kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Absinthe Fiyatları 2021 Ne Kadar Oldu?

​​​​​​​Absinthe 2021 fiyatları ne kadar? 50lik absinthe ne kadar? 70lik absinthe ne kadar?

A+
A-

Alkollü içecekler insanların sağlığına zararlı ve insanların hayatını her açıdan olumsuz etkileyen içecek türleridir. Ne yazık ki her sene insanlar alkol problemleri yüzünden türlü sorunlar yaşamaktadır. Bu sorunların başlıca olanları sağlıkla ilgili problemler, maddi açıdan yaşanabilecek sıkıntılar, ailevi sorunlar, bağımlılığa bağlı olarak yaşanabilecek problemler diye sıralanabilir. Özellikle alkolün insan sağlığına uzun vadede verdiği zarar kesindir. Bunun yanı sıra insanların aşırı alkol tüketmeye başlaması aynı zamanda sosyal çevreleri veya aileleri açısından türlü sıkıntılar doğurmakta veya doğurabilmektedir.

Tabi ki tüm bu bahsettiklerimize rağmen insanlar alkol tüketmeye devam etmektedir. İnsanların başta sağlığı açısından olmak üzere yukarıda saydığımız sorunları yaşamaması açısından alkol tüketmeyi önermesek de tüketen veya tüketmeyen okurlarımızın meraklarını gidermek için alkol fiyatlarını sizler için derliyoruz. Yazımızda absinthe fiyatları 2021 için ne kadar olacak bilgisini paylaştık.

ABSİNTHE 2021 FİYATLARI GÜNCEL

Absinthe kullanıcılar arasındaki adıyla yeşil peri biraz farklı bir içecek türüdür. Herkes tarafından çok fazla talep edilmez fakat absinthe sevenler de bu alkolün kendisine has kitlesini oluşturmaktadır. Yeşil peri içkisinin “sağlık için” kullanıldığı söylense de yukarıda da dediğimiz gibi alkollü her içecek gibi bundan da uzak durulması önerimizdir.

Güncel absinthe 2021 fiyatları aşağıda belirtilmiştir.

Absinthe Polski 50lik : 280,00 TL

Absinthe Polski 70lik: 380,00 TL

absinthe fiyatlari 2021 guncel

Sorularınız ve görüşleriniz için yazımızın altında yer alan yorum kısmını kullanabilir veya bizi sosyal medyadan takip ederek iletişime geçebilirsiniz.

* Listede yer verdiğimiz absinthe fiyatları yazımızı yazdığımız tarihte var olan son fiyatlardır. Fiyatlarda yapılacak bir değişiklik, fiyatlara zam olması halinde yazımızda güncelleme yapılacaktır. Verdiğimiz absinthe fiyatları genel fiyatlardır fakat satış noktasından satış noktasına %1-2 lik bir oynama olabilmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.