kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı 2019

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 2019 yılında toplam 48 kişi için sözleşmeli personel alım ilanı yayımladı. Alım şartları, sınav süreci ve diğer detaylar haberimizde.

İçişleri Bakanlığı’na bağlı bulunan Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 2019 yılı için toplam 48 adet sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğiniz duyurdu. Alım süreci, başvurular ve sınava dair detaylı bilgileri haberimize bulabilirsiniz.

2019 Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Şartları

2019 Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmaları, TCK hükümleri gereğince devlete karşı suçlar ile yüz kızartıcı suçlardan herhangi bir mahkumiyetlerinin bulunmaması, askerlik ile ilişiklerinin olmaması, işe başladıkları zaman işlerini yapmalarına engel herhangi bir akıl rahatsızlığına sahip olmamaları, alımın yapılacağı yılın ilk günü baz alınarak otuz beş yaşını doldurmamış olmaları gerekmektedir.

Ayrıca adayların 2018 yılında Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin B grubu için gerçekleştirmiş olduğu 2018 KPSS Lisans sınavında KPSS P3 puan türünden puan almış olmaları ve yapılacak olan sıralama ile bir unvana alınacak aday sayısının beş katı kadar aday arasında yer almaları gerekmektedir.

Adayların başvuracakları unvanla aynı unvanda başka bir kurumda 4/B’li personel olarak çalışmıyor olmaları ya da daha evvel sözleşme feshetmiş olmaları durumunda, bekleme sürelerini tamamlamış olmaları gerekmektedir.

2019 Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Adaylar başvurularını elektronik ortamda yapacaklardır. Adayların elden ya da posta ile yaptıkları başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvurular 7 Kasım 2019 tarihinde başlayacak, 15 Kasım 2019 tarihinde sona erecektir.

goc bina 1

2019 Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı Sınavı Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak?

2019 Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı sınavı, unvanlara başvuran aday sayısının beş katı kadar aday için yapılacak ve katılmaya hak kazanan adaylar Kurumun resmi sitesinden 20 Kasım 2019 tarihinde ilan edilecektir.

Adaylar kendilerinden istenen birtakım belgeleri 21 Kasım 2019 tarihinden 29 Kasım 2019 tarihine kadar Kuruma teslim edecek ya da posta yolu ile ulaştıracaktır.

Sözlü mülakat şeklinde ve tek aşamalı olarak yapılacak olan sınavlar 9 Aralık 2019 tarihinde başlayacak 18 Aralık 2019 tarihinde sona erecektir. Sözlü mülakat yeri ise Ankara’dır.

2019 Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak Unvanlar İller ve Alım Sayıları

Çeşitli illere farklı sayılarda 40 adet Lisans mezunu Büro Personeli ile yine farklı illerde görevlendirilmek üzere Sosyal Hizmet – Sosyal Hizmetler bölümünden mezun adaylar arasından 8 adet Sosyal Çalışmacı alınacaktır.

Alım yapılacak iller, alım sayıları ve ilana dair diğer detaylar için ilanın TAM METNİNİ inceleyebilirsiniz.

Yorumlar

  1. Aras özbek Avatar Aras özbek dedi ki:

    Mrblar bn farsça ve afgançayı çok iyi biliyorum ve tecüman olarak bi iş arıyorum