kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Adli Bilişim Mühendisliği 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

Adli Bilişim Mühendisliği 2020 taban puanları kaçlardadır, Adli Bilişim Mühendisliği 2020 başarı sıralamaları kaç binlerdedir, Adli Bilişim Mühendisliği taban puanları 2020 nasıl ortaya çıkmaktadır, 2020 Adli Bilişim Mühendisliği puanları en yüksek ve en küçük kaç taban puan ile kapatmıştır, Adli Bilişim Mühendisliği sıralama sayıları 2020 belli oldu mu, Adli Bilişim Mühendisliği sıralaması en küçük kaçtadır gibi soruların cevabını ve Adli Bilişim Mühendisliği taban puanları içeriğine yazımızdan ulaşabilirsiniz.

2019 YKS dönemi yerleştirmelerin de gerçekleşmesi ile sona erdi diyebiliriz. Ek yerleştirmeler ile de tamamen sona erecek. Yerleştirmelerde belli olan puanlar her zaman olduğu üzere bu sene de bir sonraki yılın tercih kılavuzlarında kullanılacak. Özetle 2019 YKS yerleştirmelerinde belli olan puanlar 2020 YKS tercih kılavuzlarında olacak ve biz henüz kılavuzlar yayımlanmadığı için sizlere bölümlerin taban puanları ve başarı sıralamaları verilerini bu mantık ile hazırlıyoruz.

ADLİ BİLİŞİM MÜHENDİSLİĞİ 2020 BAŞARI SIRALAMALARI VE TABAN PUANLARI

Öncelikle Adli Bilişim Mühendisliği başarı sıralamalarından bahsetmemiz gerekirse YÖK veya ÖSYM verileri açıklamadığı için Adli Bilişim Mühendisliği sıralama sayılarına şu an ulaşamıyoruz. Tahmini bir şey de vermek istemediğimiz için bahsettiğimiz kurumlar açıklar açıklamaz Adli Bilişim Mühendisliği başarı sıralamaları değerlerini tablolarımızda bulabileceksiniz.

2020 Adli Bilişim Mühendisliği puanları değerlendirildiğinde de ortaya çıkan duruma genel olarak bakacak olursak en küçük taban puan ile yerleştirmenin 260,76456 puan ile olduğunu en büyük taban puan ile yerleştirmenin de 284,02193 puan ile olduğunu görmekteyiz. Üniversitelerimizde var olan tüm Adli Bilişim Mühendisliği bölümlerine ait 2020 Adli Bilişim Mühendisliği taban puanları ve başarı sıralamaları listesini de aşağıda bulabilirsiniz. YKS hakkında da aklınıza takılan tüm konuları forum sayfalarımıza gelerek tecrübe sahibi yöneticilerimize sorabilirsiniz.

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

ADLİ BİLİŞİM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
FIRAT ÜNİVERSİTESİ   Adli Bilişim Mühendisliği    Ücretsiz 226.635 284,02193
FIRAT ÜNİVERSİTESİ   Adli Bilişim Mühendisliği    İÖ-Ücretli 272.793 268,34052
FIRAT ÜNİVERSİTESİ   Adli Bilişim Mühendisliği    Ücretsiz 295.458 261,81836
FIRAT ÜNİVERSİTESİ   Adli Bilişim Mühendisliği (M.T.O.K.)    Ücretsiz Dolmadı Dolmadı

*Yukarıda yer alan bilgiler, Adli Bilişim Mühendisliği 2020 taban puanları ve diğer şeyler ÖSYM tarafından yayımlanmış olan kılavuzdan ve resmi internet sitesinden alınmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru esas olacaktır lütfen bunu göz önünde bulundurmayı ihmal etmeyiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.