kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Ucz Market Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Ucz Market Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? Ucz Market nedir? Ne demek? Kimin? Ucz Market çalışma şartları 2023 çalışma saatleri nasıl? Ucz iş ilanları, iş başvurusu ve personel alımı 2023 nasıl yapılır?

A+
A-

Türkiye’de gıda perakendeciliği oldukça gelişmiş seviyededir. Yemeyi, yemek yapmayı, alışveriş yapmayı seven bir ülkede bu ihtiyaçları karşılamak için binlerce firma faaliyet göstermektedir. Özellikle market zincirlerinin sayıdı bir hayli fazladır. Bu firmaların bazıları oldukça büyükken bazıları ise daha küçüktür. Çok sayıda şehirde hatta çok sayıda ülkede faaliyet gösteren firmaların yanı sıra tek bir şehirde veya az sayıda şehirde faaliyet gösteren market zincirleri de bulunmaktadır. Bu firmalara örnek olarak “Ucz Market” firması gösterilebilir. 10 yıla yaklaşan tecrübesi ile Türkiye pazarında hizmet gösteren firma kısa sürede büyük başarılara imza atmış ve önemli bir büyüme ivmesi yakalamıştır. Şube sayısını artıran firma ülke istihdamına da katkı sağlamaktadır. Firmanın şubelerinde onlarca personel istihdam edilmektedir. Tüketicilere kaliteli ürünler sunmak isteyen firma üreticileri de desteklemektedir. Firma kaliteli hizmet anlayışını sürdürdükçe müşterilerin ilgisini çekmekte ve müşteri sayısı artıkça firmanın mağaza sayısı artmaktadır.

Çağdaş Market Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Ucz Market Nedir? Ne Demek? Kimin?

Ucz Market 2012 yılında ticari faaliyetlerine başladı. Kısa sürede şube sayılarını artırarak sektörde büyüme ivmesi yakaladı. 10 şube ile hizmetini sürdüren firma “mahalle bakkalı” formülüyle önemli bir başarı elde etti. Kaliteli ve doğal ürünleri ucuz bir şekilde müşterilerine sunan firma önemli bir müşteri kitlesi oluşturdu. Firmanın başarısı kısa sürede büyük yankı uyandırdı. Ciner Holding bünyesindeki UCZ markası satıldı. 2 binin üzerinde şubesi bulunan firma önce çok ortaklı bir girişime daha sonra da Yıldız Holding firmasına satıldı. Satıştan sonra Ucz şubeleri ŞOK Mini firması olarak faaliyet göstermeye başladı. Şu anda Yıldız Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren marka ŞOK Market zincirlerine dönüştürüldü. Firmanın sahibi olarak Murat Ülker öne çıkmaktadır.

Ucz Çalışma Şartları 2023 Çalışma Saatleri Nasıl?

2 bini aşkın şubede yine binlerce personel istihdam edilmektedir. Türkiye’nin dört bir yanında onlarca şehrinde bulunan bu şubelerde çalışan binlerce personel yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Firmanın şubeleri sabah erken saatlerden gece geç saatlere kadar hizmet vermektedir. Bu kapsamda personellerde vardiya usulü ile çalışır. Personellerin hangi vardiyalarda çalışacağı ise mağaza müdürleri veya sorumlu personel tarafından belirlenmektedir. Personeller günlük 8.5-9 saat civarında çalışırlar. Bu sürenin içerisinde çay, su, yemek gibi 1 saatlik ihtiyaç molaları da bulunmaktadır. Personeller haftanın 6 günü çalışırken 1 gün de haftalık izin yaparlar. Ayrıca 1 yıllık çalışma süresini dolduran personeller 14+2 günlük yıllık izin kullanmaya hak kazanırlar. Ayrıca vardiya sisteminde sık sık değişiklik yaşanabilir. Bazı personeller bir hafta sabahçı olarak çalışırken bir sonraki hafta akşamcı olarak çalışır. Böylece personeller arasındaki dengeye dikkat edilir.

Ucz Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Firmayla ilgili en çok merak edilen konu maaş politikasıyla ilgilidir. Firma sektördeki diğer firmalar gibi asgari ücret tutarında personellere maaş ödemektedir. Ucz Market personel maaşları 2023 8506 TL civarındadır. Firmada mağaza müdürü veya mağaza sorumlusu maaşları ise çalışanlara kıyasla daha yüksektir. Yönetici pozisyonundaki personellerin maaşları 13 bin ile 14 bin TL arasındadır. Ayrıca firmada prim sistemi de uygulanmaktadır. Bu kapsamda satış hedeflerine ulaşan personeller maaşlarının 1/4’ü kadar prim alabilmektedir. Firma personellerinin yemek masraflarını, yol masraflarını da karşılamaktadır. Firmada günün bazı saatlerinde yoğunluk olabilmektedir. Bunun dışında personeller rahat bir ortamda çalışırlar.

Ucz İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Firma Türkiye’nin en büyük şube sayısına sahip firmalarından biridir. Bu kapsamda personel ihtiyacı sürekli artmaktadır. Firmanın personel ihtiyacını karşılamak için sık sık iş ilanları yayınlanmaktadır. Bu personeller farklı kadrolarda ve pozisyonlarda istihdam edilebilir. Buna göre satış danışmanı, kasiyer, reyon görevlisi, mağaza sorumlusu gibi farklı kadrolarda binlerce kadın ve erkek personeller istihdam edilmektedir. Firmada çalışmak isteyen personeller firmanın resmi internet sitesine girerek, kariyer sitelerine girerek özgeçmiş oluşturabilir ve iş ilanlarına başvuru yapabilir. Ayrıca firmanın şubelerine giderek elle başvuru yapmak mümkündür. Başvurularınız değerlendirilip mülakata davet edilirsiniz. Mülakatınız olumlu geçerse işe alınma şansınız yüksek demektir.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NEt

Şok Market Personel Maaşları Ne Kadar?

UCZ market sahibi kim?

Discount süpermarket konseptinde hizmet veren UCZ, Turgay Ciner’e ait Park Holding bünyesinde kurulmuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.