kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Personel Alım İlanı 2020

Rize Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 2020 yılında gerçekleştirilmek üzere personel alım ilanı yayınlandı. Başvuru şartları neler? Başvurular ne zamana kadar yapılacak? Detaylar haberimizde.

Rize ilinde kurulu bulunan Rize Ticaret ve Sanayi Odası 2019 yılında olduğu gibi 2020 yılında da Personel Alım İlanı yayınladı. 2019 yılı için yayınlanan personel alım ilanında KPSS taban puanı olarak 81 puan, YDS taban puanı olarak da 82 puan istemiş olan oda, 2020 yılında başvuru koşullarında değişikliğe gitti. İşte 2020 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Personel Alım İlanının detayları.

2020 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 yılında Rize Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilecek olan personel alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların; 32 yaşlarını doldurmamış olmaları, askerlik ile ilişiklerinin kalmamış olması, ekip çalışmasına uyumlu bireyler olmaları, seyahat engellerinin bulunmaması gerekmektedir. Bunun yanında alım yapılacak alanlara göre aşağıda yer vereceğimiz bölümlerden mezun olmuş olmaları ve puan koşullarını sağlıyor olmaları şarttır.

2020 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Personel Alımı Hangi Alanlar İçin Yapılacak?

2020 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların, aşağıda yer alan bölümlerin birisinden mezun olmuş olmaları gerekmektedir;

2020 Rize Ticaret ve Sanayi Odası 1.Grup Personel Alımı

-İktisat Bölümü
-İşletme Bölümü
-Kamu Yönetimi Bölümü

2020 Rize Ticaret ve Sanayi Odası 2.Grup Personel Alımı

-Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü

2020 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Personel Alımı İçin KPSS Şartı Var Mı?

2020 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda en az 70 puan almış olmaları şarttır.

fynd

2020 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Personel Alımı İçin YDS Şartı Var Mı?

2020 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından gerçekleştirilen Yabancı Dil Sınavı YDS’de en az E Seviyesi yani 50 puan almış olmaları gerekmektedir.

2020 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Personel Alımı Kaç Kişilik?

2020 yılında gerçekleştirilecek olan alımda birinci gruba 1 kişi, ikinci gruba 1 kişi olmak üzere toplam iki kişi alınacaktır.

2020 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Personel Alımı İçin İlave Koşullar

2020 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Personel alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların, bölümleri ile alakalı en az 2 sene iş deneyimine sahip olmaları gerekmektedir.

2020 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını 27 Ocak 2020 tarihine kadar Rize Ticaret ve Sanayi Odası’na bizzat teslim edecekleri evrak ile yapmaları gerekmektedir. Başvuru evrakı ve diğer detayları incelemek isteyen adaylar aşağıda yer alan yönlendirme ile İLANIN TAM METNİNE ulaşabilirler;

2020 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Personel Alım İLANI için Tıklayınız!

Rize Ticaret ve Sanayi Odası 2020 yılı personel alım sürecini takip etmek, merak ettiğiniz hususları sormak ve bilgi almak için FORUM sayfamızı takip etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.