kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Eşi Emine Erdoğan’a Nasıl Ulaşılır?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Eşi Emine Erdoğan'a Nasıl Ulaşılır? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a mektup ve mesaj nasıl gönderilir? Emine Erdoğan'a ulaşmak istiyorum, nasıl ulaşabilirim?

A+
A-

Sosyal, maddi, güvenlik anlamında yardıma ihtiyaç duyan, sesini duyurmak isteyen vatandaşlar yetkililere, önemli isimlere ulaşmaya çalışır. Devlet görevlileri, milletvekilleri, bürokratlar, siyasetçiler ve liderler yoğun programları nedeniyle bazen ulaşılmaz olmaktadır. Bu noktada vatandaşlar bu isimlerin eşlerine ulaşmayı denemektedir. Vatandaşların en çok ulaşmaya çalıştığı, iletişim kurmaya çalıştığı isim ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’dır. Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi olarak pek çok sorumluluğu ve önemli görevi üstlenir. Tüm Türkiye’de sosyal, ekonomik ve kültürel faaliyetlerin yürütülmesini koordine eder. İhtiyaç sahiplerinin, yardıma muhtaç kişilerin, kimsesizlerin sesini duyar ve ihtiyaçlarını giderir. Sıfır atık projesi, eğitim projeleri, yardım projeleri, sosyal projeleri ile milyonlarca kişiyi, toplumun büyük bir kısmını olumlu yönde etkileyecek işler yürütür. Türkiye’nin 81 ilinde yüzlerce ilçesinde ve köyünde binlerce kişiye Emine Erdoğan’ın yardımı dokunmuştur. Emine Erdoğan’ın bu faaliyetlerini ve girişimlerini duyan milyonlarca kişi de kendisine ulaşmaya çalışmaktadır. Peki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’a nasıl ulaşılır? Emine Erdoğan’a ulaşmak istiyorum, nasıl ulaşırım? Emine Erdoğan’a mektup ve mesaj nasıl gönderilir?

Cumhurbaşkanı Maaşları 2023 Ne Kadar?

Emine Erdoğan Kimdir?

Cemal ve Hayriye Gülbaran çiftinin tek kız çocuğu olan Emine Erdoğan 16 Şubat 1955 yılında İstanbul’da doğmuştur. İstanbul Mithat Paşa Kız Meslek Enstitüsü’nde eğitim alan Emien Erdoğan aslen Siirt’lidir. Gençlik yıllarından bu yana sosyal ve kültürel faaliyetler içerisinde aktif yer almıştır. Kendisi ‘İdealist Kadınlar Birliği’nin isim annesi ve kurucu üyelerinden biridir. Bu birliğin yanı sıra Türk Talebe Birliği ve Hanımlar İlim ve Kültür Derneğinin de aktif takipçisi olmuştur. Yürüttüğü faaliyetler sırasında Recep Tayyip Erdoğan ile tanışmış ve 1978 yılında evlenmişlerdir. Erdoğan çiftinin ikisi kız ikisi erkek olmak üzere toplamda 4 çocuğu bulunmaktadır. Çocuklarının isimleri ise Ahmet Burak, Necmettin Bilal, Sümeyye ve Esra’dır. Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildikten sonra Emine Erdoğan’da sosyal ve kültürel faaliyetlerine devam etmiştir. Binlerce kişiye yardım etmiştir. Ayrıca 2005 yılında Toplumsal Gelişim Merkezinin kurulmasına öncülük etmiş ve bu merkez aracılığı ile yine binlerce kişiye ulaşmıştır. Emine Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan “Haydi Kızlar Okula” kampanyası ile de binlerce kız çocuğunun eğitim alması sağlanmıştır. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın yıllardır yürüttüğü onlarca büyük girişim bulunmaktadır. Bu girişimler sonucunda ise binlerce kişiye yardım eli uzatılmıştır. kamu haber

Emine Erdoğan’a Nasıl Ulaşılır?

Emine Erdoğan’a ulaşmak Cumhurbaşkanına ulaşmak kadar zordur. Ancak daha fazla iletişim kanalının olduğu da bir gerçektir. Emine Erdoğan, yanındaki danışmanlar, ailesi halkla ilişkilere, halka iletişim kurmaya büyük önem vermektedir. Bu nedenle pek çok sosyal ve kültürel etkinliğe katılırlar. Özellikle yardıma muhtaç kişilere ulaşacak projelerin hayata geçirilmesini sağlarlar. Bu kapsamda Emine Erdoğan’a pek çok ödül verilmiştir.

