kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Balıkçılık Teknolojisi 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

Balıkçılık Teknolojisi 2020 taban puanları kaçlardadır, Balıkçılık Teknolojisi 2020 başarı sıralamaları kaç binlerdedir, Balıkçılık Teknolojisi taban puanları 2020 nasıl ortaya çıkmaktadır, 2020 Balıkçılık Teknolojisipuanları en yüksek ve en küçük kaç taban puan ile kapatmıştır, Balıkçılık Teknolojisi sıralama sayıları 2020 belli oldu mu, Balıkçılık Teknolojisi sıralaması en küçük kaçtadır gibi soruların cevabını ve Balıkçılık Teknolojisi taban puanları içeriğine yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Zorlu bir yıl geride kaldı. Binlerce öğrenci aylar süren çalışmalarının ardından YKS’ye girdi. Yerleştirme sürecinin de tamamlanmasıyla öğrencilerin bazıları üniversiteli oldu bazıları da bir kez daha hazırlanmaya karar verdi. Yerleştirme sonuçlarının ardından Balıkçılık Teknolojisi taban puanları ve başarı sıralamaları 2020 ortaya çıkacak.

Balıkçılık Teknolojisi sıralamasına ilişkin bilgiler henüz paylaşılmadı. Ancak Balıkçılık Teknolojisi  başarı sıralamaları 2020 bilgileri açıklandığında www.tercihiniyap.net ailesi olarak bu bilgileri tablo haline getirerek sizlerle paylaşacağız. Eldeki verilerle hazırlanan 4 yıllık Balıkçılık Teknolojisi taban puanları ve başarı sıralamaları ise aşağıdaki tabloda yer almaktadır.

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ TABAN PUANLARI
ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE/BÖLÜM/TÜR PUAN TÜRÜ KONT. YERL. TABAN PUAN TAVAN PUAN
ORDU ÜNİVERSİTESİ/Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi/Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği SAY 10 1 259,20557 259,20557
KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (TRABZON)/Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi/Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği SAY 20 12 218,56386 333,80559
GİRNE ÜNİVERSİTESİ (KKTC-GİRNE)/Deniz Bilimleri Fakültesi/Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği (İngilizce) (Burslu) SAY 3 0

*Yukarıda yer alan bilgiler, Balıkçılık Teknolojisi 2020 taban puanları ve diğer şeyler ÖSYM tarafından yayımlanmış olan kılavuzdan ve resmi internet sitesinden alınmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru esas olacaktır lütfen bunu göz önünde bulundurmayı ihmal etmeyiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.