kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Vatan Bilgisayar Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Vatan Bilgisayar Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? Vatan Bilgisayar nedir? Kimin? Vatan Bilgisayar çalışma şartları 2023 çalışma saatleri nasıl? Vatan Bilgisayar mağaza müdürü, teknik personel ve satış görevlisi maaşları ne kadar? Vatan Bilgisayar iş ilanları, iş başvurusu ve personel alımı nasıl yapılır?

A+
A-

2000’li yıllarla birlikte akıllı telefonlar, bilgisayarlar, elektronik eşyalar, akıllı telefonlar, beyaz eşyalar hayatımızın vazgeçilmez unsuru oldu. Günümüzde yaşlı genç erkek kadın 7’den 70’e her bireyin elinde akıllı telefon bulunuyor. Bu bireyler aktif olarak masaüstü veya dizüstü bilgisayar kullanıyor. Mutfaklarda, salonlarda, arabalarda ve iş yerlerinde elektronik eşyalar yoğun bir şekilde kullanılıyor. Peki bu akıllı ve elektronik eşyalar nerelerden alınıyor? Bu soruya cevap verirken aklımıza gelen ilk cevap “Vatan Bilgisayar” markası olacaktır. Türkiye’de Teknosa, MediaMarkt gibi pek çok büyük elektronik eşya perakendecisi bulunmaktadır. Bu firmayla yarışabilen nadir firmaların başında ise Vatan Bilgisayar gelmektedir. Elektronik eşya almak isteyenler mutlaka bu firmanın mağazalarına uğramaktadır. Firmanın mağazalarına her gün binlerce müşteri ayak basmaktadır. Bu kapsamda Vatan Bilgisayar her yıl büyümesini sürdürmektedir. Bu doğrultuda her yıl mağaza ve çalışan sayısını artırmaktadır. Bu da en çok iş arayanların dikkatini çekmektedir. Rakip firmalarda çalışanlar, üniversite öğrencileri ve işsizler firmanın maaş politikasıyla ilgili, çalışma şartlarıyla ilgili araştırma yapmaktadır. Peki Vatan Bilgisayar nedir? Kimin? Vatan Bilgisayar çalışma şartları 2023 çalışma saatleri nasıl? Vatan Bilgisayar personel, mağaza müdürü, satış görevlisi, güvenlik görevlisi maaşları ne kadar? Vatan Bilgisayar iş ilanları, başvurusu ve personel alımı nasıl yapılır?

Bilgisayar Öğretmeni Maaşları Ne Kadar?

Vatan Bilgisayar Nedir? Kimin?

Akıllı telefondan masaüstü bilgisayara, diz üstü bilgisayardan televizyona, buzdolabından çamaşır makinesine, bulaşık makinesinden süpürgeye, saç ürünlerinden traş aletine A’dan Z’ye binlerce elektronik ve teknolojik alet ile yan ürünlerini satan Vatan Bilgisayar firması Türkiye’nin en büyük teknolojik ürün perakendecilerinden biridir. Firmanın tarihi 1983’e dayanmaktadır. Yıllar içinde büyümesini sürdüren firma 2002 yılında tüm teknolojik ürünlerin satışı gerçekleştirilmektedir. Yıllar içerisinde büyümesini sürdüren firma kısa sürede ülkenin en büyük teknolojik perakendecilerinden biri haline gelmiştir. 2019 yılı itibariyle firmanın 54 şehirde 136 mağazası bulunmaktadır. 200 bin metrekarelik kapalı alanda faaliyet gösteren firma bünyesinde yüzlerce personel istihdam edilmektedir. Firmanın kurucusu Hasan Vatan’dır. İstanbul’da kurulan firma kısa sürede tüm ülkeye yayılmıştır.

