kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

DGS Film Tasarımı 2017 2018 Taban Puanları

DGS film tasarımı 2017 2018 taban puanları listesine göre taban puanlar kaçta kalmıştır, DGS’ye kimler girebilir gibi soruların cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.

DGS film tasarımı 2017 2018 taban puanları listesine göre taban puanlar kaçta kalmıştır, DGS’ye kimler girebilir, DGS ile film tasarımı bölümünü kimler tercih edebilir, DGS film tasarımı en düşük ve en yüksek kaç taban puanlarda kapatmıştır, bu taban puanlar hangi üniversitelere aittir sorularının cevaplarını yazımızda sizin için derledik.

Önlisans programı mezunlarının girmeye hak kazandığı Dikey Geçiş Sınavı lisans bölümlerine girmeyi sağlayan bir üniversite giriş sınavıdır. Bu sınava giren adaylar var olan üç farklı puan türünden puanlar alır ve bu puanlar aracılığıyla tercihte bulunabilirler. Bu tercihleri yaparken fikir oluşturması için bizler sizlere taban puanları listelerini hazırlamaya devam ediyoruz.

DGS FİLM TASARIMI 2018 TABAN PUANLARI

Film tasarımı bölümünü DGS puanıyla tercih edebilmesi için bir adayın ÖSYM’nin yayınladığı kılavuzda belirtilen 2 yıllık bölümlerden birinden mezun olması gerekmektedir.

Film tasarımını DGS ile tercih etmede kullanılan en küçük taban puan 281,24348 ile Marmara Üniversitesi’ne aittir. Bu civarlarda bir puan bölüme yerleşmenizi sağlayacaktır.

Türkiye’de bulunan vakıf ve devlet üniversitelerinin hepsini içeren DGS film tasarımı 2017 2018 taban puanları listesi aşağıdaki tablodadır.

Üniversite Adı Bölüm Adı En Düşük Puan
MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Film Tasarımı 281,24348
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.