Devir artık teknoloji ve iletişim devri. Emine Erdoğan’a ulaşmak için bu nedenle ilk olarak sosyal medyaya başvurmalısınız. Emine Erdoğan’ın twitter, ve instagram adresleri üzerinden iletişime geçmeyi, gönderilerinin altına meramınızı anlatmayı, mesaj atmayı deneyebilirsiniz. Çünkü bu sosyal medya hesapları Emine Erdoğan’ın danışmanları tarafından 7 gün 24 saat kontrol edilmektedir ve mesajlar kendilerine ulaştırılmaktadır. Emine Erdoğan’a ulaşmak için daha pek çok yol bulunmaktadır. Örneğin mektup ve mesaj yöntemine başvurulabilir. Araya aracı sokulabilir. Tanıdık birileri aranabilir.

emine erdogana nasil ulasilir

Emine Erdoğan’a Mektup ve Mesaj Nasıl Gönderilir?

Emine Erdoğan’a ulaşmak isteyen binlerce kişi yıllardır kendisine mektup göndermeye çalışmaktadır. Bu yöntem aslında mantıklı ve kullanışlı bir yöntemdir. Çünkü Emine Erdoğan’ın evine, ofisine, cumhurbaşkanlığına gönderilecek mektuplar danışmanlarına ulaşacaktır. Böylece gereken mektuplar ve mektupların içeriğini oluşturan konulan Emine Erdoğan’a iletilecektir. Bu nedenle mektubunuzu göndereceğiniz adrese karar verdikten sonra mektup gönderebilirsiniz. Ayrıca Emine Erdoğan’ın, danışmanlarından birinin, ekibinden birinin cep telefonu numarasına ulaşabilirseniz göndereceğiniz mesajlarla da derdinizi anlatabilirsiniz. Ayrıca Emine Erdoğan’ın katıldığı etkinliklerde kendisine veya danışmanlarına mektubunuzu, mesajınızı elle verebilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Yakın Koruması Nedir? Nasıl Olunur? Ne İş Yapar?

Emine Erdoğan’a Ulaşmak İstiyorum, Nasıl Ulaşırım?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’a ulaşmak için başvurabileceğiniz tüm yolları sizler için listeledik. Bu yollardan bazılarının başarılı olmasının yolu daha azken bazılarının başarılı olma ihtimali daha yüksektir. Bu nedenle aşağıda listelenen yollardan hangisinin başarıya ulaşacağını inanıyorsanız ona yönelmeniz daha faydalı olacaktır.

Emine Erdoğan’ın Twitter ve İnstagram adreslerine mesaj atmak, gönderilere yorum atmak suretiyle iletişim kurmaya çalışabilirsiniz.

Emine Erdoğan’ın aile üyelerine, yakınlarına, danışmanlarına, korumalarına ulaşarak iletişim kurmaya çalışabilirsiniz.

Emine Erdoğan’ın ev ve iş adreslerine, Cumhurbaşkanlığı külliyesine mektup gönderebilirsiniz.

Emine Erdoğan’ın, aile üyelerinin, yakınlarının, danışmanlarının telefon numaralarına ulaşabilirseniz mesaj yazabilirsiniz.

Emine Erdoğan’ın katıldığı etkinliklere, programlara giderek sesinizi duyurmaya çalışabilirsiniz. Yine bu programlarda mektubunuzu ve mesajınızı kendisine ya da çevresindekilere iletebilirsiniz.

emine erdogan twitter

Cumhurbaşkanlığına faks nasıl çekilir?

Dileyenler 0312 525 58 31 numarası üzerinden de faks olarak istek, dilek ve şikayetlerini bildirme işlemini gerçekleştirebilirler.

Yorumlar

  1. Aradığım Kan Avatar Aradığım Kan dedi ki:

    Çok teşekkür ederim, emeğinize sağlık diyorum. Eksik olmayın.

    1. Leyla Avatar Leyla dedi ki:

      emine hanim selam, ben Azərbaycandan sana uazyorum, senden rica ederiz bana ve aileme yardim ederdiniz

    2. Leyla Avatar Leyla dedi ki:

      Sayin receb tayib erdogan, ve emine hanim ben size Azərbaycandan yazyorum. sizden rica ederim bana ve aileme yardimcinilardini. cok kotu durumdayim. 3 cocuk anesiyim.

