kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

TİSKİ Genel Müdürlüğü İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

TİSKİ Genel Müdürlüğü İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu ne zaman? TİSKİ Nedir? Açılımı Nedir? TİSKİ İş Başvuru Formu nasıl bulunur? TİSKİ İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

TİSKİ Genel Müdürlüğü İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Türkiye’de bulunan binlerce genel müdürlükten biri TİSKİ Genel Müdürlüğü’dür. Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren faaliyetleri ile sık sık gündeme gelen TİSKİ hakkında pek çok soru sorulmaktadır. Genel müdürlüğün ne iş yaptığı, personel alımı yapıp yapmadığı, paylaşılan iş ilanları, personellere verilen maaşlar hakkında çok sayıda soru sorulmaktadır. Peki TİSKİ nedir? Ne demek? Açılımı nedir? TİSKİ Genel Müdürlüğü ne iş yapar? TİSKİ Genel Müdürlüğü iş ilanları ve personel alımı ne zaman? TİSKİ Genel Müdürlüğü iş başvurusu nasıl ve nereden yapılır? İş başvuru formu nasıl bulunur?

TİSKİ Nedir? Açılımı Nedir?

Diski, Trabzon İçme suyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün kısaltılmış halidir. TİSKİ, Trabzon şehrindeki su işlerinin tamamından sorumludur. Bu genel müdürlük su kesilmeleriyle, suyun bulanık akmasıyla, su israfıyla, boru paslanması veya patlamasıyla ilgilenmekle yükümlüdür.

TİSKİ Genel Müdürlüğü İş İlanları ve Personel Alımı

TİSKİ Genel Müdürlüğü koca bir şehirdeki su işlemlerinden ve o şehirde yaşayan binlerce kişinin su ile ilişkisinden sorumludur. Bu nedenle gece gündür 7 gün 24 saat anlayışı ile çalışmalar yürütür. Çalışmaların aksamadan yürütülmesi, kaliteli hizmet anlayışından ödün verilmemesi için büyük bir çalışan kadrosuna ihtiyaç duyulmaktadır. Bu nedenle TİSKİ Genel Müdürlüğü sık sık iş ilanları ve personel alım ilanları yayınlar. TİSKİ iş ilanları personel, eleman, memur, işçi, şoför, veznedar, büro görevlisi, mühendis, güvenlik görevlisi kadroları için yapılmaktadır.

Alım yapılacak kadrolar için personel adaylarında farklı başvuru şartları aranmaktadır. Adayların mezuniyet seviyesi önemlidir. İlköğretim, lise, ön lisans ve üniversite mezunu olan adaylar belli başlı kadrolara başvuru yapabilir. Kadın ve erkek adayların rahatlıkla başvuru yapacağı alımlarda adayların 18 yaşından büyük olmaları şartı aranır.

TİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından son olarak 2020 yılının Ocak ayında personel alım ilanı paylaşıldı. TİSKİ farklı kadrolar için 223 personel alımı yapacak. Alım yapılan kadrolar arasında işçi, operastör, mühendis, şoför, beden işçisi, teknisyen, kaynak ustası, sıhhi tesisat ustası, tekniker gibi pozisyonlar bulunuyor.

TİSKİ İŞ İLANI, PERSONEL ALIM İLANI VE BAŞVURU BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

TİSKİ İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

TİSKİ iş ilanı ve personel alım ilanı içerisinde “Başvuru Pozisyonları ve Aranan Nitelikler” kısmına tıklamanız gerekmektedir. Bu link üzerinden kaç kişilik alım yapılacağı, hangi kadrolar için alım yapılacağı ve alınacak personellerde hangi başvuru şartları aranacağı açıklanmaktadır. İlan içerisinde yer alan başvuru kılavuzunda da başvuruların nasıl ve nereden yapılacağı ifade edilmektedir.

Personel alımı İŞKUR üzerinden veya direkt olarak TİSKİ tarafından yapılabilir. Eğer İŞKUR üzerinden alım yapılıyorsa elektronik ortam üzerinden İŞKUR internet sitesinden başvuru işlemleri tamamlanır. Ayrıca Trabzon’daki İŞKUR temsilciliğine giderek elle başvuru da yapabilirsiniz. TİSKİ Tarafından yapılan alımlarda ise adayların trabsu.com.tr adresine giderek insan kaynakları sayfasından başvuru işlemlerini yapması gerekmektedir. Bu site aracılığıyla başvuru tarihleri içerisinde tüm işlemlerin tamamlanması mümkündür. Ayrıca tiski.gov.tr adresine girilerek ilanla ilgili bilgi alınabilir.

TİSKİ İŞ İLANI, PERSONEL ALIM İLANI VE BAŞVURU BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

TİSKİ İş Başvuru Formu 

Genel müdürlük tarafından paylaşılan her iş ilanına ait ayrı bir başvuru kılavuzu bulunmaktadır. Bu kapsamda her ilan, her kadro işin farklı başvuru şekli ve başvuru adresi belirlenir. Ancak genellikle adaylar TİSKİ’nin resmi internet sitesi üzerinden tiski.gov.tr adresine girerek iş ilanlarını takip edebilir ve internet aracılığı ile başvuru yapabilir. İnternet sitesinden yapılan işlemlerde adaylar tüm bilgilerini elektronik olarak doldurarak kendilerine ait iş başvuru formu doldurabilir.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Yorumlar

  1. Ugur altunay Avatar Ugur altunay dedi ki:

    Halan kayit varmi