kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Torku Doğrudan Market Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Torku Doğrudan Market Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? Torku Doğrudan Market nedir? Ne demek? Kimin? Torku Doğrudan Market çalışma şartları 2023 çalışma saatleri nasıl? Torku iş ilanları, personel alımı ve iş başvurusu nasıl yapılır?

A+
A-

Türkiye’de gıda perakendeciliği sektörü oldukça büyüktür. Sektörde yerel ve uluslararası arenada faaliyet gösteren pek çok aktör bulunmaktadır. BİM, A101, Migros, Şok Market, CarrefourSA gibi büyük ve eski firmaların yanı sıra Torku Doğrudan Market gibi sektöre yeni giren firmalar da bulunmaktadır. Sektöre kısa süre önce giren ve milyonlarca müşteriye hizmet veren Torku Doğrudan Market sektördeki tüm oyuncuları rahatsız etmeyi başarmıştır. Kaliteli ve taze ürünleri, kırmızı et de kasapları kıskandıran ürünleri ve yüzlerce çeşit ürünüyle öne çıkan firmanın mağazaları kısa sürede tüm ülkeye yayılmıştır. Türkiye’nin pek çok şehrinde açılan Doğrudan Market şubeleri ülke istihdamına da katkı sağlamaktadır. Yüzlerce kişi firma bünyesinde işe alınmaktadır. Bu nedenle binlerce kişi de firmada ve marketlerdeki çalışma şartlarını, uygulanan maaş politikasını merak etmektedir. Peki Torku Doğrudan Market nedir? Ne demek? Kimin? Torku Doğrudan Market çalışma şartları 2023 çalışma saatleri nasıl? Torku Doğrudan Market personel maaşları 2023 ne kadar? Torku Doğrudan Market iş ilanları, personel alımı ve başvurusu nasıl yapılır?

<div></div>

Çağdaş Market Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Torku Doğrudan Market Nedir? Ne Demek?

Kısa sürede Türkiye’nin en büyük markalarından biri haline gelen Torku 2007 yılında üretici kooperatifi olarak faaliyet gösteren Konya Şeker bünyesinde ortaya çıktı. Konya Şeker’in 50 yıldan fazla olan deneyimi sayesinde Torku kolaylıkla büyümüştür. 63 yıllık deneyim, 1 milyona yakın üretici sayesinde Torku markası milyonlarca vatandaşa ulaşmaktadır. Yerli ve doğal ürünlerin satıldığı bir firma hayal olmaktan çıkmış oldu. Torku kelimesi de Türkçenin en eski, dünyanın en eski sözlüklerinden biri olan Divan-ı Lügat-ı Türk’ten almıştır. İpeksi ve ipek gibi sağlam anlamını taşıyan Torku kelimesi çikolatadan, ekmeğe, sirkeden,yoğurda, süt ürünlerinden et ürünlerine kadar yüzlerce çeşidi mağazalarından müşterilerine ulaştırmaktadır. Her geçen gün ürün yelpazesi de büyümektedir. Doğal, sağlıklı, yerli, Anadolu kokan ürünler üreten ve mutfaklara ileten firma ülke istihdamına da katkı sağlamaktadır. Ayrıca çiftçileri de desteklemektedir. 1 milyona yakın üretici bu sayede emeklerinin karşılığını almaktadır.