<div></div>

Vatan Bilgisayar Çalışma Şartları 2023 Çalışma Saatleri

Firmada çalışmak isteyenler çalışma şartları ve saatleriyle ilgili pek çok soru sormaktadır. Firmada belirlenen günlük çalışma saati 8 saat olarak belirlenmiştir. Personeller bu 8 saatin içerisinde sigara molası, çay molası, yemek molası gibi ihtiyaç molalarını kullanabilir. Firma sabah erken saatlerde açılır ve gece geç saatlere kadar hizmet verir. Bu nedenle kesintisiz ve kaliteli hizmet verilmesi için mağazalarda vardiya sistemi vardır. Personellerin hangi saatlerde çalışacağını mağaza müdürü belirler. Personeller ya sabah gelip akşam gider ya da öğlen gelip gece ayrılır. Personeller haftada 6 gün çalışırken 1 gün de haftalık izin kullanır. Ayrıca 1 yıl çalışan personeller 14+2 gün yıllık izin kullanabilir. Vatan Bilgisayar mağazalarında hemen hemen her saat büyük bir yoğunluk yaşanmaktadır. Müşterilerin yoğun ilgi gösterdiği firmanın şubelerinde personeller zor zamanlar geçirmektedir. Personellerin molalar haricinde oturduğu pek görülmemiştir. Her personel her gün binlerce müşteriyle ilgilenmekte belki de milyonlarca soruya cevap vermektedir. Yoğun iş temposu ile baş edebilecek olanların bu bilgileri dikkate almasında fayda vardır.

<div></div>

Vatan Bilgisayar Personel Maaşları 2023

Her şirkette olduğu gibi Vatan Bilgisayar firmasıyla ilgili de en merak edilen konu maaş konusudur. Firmada farklı kadrolarda çalışan farklı deneyimlere sahip personellerin ne kadar maaş aldığı merak edilmektedir. Firmada yeni işe başlayan ve deneyimsiz personeller asgari ücret civarında maaş almaktadır. Vatan bilgisayar deneyimsiz personel maaşı 2023 8506 TL ile 9 bin 200 TL arasındadır. Firmada deneyimli personellerin maaşları ise 10 bin TL’ye kadar yükselebilmektedir. Maaşların düşük olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak unutmayın ki Vatan Bilgisayar firmasında prim sistemi bulunmaktadır. Yani personeller belirlenen satış hedeflerine ulaşmaları durumunda maaşlarına yakın prim alabilmektedir. Vatan Bilgisayar mağaza yöneticisi maaşı ise 14-15 bin TL civarındadır. Firmada teknik alanlarda görevli personeller ise prim alamamaktadır. Firma personellerine yemek kartı vermekte ve akşam işten çıkan personellere servis imkanı sunmaktadır. Part-Time çalışan personeller ise 1000 TL civarında maaş alır ve haftalık 30 saat civarında çalışır. Bu personeller prim sisteminden ve yemek kartından faydalanabilir.

<div></div>

Vatan Bilgisayar İş İlanları, İş Başvurusu ve Personel Alımı

Firma bünyesinde çalışmak isteyenler ne yapacaklarını araştırmaktadır. Öncelikle firmada çalışmak için iş başvurusunda bulunmanız gerekir. Bunun içinde iş ilanlarının takip edilmesi son derece önemlidir. Vatan Bilgisayar’a iş başvurusu yapmak için bir kaç farklı yol mevcuttur. İlk olarak vatanbilgisayar . com adresine girerek firmanın resmi internet sitesindeki insan kaynakları bölümünden iş başvurusu yapılabilir. Ayrıca firmanın mağazalarına giderek iş başvurusunda bulunulabilir. Son olarak kariyer sitesi olarak faaliyet gösteren internet sitelerinden iş başvurusunda bulunulabilir. İnsan Kaynakları gereken incelemeler sonucunda iş başvurusunu değerlendirir ve sizi mülakata çağırabilir. Bu durumda başarılı olduğunuz tespit edilirse işe alınırsınız.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Bilgisayar Teknik Servis Personeli Maaşları Ne Kadar?

Vatan Bilgisayar ne zaman kuruldu?

1983 yılında İstanbul, Elmadağ’da Türkiye’nin ilk bilgisayar mağazası olarak kuruldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.