kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Basım Teknolojileri 2019 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

​​​​​​​Basım teknolojileri 2019 başarı sıralamaları kaçlardadır, basım teknolojileri 2019 taban puanları kaç civarındadır, 2019 basım teknolojileri başarı sıralamaları ve taban puanları neye göre belirlenmektedir, 2018 yerleştirmelerinde basım teknolojileri bölümü en küçük ve en büyük kaç taban puan ve sıralama ile kapatmıştır gibi soruların cevaplarına buradan erişebilirsiniz.

YKS (yükseköğretim kurumları sınavı) yerleştirmeleri bittikten sonra ortaya çıkan puanlar ve sıralamalar bir sonraki yılın yerleştirme kılavuzunda o yılın taban puanları ve başarı sıralamaları olarak fikir versin diye kullanılır. Yani örneğin 2018 yerleştirmeleri sonrasında ortaya çıkan basım teknolojileri puanları ÖSYM tarafından yayımlanacak olan 2019 YKS yerleştirme kılavuzunda adaylara yol göstermesi amacıyla kullanılacaktır. İşte bu şekilde ortaya çıkan basım teknolojileri 2019 taban puanları ve başarı sıralaması listesine yazımızın ilerleyen kısmında ulaşabilirsiniz.

BASIM TEKNOLOJİLERİ 2019 BAŞARI SIRALAMALARI VE TABAN PUANLARI

Basım teknolojileri bölümü sayısal puan türü ile tercih edilebilmektedir 2018 yerleştirmelerinden sonra bölüme en düşük puan ve sıralama ile yerleşen adayın puanı ve sıralaması belli değildir, kontenjanlar dolmamıştır.

BASIM TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE TÜR FAKÜLTE BÖLÜM BURS/DİL PUAN TÜR. SIRA TABAN PUAN
MARMARA ÜNİV.  DEVLET ÜNİV. Uy Bil. Y.O. Basım Tekn.      SAY Dolmadı Dolmadı

Daha fazla bilgi almak, basım teknolojileri bölümü hakkında fikir elde etmek, aklınıza takılan soruları sormak için tercihini yap sitesine ait FORUM sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz.

* Yukarıdaki basım teknolojileri 2019 taban puanı ve başarı sıralaması verileri YÖK Atlas ve ÖSYM tarafından yayımlanan kılavuzlardan ve onlara ait internet sitelerinde bulunan listelerden derlenmiştir. Bir değişiklik yapılması halinde ÖSYM duyuruda bulunacaktır ve bu duyuru geçerli olacaktır bu sebeple ÖSYM’nin resmi web sitesini takip etmek sizin için faydalı olacaktır.

2018 YKS yerleştirmelerine dair sayısal bilgiler incelemek için BURAYA, ayrıca ÖSYM tarafından 2018 yerleştirmeleri bitiminde yayımlanan 4 yıllık tüm bölümlerin taban puanları listesine bakmak için BURAYA, 4 yıllık tüm bölümlerin sıralama değerlerine ulaşmak için de BURAYA tıklayabilirsiniz.

** Kısaltmalar

SAY: Sayısal

SÖZ: Sözel

EA: Eşit Ağırlık

İÖ: İkinci Öğretim

İnd.: İndirimli

İNG: İngilizce

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.