kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Yurtiçi Kargo Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Yurtiçi Kargo Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? Yurtiçi Kargo personel alımı 2023 ne zaman? Yurt içi kargo iş ilanları 2023 iş başvurusu nasıl yapılır? Yurtiçi Kargo çalışma şartları ve saatleri nasıl?

A+
A-

Türkiye’de 2000’li yıllarda en çok gelişen sektörlerden biri de kargo ve taşımacılık sektörüdür. Bu kapsamda yıllar geçtikçe Yurtiçi Kargo da Türkiye’nin en büyük kargo şirketlerinden biri haline gelmiştir. Türkiye’nin hemen hemen her şehrinde ve onlarca ilçesinde şubesi bulunan Yurtiçi Kargo milyonlarca vatandaşın kargolarını taşımaktadır. Gönderilen kargo ve ürünleri sağ sağlim gideceği adreslere ulaştıran Yurtiçi Kargo gün geçtikçe büyümeye devam etmektedir. Firma büyüdükçe bünyesinde istihdam ettiği personel sayısı da artmaktadır. Şu anda Yurtiçi Kargo bünyesinde binlerce personel çalışmaktadır. Gün geçtikçe firma bünyesindeki personel sayısı da atmaktadır. Bu kapsamda sık sık personel alım ilanları yayınlanmaktadır. Yurtiçi Kargo personel alımı 2023 yılında da devam edecektir. Bu kapsamda Yurtiçi Kargo iş ilanları 2023 iş başvurusu süreçleri de devam edecektir. Firma bünyesinde çalışan ve çalışmak isteyen pek çok kişi ise “Yurtiçi Kargo personel maaşları 2023ne kadar?” sorusunu sormaktadır. Hem bu soru hem de firmanın çalışma şartları ve çalışma saatleri de merak edilmektedir. www.tercihiniyap.net ailesi olarak Türkiye’nin en büyük kargo firmalarından olan Yurtiçi Kargo personel maaşlarını ve çalışma şartlarını mercek altına aldık.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Uzman Yardımcılığı

Yurtiçi Kargo Tarihçesi

1982 yılında Arıkanlı Holding tarafından kurulan Yurtiçi Kargo Türkiye’nin ilk kargo firması olma amacı taşımaktadır. 1996 yılında firma yurt dışı gönderilerine de başlamıştır. Firma yılların getirdiği tecrübe ile araç filolarını ve personel sayısını artırmıştır. Firma hem Türkiye’de hem de KKTC’de faaliyet göstermektedir.

Yurtiçi Kargo Personel Alımı 2023

Türkiye’nin ilk kargo firması olan Yurtiçi Kargo yıllar geçtikçe faaliyetlerini artırmış ve büyümesini istikrara bağlamıştır. Her yıl düzenli büyümek için şirketin faaliyeti alanı genişlemiştir. Bu da daha fazla peronel alımı anlamına gelmektedir. Günümüzde ülkedeki kargo firmalarının sayısı artmış ve uluslarası firmalar da Türkiye’ye giriş yapmıştır. Bu firmalarla rekabet edebilmek için Yurtiçi Kargo personel alımını sürdürmüştür. 2023 yılında da firmanın pek çok personel alım ilanı yayınlaması beklenmektedir. Firmanın personel alım ilanlarını takip etmek için www.tercihiniyap.net/ilan ve yurticikargo.com sayfalarını takip etmeniz yeterli olacaktır. Ayrıca personel alım ilanlarının paylaşıldığı kariyer sitelerinde de firmanın personel alım ilanları yayınlanmaktadır.

Yurtiçi Kargo Çalışma Şartları 2023

Yurtiçi Kargo Türkiye’nin en büyük kargo firmalarından birisidir. Bu nedenle iş yoğunluğu çok fazladır. Şirket bünyesinde çalışan personeller hangi şehirde veya hangi bölümde ve görevde çalışırlarsa çalışsınlar her gün soğuk terler dökmeye hazır olmalıdır. Şirket bünyesinde çalışma temposunun yoğun olduğunu söyledik. Onun dışında şirket şubelerinin konforu iyidir. Klimalar, dinlenme odaları ve mutfaklar bulunmaktadır. Personellerin teslimatlar için araba kullandıkları bilinmektedir. Bu nedenle şirket çalışanlarına teknik anlamda pek çok imkan sunar. Firma bünyesinde personeller haftada 6 gün çalışırlar ve 1.5 gün izin kullanırlar. 1 yıl hizmet süresini dolduran personeller de 14 günlük yıllık izin hakkına kavuşurlar. Şirket politikası gereği pazar günleri firmanın her şubesi kapalıdır. Firma cumartesi günleri de yarım gün çalışır. Böylece personeller 1.5 gün izin kullanmış olurlar.

