kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Çevre Mühendisliği KPSS 2017/1 Merkezi Atama Yerleştirme Taban Puanları

Çevre Mühendisliği KPSS B 2017/1 Atama Puanları Çevre Mühendisliği KPSS B 2017/1 Taban Puanları Çevre Mühendisliği KPSS B 2017/1 Merkezi Yerleştirme Atama Taban Puanları Çevre Mühendisliği KPSS B 2017/1 En Yüksek ve En Düşük Puanları Çevre Mühendisliği KPSS B 2017/1 Yerleştirme Puanları

Türkiye’nin pek çok üniversitesinde Mühendislik Fakültesi vardır. Bu fakültelerin pek çoğunda Çevre Mühendisliği bölümünden her yıl binlerce öğrenci mezun olmaktadır. Türkiye’de iş hayatında oldukça popüler olan bu meslek dalı ve lisans bölüm özellikle önümüzdeki yıllarla birlikte yurt genelindeki kentsel dönüşüm çalışmaları ile daha da önemli hale gelecektir. Bu nedenle bu özel meslek grubu için oldukça özel bir çalışmaya imza attık. Çevre Mühendisliği KPSS B 2017/1 Merkezi Atama Yerleştirme Puanlarını sizin için tablo haline getirdik. Kurum adlarına, unvanlara, illere, kontenjan sayılarına ve minimum puanlarına kadar her türlü bilginin yer aldığı bu tablonun www.tercihiniyap.net ailesi olarak siz değerli okuyucularımız için faydalı olmasını umuyoruz.

Çevre Mühendisliği KPSS 2017/1 Merkezi Atama  Taban Puanları

Çevre Mühendisliği bölümünden mezun olan binlerce kişi için 2017/1 KPSS B Merkezi Atama Yerleştirme Taban Puanları tablosunda oldukça faydalı bilgiler yer alıyor. Bakanlıklar, başkanlıklar, il özel idareleri, belediyeler ve genel müdürlüklerden oluşan kurumları kurum adı başlığı altında sizin için listeledik. Mühendis, Stajyer AIM Memuru, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni,Ayniyat Memuru, Anbar Memuru, Bilgisayar İşletmeni, Memur, Zabıta Memuru gibi pek çok unvanı unvan başlığı altında sizin için listeledik. Ayrıca Ankara’dan Şırnak’a kadar alım yapılan bütün şehirleri de en düşük puandan en yüksek puana kadar eşleştirerek oldukça değerli bir çalışma hazırladık.

Çevre Mühendisliği KPSS 2017/1 En Düşük ve En Yüksek Puanlar

Aşağıda yer alan tabloda Çevre Mühendisliği KPSS 2017/1 Merkezi Atama Yerleştirme Taban Puanları tablosunda en düşük puan ile alım 83.525 puanla Zeytinburnu Belediye Başkanlığı tarafından yapılırken, en yüksek puan ile alım da 99.0.70 puanla Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından yapıldığı görüşmektedir.

Çevre Mühendisliği KPSS 2017/1 Merkezi Atama Yerleştirme Taban Puanları

3156 1 196a9b4f2ca63e69e41d21d13e4d593c scaled

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.