<div></div>

Torku Doğrudan Market Çalışma Şartları 2023 Çalışma Saatleri

Torku Doğrudan Market şubelerinde yüzlerce personel istihdam edilmektedir. Ülkenin pek çok şehrinde faaliyet gösteren firma şubeleri istihdama katkı sağlamaktadır. Firma bünyesindeki çalışma şartları merak edilmektedir. Bu nedenle makalemizde merak edilen hemen hemen her konuyu incelemeye çalıştık. Firma bünyesinde personeller için belirlenen günlük çalışma saati ortalama 9 saattir. Bu sürenin içerisinde su molası, yemek molası, sigara ve çay molası gibi ihtiyaç molaları da bulunmaktadır. 9 saatlik çalışma süresinin 1-1.5 saati molalar kapsamında düşünülebilir. Ayrıca personeller haftada 6 gün çalışırlarken 1 gün de haftalık izin kullanırlar. 1 yıllık hizmet süresini dolduran personeller 14+2 günlük yıllık izin yapmaya da hak kazanmaktadır. Firma şubeleri sabah erken saatlerinden akşam geç saatlere kadar hizmet verdiği için şubelerde vardiya sistemi uygulanır. Bazı personeller sabah erken saatlerde gelerek şubeyi açarken bazı personeller de şubeyi kapatmaktadır. Personellerin vardiya saatlerini mağaza müdürü belirlemektedir. Firma şubeleri ülkedeki en yoğun şubelerdir. Her gün binlerce kişi Doğrudan Market şubelerine akın etmektedir. Bu nedenle personellerin gün içerisinde zorlandığı saat dilimleri olabilir. Şubelerin güvenliği, düzeni, reyonların temizliğinden sorumlu olan personeller güler yüzleriyle müşteri memnuniyetini de önemsemek zorundadır. Bu nedenle hizmet sektöründe faaliyet gösterecek kişilerin bu düzene ayak uydurmaya çalışması önemlidir. Aksi takdirde personeller hem kendilerine hem firmaya hem de müşterilere zarar verebilir.

<div></div>

Torku Doğrudan Market Personel Maaşları 2023

Firma bünyesinde farklı kadro ve pozisyonlarda yüzlerce personel istihdam edilmektedir. Bu personeller pozisyonlarına, deneyimlerine, hizmet sürelerine göre farklı miktarlarda maaş almaktadır. Firma bünyesinde tezgahtar, kasiyer, kasap, şarküteri, manav olarak çalışan personeller bulunmaktadır. Bu personeller arasında kasap, şarküteri ve manav reyonlarında çalışan personellerin maaşları daha yüksektir. Reyon görevlisi ve kasiyer olarak çalışan personellerin maaşları ise nispeten daha düşüktür. Kasiyer ve reyon görevlisi olarak çalışan Torku Doğrudan Market personelleri 2023 yılında asgari ücret yani 8506 TL maaş almaktadır. Kasap, şarküteri ve manav reyonlarında çalışan personeller ise deneyimlerine de bağlı olarak 9 bin TL civarında maaş almaktadır. Personeller maaşlarının yanı sıra prim sisteminden de faydalanabilir. Satış hedeflerini tutturan personeller maaşlarının 1/4’ü kadar prim alabilir. Ayrıca personellerin yemek ücretleri de karşılanmaktadır. Mağaza yöneticilerinin maaşları ise 14 bin TL’ye kadar çıkabilmektedir.

<div></div>

Torku Doğrudan Market İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Torku bünyesinde çalışmak isteyen yüzlerce kişi bulunmaktadır. Hem rakip firmalarda çalışanlar hem de işsizler Torku Doğrudan Market bünyesinde çalışmak için iş başvurusunda bulunmayı düşünmektedir. Ancak nasıl iş başvurusunda bulunacağını bilmeyenler olabilir. Torku Doğrudan Market iş ilanlarını takip etmek bu nedenle önemlidir. Firmanın resmi internet sitesine girerek “İnsan Kaynakları” bölümüne girip iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Ayrıca kariyer sitesi olarak faaliyet gösteren internet sitelerine girerek iş başvurusu yapabilirsiniz. Ayrıca çalışmak istediğiniz şubelere giderek personel ihtiyacı olup olmadığını sorabilir ve iş başvuru formu doldurabilirsiniz. İş başvurusu yaptıktan sonra yapılan değerlendirme sonucunda mülakata davet edilebilirsiniz. Görüşmeniz olumlu geçerse işe alınırsınız. Ayrıca mağazalarda çalışan personellerin size kefil olması oldukça önemlidir.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Şok Market Personel Maaşları Ne Kadar?

Torku gerçekten doğal mı?

Torku, tüketicilerle tohumdan ambalajına her adımının kontrol altında tutulduğu yüzde 100 doğal, güvenli ve kaliteli ürünleri buluşturmaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.