyesinde çalışmak isteyenler firma hakkında araştırma yapmaktadır. İşsiz olan, iş arayan, rakip firmalarda çalışan binlerce kişi için Tema Market ile ilgili kapsamlı bir yazı hazırladık. Peki Tema Market nedir? Ne demek? Kimin? Tema Market çalışma şartları 2023 çalışma saatleri nasıl? Tema Market personel maaşları 2023 ne kadar? Tema Market iş ilanları, personel alımı ve iş başvurusu nasıl yapılır?

Şok Market Personel Maaşları Ne Kadar?

<div></div>

Tema Market Nedir? Ne Demek? Kimin?

Firma ilk şubesini 1989 yılında Erzurum şehrinde açmıştır. 30 yıllık bir tecrübe sonucunda 30’a yakın mağazaya ulaşan firma mağazalarında binlerce ürün çeşidini müşterilerine sunmaktadır. Firma mağazalarında gıda, konfeksiyon, beyaz eşya, zücaciye gibi çok sayıda reyon bulunmaktadır.  Firmanın binlerce metrekare alan üzerine kurulu dağıtım, depolama, soğuk hava deposu, et-süt entegre tesisleri bulunmaktadır. Firmanın merkezi de yine Erzurum’da bulunmaktadır.

<div></div>

Tema Market Çalışma Şartları 2023 Çalışma Saatleri

Erzurum merkezli bir firma olan Tema Market 30 civarındaki şubesi ile sektörde önemli bir oyuncudur. Zaman geçtikçe büyümesini sürdüren firma büyüdükçe personel alımlarını artırmaktadır. Erzurum’da kurulan firma şubelerini farklı illere açtıkça ülke istihdamına da katkısı artmaktadır. Firmada çalışmak isteyenler de bu kapsamda mağazalardaki çalışma şartlarını merak etmektedir. Firmada günlük çalışma süresi ortalama 9 saattir. Bu sürenin içerisinde yaklaşık 1 saatlik yemek, çay, sigara gibi ihtiyaç mola süresi de bulunmaktadır. Firmada personeller haftanın 6 günü çalışırken 1 gün de haftalık izin kullanırlar. Ayrıca 1 yıl çalışan personeller 14+2 günlük yıllık izin hakkına sahip olurlar. Firma mağazaları bölgedeki en yoğun mağazalar arasındadır. Bu nedenle çalışanlar gün içerisinde başlarını kaşıyacak zaman bile bulamayabilir. Ayrıca mağazalar sabah erken saatlerden akşam geç saatlere kadar faaliyet gösterdiği için personeller vardiya sistemine göre çalışır. Hangi personelin hangi saatler arasında çalışacağına mağaza müdürü karar vermektedir.

<div></div>

Tema Market Personel Maaşları 2023

Firmada çalışan personeller pozisyonlarına, deneyimlerine, başarılarına göre farklı miktarlarda maaş alabilmektedir. Bu kapsamda işe yeni başlayan deneyimsiz personeller asgari ücret tutarında maaş alır. Tema Market deneyimsiz personel maaşları 2023 8506 TL civarındadır. Deneyimli personellerin maaşları ise 9 bin 500 TL’ye kadar çıkabilmektedir. Ayrıca kasiyer, reyon görevlisi, temizlik görevlisi gibi görevlerde çalışan personellerin ücretleri genellikle daha düşüktür. Bu ücretler asgari ücret tutarındadır. Ancak kasap, şarküteri, manav, şarküteri reyonlarında çalışan personeller 9 bin TL civarında maaş alabilmektedir. Ayrıca firma personellerin yemek masraflarını da karşılamaktadır.

<div></div>

Tema Market İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Firmanın iş ilanlarını kariyer sitesi olarak faaliyet gösteren internet sitelerinden ve yerel gazetelerden takip edebilirsiniz. Ancak iş ilanlarını görmeksizin firmanın resmi internet sitesi temasan . com adresine girerek insan kaynakları bölümündeki iş başvuru formunu doldurabilirsiniz. Ayrıca kariyer sitelerinden de iş başvurusu yapabilirsiniz. Ayrıca çalışmayı düşündüğünüz mağazalara giderek elle iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Başvurunuz değerlendirildikten sonra görüşmek için davet alırsınız. Görüşme olumlu geçerse işe alınabilirsiniz.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Çağdaş Market Personel Maaşları Ne Kadar?

Tema Market kaç şubesi var?

1989 yılında Erzurum Cumhuriyet caddesindeki ilk mağazasını açan Tema Mağazalar Zinciri bugün 30 farklı noktada mağazalarıyla faaliyetlerine devam etmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.