kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği 2020 taban puanları kaçlardadır, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği 2020 başarı sıralamaları kaç binlerdedir, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği taban puanları 2020 nasıl ortaya çıkmaktadır, 2020 Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği puanları en yüksek ve en küçük kaç taban puan ile kapatmıştır, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği sıralama sayıları 2020 belli oldu mu, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği sıralaması en küçük kaçtadır gibi soruların cevabını ve Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği taban puanları içeriğine yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Zorlu bir yıl geride kaldı. Binlerce öğrenci aylar süren çalışmalarının ardından YKS’ye girdi. Yerleştirme sürecinin de tamamlanmasıyla öğrencilerin bazıları üniversiteli oldu bazıları da bir kez daha hazırlanmaya karar verdi. Yerleştirme sonuçlarının ardından Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği taban puanları ve başarı sıralamaları 2020 ortaya çıkacak.

Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği sıralamasına ilişkin bilgiler henüz paylaşılmadı. Ancak Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği başarı sıralamaları 2020 bilgileri açıklandığında www.tercihiniyap.net ailesi olarak bu bilgileri tablo haline getirerek sizlerle paylaşacağız. Eldeki verilerle hazırlanan 4 yıllık Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği taban puanları ve başarı sıralamaları ise aşağıdaki tabloda yer almaktadır.

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

BİLGİSAYAR VE YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
TOROS ÜNİVERSİTESİ   Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği    Burslu 101.087 359,47823
TOROS ÜNİVERSİTESİ   Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği    %50 İndirimli Dolmadı Dolmadı

*Yukarıda yer alan bilgiler, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği 2020 taban puanları ve diğer şeyler ÖSYM tarafından yayımlanmış olan kılavuzdan ve resmi internet sitesinden alınmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru esas olacaktır lütfen bunu göz önünde bulundurmayı ihmal etmeyiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.