kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Personel Alım İlanı 2020

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı 2020 yılında alım süreci yürütülmek üzere personel alım ilanı yayınladı. 2020 Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Personel Alımı başvuruları, başvuru şartları ve diğer detayları haberimizde bulabilirsiniz.

A+
A-

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı tarafından 2020 yılında sürdürülmek üzere personel alım süreci başlatıldı. Yayınlanan ilana göre 2020 Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Personel Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? 2020 Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Personel Alımı kaç kişi için gerçekleştirilecek? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını 12 Ekim 2020 tarihinden 16 Ekim 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 2020 Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvurularını Türkiye İş Kurumu İŞKUR sistemi üzerinde 2020 Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Personel Alımı için açılacak ekran üzerinden gerçekleştireceklerdir.

2020 Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik?

2020 Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Personel Alımı İdari Personel unvanında toplam 6 kişi için gerçekleştirilecektir. Bu 6 kişinin dağılımı farklı başvuru şartlarına göre gerçekleştirilmiştir. Bu dağılıma aşağıda detaylı bir biçimde yer vereceğiz.

2020 Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Personel Alımı Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

2020 Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Personel Alımı için gerçekleştirilecek olan sınav Türkiye Sağlık Enstitüsü Başkanlığı internet sayfasında başvuruların bitiminden sonra ilan edilecektir.

2020 Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Personel Alımı Unvanlara Göre Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların unvanlara göre sahip olmaları gereken şartları aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