  2. Bilal Erdoğan Avatar Bilal Erdoğan dedi ki:

    Sayın Emine Anne Ben Bilal Erdoğan Konyalıyım 3 çocuğum var Oğlum ismi Recep Tayyip Erdoğan işim yok yömiye gündelik Çalışıyorum şuan o yok geçim sıkıntısı var nolur Bana yardımcı olun lütfen Saygılarımla

  3. Handan muslu Avatar Handan muslu dedi ki:

    Sayın emine hanım sizden bana yardım etmenizi istiyorum çünkü halim perişan iki çocuğum var biri beş yaşında biride bir buçuk yaşında bana madi ve manevi destek lerinizi istiyorum

  4. Ayşe Avatar Ayşe dedi ki:

    S.a sn. emine hanım ben 50 yasında bir anneyim. oğlum suriyeli bir kızımızla evlendi bir yıl olacak birde bir bebekleri oldu elhamdülillah. Yanlız bor sıkıntımız var resmi nikahla evlendiler fakat türk vatandaşı olamadı 3 sene gibi bir zaman soylediler. Fakat biz bir çok konuda zorluk çekiyoruz. Bu sıkıntıları tek tek saymak istemiyorum sizde tahmin edersinizki bir ülkenin vatandaşı olmadan yaşamak ne kadar zor. Sizden istirham ediyorum bu konuda yapabileceğiniz birşe varsa lutfen bize yardım edin. Teşekkür ederim allaha emanet olun saygılarımla.

  5. Meliha Avatar Meliha dedi ki:

    Öncelikle cok gecmis olsun Rabbım sağlık versin ben tokat erbaa dan yaziyorum 7 yaşında bir kizim var gorme duyma engelli arti yürüme yok rabbime şükür ki onu bana nasip etti sizde bir anne hatta hepimizin annesisiniz kizimn gozlerine herhangi bir tedavi yöntemi yok kulagina gelince 5 yil once işitme cihazi takıldı tek kulak diger kulakta zaten sinir yoktu kızımın egtim hayati olmasini istiyorum rehabilitasyon merkezine adepte olamiyor evde cok rahat oraya gidince ters davranıyor evde egtim alsın istiyorum ergoterapi egtimi almasi lazim fakat imkanim yok yetisemiyorum allah devletimizden razi olsunki evde bakım maaşım var onunula masrafları karsiliyorum esim asgari ücretle çalışıyor ama kiraciyız lütfen kızımın evde egtim almasi konusunda bana yardimci olun çünkü benim tek istegim kızım ben olmadanda hayata tutanabilsin derdini anlatabilsin

  6. Elif şanlı Avatar Elif şanlı dedi ki:

    Sn Emine Erdoğan hanım öncelikle çok çok geçmiş olsun benim sizden isteğim bankalar ihtiyaç kredisi adı altında kredi vermekteler yalnız baş vuru yaptığım da olumsuz sonuç almaktayım ihtiyacimda var bu krediyi ihtiyacım olduğu zaman kullanıyorsam ne zaman kullanacağım yeni esnaf oldum bu konuya da bir çözüm getirmenizi en içten dileklerimle temenni ederim saygılarımla.

  7. Reyhan Tunç Avatar Reyhan Tunç dedi ki:

    Yardım edin

  8. Engin Avatar Engin dedi ki:

    Ne olur yardim edim eşimle boşanmak uzeriyiz ne olur yuvam dağılıyor allah aşkına yardım edin öldüm bittim burda

  9. Hasret başli Avatar Hasret başli dedi ki:

    Selamün aleyküm Emine hanm ben depremden sonra ankaraya geldim üç kızım vr şu an ucu kuran kursuna gidiyr benm kızım lgs den 455 poan fakat ankara fen lisesine yetmiyor acaba ek kontenjan dan yararlana bilirmi yardımcı olurmusunuz beyin cerrahı olmak ostiyr yardimizi rica ediyorum Altındağ kavaklı

  10. ummugulsum. Avatar ummugulsum. dedi ki:

    kızlarım 2 yıllık üniversite okudular memur olmak için başvuruyorlar red geliyor ilkokul mezunları atanıyor benim kızlar atanamıyor .7 yoldir sehir yastanesi yonlendirme de kadro bekliyor oda gelmiyor tasoren kolelik çalışma gücünü haddinden fazla ama hakların yok maaşın az adalet diplerde..kamo y geçen devletin memuru yada işçisi olmak istiyor kızlarım ama nasıl bir sistem se 1 ay çalışanlar kadroya geçerken şehir hastanesi tasoren 3 yıl 7 yıl çalışanlar geçmiyor

  11. Ali kıraç Avatar Ali kıraç dedi ki:

    Kızım kapotokya ünüversitesi diş hekimliği bölümünde ücretli okuyo ikinci sınıfa geçti ben depremzedeyim bu yıl kayıt yenileyecek durumum yok kızımın devlet ünüversitesine kaydının yapılmasını istiyorum Arz ederim