kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

ŞOK Market Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

ŞOK Market Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? ŞOK Market Nedir? Kimin? ŞOK Market İndirim Kataloğu 2023 Şok Market Çalışma Şartları ve Çalışma Saatleri 2023 Şok Market İş İlanı ve Personel Alımı 2023 Şok Market Personel Maaşları 2023 Şok Market İş Başvurusu 2023

A+
A-

BİM, A101, Migros, CarrefourSA gibi devasa market zincirlerinin en büyük rakiplerinden biri de ŞOK Market grubudur. Ülkedeki hemen hemen her şehirde şubesi bulunan firma milyonlarca müşteriye hizmet sunmaktadır. Ayrıca binlerce personel için istihdam oluşturmaktadır. Bu nedenle firmanın sattığı indirimli ürünlerin yanı sıra personellerine verdiği maaşlar da merak konusu olmaktadır. Bu nedenle binlerce kişi ŞOK Market personel alımı, iş ilanı, personel maaşları ile ilgili pek çok konuda soru sorulmaktadır.

ŞOK Market Personel Maaşları Ne Kadar?

ŞOK Market Nedir? Kimin?

81 ilde 7 binden fazla mağazasıyla ülkedeki en büyük market zincirlerinden biri olan ŞOK Market binlerce personele iş fırsatı sunmaktadır. 25 binin üzerinde personel firma bünyesinde istihdam edilmektedir. 1995 yılında 13 mağaza ile ticaret hayatına başlayan firma 2011 yılında 1255 mağazası ve 7 depo ile Yıldız Holding bünyesine girmiştir. Firmanın sahibi Yıldız Holding’in sahibi olan Murat Ülkerdir. Firma ismi ise yapılan indirimlerle müşterilerin şoke edilmesinden gelmektedir.

ŞOK Market İndirim Kataloğu 2023

Firmanın binlerce mağazasında her hafta pazartesi günü indirimli ürünler satışa sunulmaktadır. 1 hafta boyunca geçerli olan Şok Market Aktüel İndirimli Ürünler Kataloğunda pek çok ürün piyasaya oranla yarı fiyatına satışa çıkmaktadır. Gıda, temizlik, kozmetik ürünleri vatandaşın beğenisine sunulmaktadır. 2023 yılında da binlerce özel ürün indirimli fiyatlarla katalogdaki yerini alacak.

Şok Market Çalışma Şartları ve Çalışma Saatleri 2023

Yıldız Holding bünyesindeki market zinciri ülkedeki en fazla şubesi bulunan firmalardan biridir. Bu denli büyük, yaygın ve ünlü bir mağazada çalışmak son derece zorludur. Çünkü her gün binlerce hatta milyonlarca müşteri mağazalara akın etmektedir. Personellerin bu yoğunlukla baş etmesi hiç kolay sayılmaz. Çalışanlar haftanın 6 günü görev başındadır 1 gün de haftalık izin hakları bulunur. 1 yıl boyunca çalışan personeller 14+2 günlük yıllık izin hakkına kavuşurlar. Firmanın şubelerinde mağaza sorumlusu, kasiyer, reyon görevlisi, depo görevlisi kadrosunda çalışan personeller bulunur. İşçiler genellikle ayakta çalışır ve gün boyu rafları kontrol ederek mağazalardaki güvenlik ve düzeni sağlarlar.

Şok Market çalışma saatleri 2023 sabah 09.00 ile akşam 21.00 saatleri arasındadır. 12 saat boyunca kesintisiz hizmetin verilebilmesi için çalışanlar vardiya sistemine göre görev yaparlar. Bazı personeller sabah gelip mağazayı açıp öğleden sonra çıkarken bazı personellerde öğle saatlerinde gelip mağazayı kapatırlar. Çalışanlar günde ortalama 9 saat görevlerinin başındadır. 9 saatin üzerindeki çalışmaları için fazla mesai ücreti almazlar. Günde 1 saat yemek, tuvalet, ihtiyaç, sigara ve çay mola hakları bulunur. Ancak bu molaları mağaza yoğunluğu azalana kadar kullanamazlar. Her şubede en az 3 personel istihdam edilir. Aksi takdirde yoğunlukla başa çıkmaz imkansız hale gelir. Vardiya sisteminde çalışma saatlerini mağaza müdürü belirler. Ancak genel olarak sabah 08.30-17.30,12.30-21.30 gibi saat aralığında çalışma yürütülür.