Mezun Olunması Gereken Alan Özel Başvuru Koşulları Görev Yapacağı İl Alım Sayısı
Ekonomi
Ekonometri
Eko. ve Finans
Fin. ve Bankacılık
İktisadi ve İdari Prog.
İktisat
İşletme Enformatiği
İşletme
İşletme Müh.
İşletme-Ekonomi
İşletme Yön.
İstatistik ve Bilg. Bil.
İstatistik
Kamu Yön.
Maliye
Muh. ve Denetim
Muh. ve Fin. Yönetimi
Muh. ve Finansal Yön.
Siyasal Bilimler
Ulusl. Eko. İlş.
U.A. İşl. ve Tic.
U.A. Ticaret
U.A. Sağlık İd.
Sağlık Yön.
Tic. ve Finanasman
U.A. Tic. ve Lojistik Yön.
KPSS Lisans sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan
Muh. Mali Kont. alanlarda 2 yıl deneyim
Office programı kullanımı
İstanbul 1 kişi
Biyoenformatik ve Genetik, Biyokimya, Biyoloji, Biyoloji Öğretmenliği, Biyomedikal Mühendisliği, Biyomühendislik, Biyosistem Mühendisliği, Biyoteknoloji, Biyoteknoloji ve Moleküler Biyoloji, Eczacılık, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Genetik ve Biyomühendislik, Genetik ve Yaşam Bilimleri Programları, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri, İstatistik, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, Kimya, Kimya Mühendisliği, Kimya Mühendisliği ve Uygulamalı Kimya, Kimya Öğretmenliği, Kimya Ve Süreç Mühendisliği, Kimya-Biyoloji Mühendisliği, Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Moleküler Biyoteknoloji, Nanobilim ve Nanoteknoloji,Nanoteknoloji Mühendisliği, Ortez-Protez, Tıp Mühendisliği, Veterinerlik 1. Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) P3 puan türünden en az 60 puan almak. 2. Proje süreçleri ile ilgili en az 2 yıl tecrübe sahibi olmak ve bunu belgelemek, 3.YDS’den 60 ve üzeri İngilizce dil puanına sahip olmak ya da ÖSYM tarafından İngilizce dili için eşdeğer kabul edilen herhangi bir sınavdan eşdeğer puana sahip olmak, 4.MS Office programlarına hakim olmak, 5.Tercihen Biyolojik Ürünler ve Biyobenzerler Kursuna katılmış olmak, 6.Tercihen ilaç, cihaz, kit ruhsatlandırılması, izin süreçleri ve sertifikasyonu konusunda deneyim sahibi olmak. Ankara 1 kişi
Biyoenformatik ve Genetik, Biyokimya, Biyoloji, Biyoloji Öğretmenliği, Biyomedikal Mühendisliği, Biyomühendislik, Biyosistem Mühendisliği, Biyoteknoloji, Biyoteknoloji ve Moleküler Biyoloji, Eczacılık, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Genetik ve Biyomühendislik, Genetik ve Yaşam Bilimleri Programları, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri, İstatistik, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, Kimya, Kimya Mühendisliği, Kimya Mühendisliği ve Uygulamalı Kimya, Kimya Öğretmenliği, Kimya Ve Süreç Mühendisliği, Kimya-Biyoloji Mühendisliği, Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Moleküler Biyoteknoloji, Nanobilim ve Nanoteknoloji,Nanoteknoloji Mühendisliği, Ortez-Protez, Tıp Mühendisliği, Veterinerlik 1.Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) P3 puan türünden en az 60 puan almak. 2.Proje süreçleri ile ilgili en az 2 yıl tecrübe sahibi olmak ve bunu belgelemek. 3.YDS’den 60 ve üzeri İngilizce dil puanına sahip olmak ya da ÖSYM tarafından İngilizce dili için eşdeğer kabul edilen herhangi bir sınavdan eşdeğer puana sahip olmak. 4.MS Office programlarına hakim olmak. 5.Tercihen Biyolojik Ürünler ve Biyobenzerler Kursuna katılmış olmak. 6.Tercihen Klinik Araştırmalarda ve Biyoyararlanım – Biyoeşdeğerlik Çalışmalarında deneyim sahibi olmak. Ankara 1 kişi
Mimarlık, Şehir ve Bölge Planlama 1.Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) P3 puan türünden en az 60 puan almak. 2.3D görselleme, imar süreçleri ve plan-projeleri ile ilgili en az 2 yıl tecrübe sahibi olmak ve bunu belgelemek. 3.YDS’den 80 ve üzeri İngilizce dil puanına sahip olmak ya da ÖSYM tarafından İngilizce dili için eşdeğer kabul edilen herhangi bir sınavdan eşdeğer puana sahip olmak. 4.MS Office programlarına hakim olmak. 5.AutoCAD, ArcGIS, NetCAD, 3ds Max, SketchUp, Lumion, Photoshop programlarını ileri seviyede kullanabilmek. 6.Tercihen işyeri güvenliği ile ilgili eğitimlere katılmış olmak. İstanbul 2 kişi
Ekonometri, Ekonomi, Ekonomi ve Finans, Finans ve Bankacılık, Finansal Ekonometri, İktisadi ve İdari Bilimler Programları, İktisadi ve İdari Programları, İktisat, İşletme, İşletme Enformatiği, İşletme Mühendisliği, İşletme Yönetimi, İşletme-Ekonomi, İstatistik, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, Kamu Yönetimi, Maliye, Muhasebe ve Denetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Siyasal Bilimler, Uluslararası Ekonomik İlişkiler, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret, Uluslararası Ticaret, Uluslararası, Sağlık İdaresi, Sağlık Yönetimi, Ticaret ve Finansman, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi 1.Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) P3 puan türünden en az 60 puan almak. 2.Proje süreçleri ile ilgili en az 2 yıl tecrübe sahibi olmak ve bunu belgelemek. 3.YDS’den 60 ve üzeri İngilizce dil puanına sahip olmak ya da ÖSYM tarafından İngilizce dili için eşdeğer kabul edilen herhangi bir sınavdan eşdeğer puana sahip olmak. 4.MS Office programlarına hakim olmak. İstanbul 1 kişi
TOPLAM 6 kişi

2020 Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Personel Alımı başvuru detaylarını ve diğer ayrıntıları incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Bizlere sorularınızı sormak ve gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak için Instagram ve Twitter hesaplarımız ile Telegram kanalımıza simgelere dokunarak ulaşabilir, takip edebilirsiniz!

pareto instagram

pareto twitter

tercihini yap instagram 1

tercihini yap twitter

tercihini yap telegram

2020 Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı personel alım sürecini takip etmek ve alıma dair diğer adaylarla istişare etmek için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.