Yurtiçi Kargo Çalışma Saatleri 2023

Yurtiçi Kargo personelleri günde 8.5 saat mesai yaparlar. Çalışma süresinin 8.5 saat olduğu firmada personellerin oldukça yoğun bir tempoda çalıştıkları bilinmelidir. Ayrıca 8.5 saatlik sürenin içerisinde yemek molası, çay molası ve ihtiyaç molası gibi süreler de bulunmaktadır. Firmanın çalışma saatleri hafta içi 09.00-18.00 arası olarak belirlenmiştir. Personeller de bu saatler arasında çalışırlar. Cumartesi günü çalışma saatleri 09.00-13.00 arasıdır.

Yurtiçi Kargo Personel Maaşları 2023

Yurtiçi Kargo Türkiye’nin en büyük kargo firması olmasına rağmen oldukça ilginç bir maaş politkası izlemektedir. Firma, personellerini deneyimli ve deneyimsiz olarak ayırmamakta ve tüm personellerine aynı mikarda maaş vermektedir. Yıllardır sürdürülen bu gelenek 2023 yılında da devam etmektedir. Yurtiçi Kargo personel maaşları 2023 12 bin 300 TL civarındadır. Firma personellerine asgari ücretten yani 2022 TL’den %10 daha fazla ücret vermektedir. Firma maaş politikasına artı olarak personellerinin yemek giderlerini karşılamaktadır. Ayrıca personellerine maaş dışında prim de ödemektedir. Yurtiçi Kargo personelleri çalışma başarılarına göre maaşlarının 4’te 1’i kadar prim alabilmektedir. Bu durumda personel maaşları 13 bin TL’ye yaklaşabilir. Firmada personellerin aylık gönderi kotası bulunmaktadır. Personeller aylık gönderim kotalarını doldurdukları zaman bu primi amaya hak kazanırlar.

Yurtiçi Kargo bünyesinde dağıtıcı, gişe personeli, yönetici ve acente yönetici gibi farklı pozisyonlar bulunmatadır. Dağıtım elemanı ve gişe elemanı aynı miktarda maaş alırken yöneticiler ve acente yöneticilerinin maaşları farklılık gösterebilmektedir. Diğer personellerden daha yüksek maaş alan yöneticiler ve acente yöneticilerinin maaşları 15 bin TL civarındadır.

Google Adsense Sistemi Üzerinden Elde Edilen Gelirin %50’si Vergilendirilecek

Yurtiçi Kargo İş İlanları 2023 İş Başvurusu

Yurtiçi Kargo Türkiye’nin dört bir yanın faaliyet gösterdiği için binlerce kişinin iş başvurusu yaptığı bir firma haline gelmektedir. Verdiği maaş ve primlerle pek çok kişinin gönlüne taht kuran firma 2023 yılında da persone alımı yapmaya devam edecektir. Firmanın iş ilanları 2023 yılında da yayınlanmaktadır. Bu kapsamda firma bünyesinde çalışmak için başvuru yapmak oldukça kolaydır. Yurtiçi Kargo iş ilanları 2023 kapsamında başvuru yapmak isteyen kişiler firmanın internet sitesindeki kariyer bölmüne girerek iş başvuru formunu dolduracaklardır. Formu doldurmak başvuru yapmak için yeterlidir. Daha sonra insan kaynakları bölümü başvurunuzu kayda alacak ve sizi görüşmeye davet edecektir.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Yurtiçi Kargo Nasıl Çalışır?

Yurtiçi kargo çalışma saatleri 09:00-18:00 saatleri arasındadır. Cumartesi günleri ise saat 17:00’a kadar gönderilerinizi Yurtiçi Kargo’ya teslim edebilirsiniz. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.