kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

SGK 9. Dönem Denetmen Yardımcılığı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

SGK 9. Dönem Denetmen Yardımcılığı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

A+
A-

Ön başvuruları 17-31 Temmuz 2022 tarihleri arasında alınan ve 18-29 Eylül 2022 tarihleri arasında Sözlü Mülakatları gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı alımı süreci halen tamamlanmadı. Adaylar 34 gündür stresli bir bekleyiş içinde.

300 İİBF/SBF alanından, 100 de İstatistik/Matematik alanından olmak üzere 400 adayın mesleğe alınacağı süreçte 1600 aday sözlü mülakata katıldı.

6.Dönemin 64, 7.Dönemin 72, 8.Dönemin ise 102 Gün süren açıklanma süreleri göz önüne alındığında adaylar sürecin bu denli uzamasından endişe etmektedir.

Gecikme Adayları Olumsuz Etkiliyor!

1600 adayın 400’ü mesleğe adım atacak iken 1200 aday yeniden ders çalışma temposuna girmek zorunda kalacak. Bu adaylar özellikle bu bekleme sürecini verimsiz olarak geçirmekte ve her geçen gün konsantrasyonlarını kaybetmekteler.

Ayrıca diğer kurum sınavlarına katılacak aday sayısının eksilmesini de engellediğinden, çoğu kurum alımının olması gerekenden daha yüksek puanlar ile kapanmasına da sebep olan gecikmenin en kısa sürede nihayete ermesini isteyen adaylar en azından Kurum Yetkili’lerinden, bilhassa Sn. Mehmet Selim BAĞLI’dan sürece dair açıklama bekliyorlar.

Tercihini Yap olarak süreci takip etmeye ve gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Gündem

Denetmen Yardımcısı Ne İş Yapar?

Denetmen yardımcısı; uzman olduğu konular doğrultusunda denetim yapan, tahlil düzenleyen, mali tablo ve beyannamelerle ilgili konularda yazılı görüş bildiren, rapor düzenleyen ve benzeri işleri yapmakla yükümlü olan kişidir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.