kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

2018 Ortaöğretim kurumları merkezi sınavı ne zaman açıklanacak?

Öğrenciler ve veliler nefesini tuttu. Ortaöğretim kurumları merkezi sınavının açıklanacağı tarihe gözler çevrildi. İşte o tarih belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı ortaöğretim kurumları merkezi sınavının 26 Haziran 2018’de açıklanacağını duyurdu.

A+
A-

Binlerce öğrenci ve veliyi ilgilendiren bir sınavın daha ne zaman açıklanacağı belli oldu. Liselere yerleştirmede uygulanan merkezi sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyordu. Binlerce öğrenci ve veli merkezi kurumlar sınavının açıklanacağı tarihi araştırmaya koyulmuştu. İşte beklenen açıklama geldi.  Sınav sonuçları 26 Haziran 2018 tarihinde açıklanacak. Kamu Haber

Ortaöğretim Kurumları Merkezi Sınavı Ne Zaman Açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Açıklamada sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumları merkezi sınavının 2 Haziran’da, İlköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavının ise 3 Haziran’da sorunsuz tamamlandığı belirtildi.

Açıklamada ayrıca liselere geçiş sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih de yer aldı. Sınav sonuçlarının 26 Haziran’da açıklanacağı belirtildi. Daha önceden açıklanan kılavuzda sonuçların 22 Haziran’da açıklanacağı belirtilmişti. Açıklamada ayrıca bursluluk sınavının 18 Temmuz tarihinde açıklanacağı belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.