Şok Market İş İlanı ve Personel Alımı 2023

Ülkedeki tüm şehirlerde ve binlerce ilçede firmanın şubeleri bulunur. Bu şubelerde 25 binin üzerinde çalışan bulunur. Firmada personel sirkülasyonu yaşandığı için sık sık kaliteli hizmet anlayışını korumak için iş ilanı yayımlanır. Ayrıca açılan yeni mağazalarda çalıması için yeni personel alımı 2023 yılında da yapılacak. ŞOK Market iş ilanı ve personel alımı 2023 takip etmek ve başvuru yapmak için firmanın resmi internet sitesi olan sokmarket . com . tr adresine girerek İnsan Kaynakları bölümünü incelenmelidir. Firma kasiyer, mağaza sorumlusu, reyon görevlisi, depo sorumlusu, şoför, dağıtıcı personel gibi farklı kadrolar için personel alımı yapmaktadır. ŞOK Market iş ilanı, iş başvurusu, iş başvuru formu bu adres üzerinden yapılabilir.

sok market personel alimi is basvuru

Şok Market Personel Maaşları 2023

Firma bünyesinde farklı kadro ve pozisyonlarda binlerce personel çalışmaktadır. Mağaza sorumlusu, mağaza müdürü, kasiyer, reyon görevlisi, depo sorumlusu gibi kadrolarda çalışan personellerin ne kadar maaş aldığı merak edilmektedir. Bu nedele “ŞOK Market kasiyer maaşı 2023 ne kadar?” gibi pek çok soru sık sık sorulmaktadır. Firmanın ücret politikasının merkezinde asgari ücret bulunur. 2023 yılında geçerli olan asgari ücret 8506 lira olarak belirlendi. Bu doğrultuda 2023 yılında 8506 lira olarak ödenen maaşlar da yeni yıl itibariyle arttı. ŞOK Market personel maaşları 2023 8 bin 8506 TL olarak ödeniyor. ŞOK Market kasiyer, reyon görevlisi, depo sorumlusu, dağıtıcı personel, mağaza müdürü yardımcısı 9.000 TL maaş alıyor. Çalışanların deneyimine, hizmet yılına, başarısına bağlı olarak kazandıkları aylıklar da artabilir. Örneğin 3-5 yıl deneyimli mağaza müdürü yardımcısı 10 bin 750 TL ile 11 bin TL arasında maaş alırken, mağaza müdürü ise 13 bin TL ile 13 bin 500 TL arasında ücret almaktadır. Çalışanlara ödenen aylıklar dışında personellere ŞOK mağazalarından alışveriş yapmak üzere 300 TL limitli alışveriş kartı verilir. Bunun dışında istisna durumlarda çalışanlara prim, ödül, ikramiye verildiği de görülmüştür. 

Şok Market İş Başvurusu 2023

81 ilde ve yüzlerce ilçede 7 binden fazla mağazası bulunan ŞOK Market her yıl, her ay iş ilanı paylaşmaktadır. Farklı şehirlerdeki farklı mağazalar için yüzlerce personel alımı gerçekleştirilmektedir. ŞOK Market bünyesinde çalışmak isteyenlerin firmanın internet adresine girmesi gerekmektedir. Çünkü firma iş ilanlarını, iş başvuru süreclerini kendi internet sitesi üzerinden yürütmektedir. Firmanın sitesine girdikten sonra sağ üstteki “İnsan Kaynakları” başlığına tıklamalısınız. Daha sonra karşınıza çıkan ekranda istediğiniz kadro için başvuru butonları, iş başvuru formu sekmesi, işe alım ve başvuru süreçlerine ilişkin bilgiler gelmektedir. Buradan istediğiniz işlemi yapabilirsiniz.

ŞOK Market İş Başvurusu Yapmak İçin : https://www.sokmarket.com.tr/insan-kaynaklari/sokta-kariyer/is-basvuru-formu

Şok Market Personel Maaşları Ne Kadar?

Şok Market deneme süresi var mı?

Birçok personel ilk 3 ay deneme süresi gibi bir süreyle asgari ücret üzerinden maaş alır. 

Yorumlar

  1. erkanikea Avatar erkanikea dedi ki:

    ist.Esenler Atisalanda ikeahmet ediyorum RT ve FT operatörü lojistik ve Depo tecrübem cv mevcut ekibin ayrilmaz bireyi olmayı uzun soluklu * müşterilerimiz icin çalışmak isteğimi belirtirim