kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

DGS Kuyumculuk ve Mücevher Tasarımı Taban Puanları 2020

​​​​​​​2019 DGS ile yapılan yerleştirmelerde ortaya çıkan kuyumculuk ve mücevher tasarımı puanları içindeki en küçük ve en büyük taban puan kaçtır, 2020 DGS kuyumculuk ve mücevher tasarımı taban puanlar kaçlarda kalmıştır, kuyumculuk ve mücevher tasarımı DGS puanları 2020 nasıl ortaya çıkmaktadır gibi soruların cevapları ile birlikte DGS kuyumculuk ve mücevher tasarımı taban puanları 2020 listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Her sene DGS yerleştirmeleri yapıldıktan sonra o yıl ortaya çıkan puanlar bir sonraki yılın taban puanları olarak tercih kılavuzlarına konulur. Yani 2020 taban puanları listesi belirlenirken 2019 DGS yerleştirmelerinde ortaya çıkan puanlar kullanılmıştır.

Yukarıda bahsettiğimiz duruma binaen 2019 yerleştirmelerine göre ortaya çıkan DGS kuyumculuk ve mücevher tasarımı taban puanları 2020 listesine ait tablo aşağıdaki gibidir. 2020 DGS kuyumculuk ve mücevher tasarımı puanları içinde yer alan en küçük ve en büyük taban puanlar ise listenin en altındaki ve en üstündeki puanlardır.

DGS KUYUMCULUK VE MÜCEVHER TASARIMI BÖLÜMÜ TABAN PUANLARI
ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE/BÖLÜM/TÜR PUAN TÜRÜ KONT. YERL. TABAN PUAN TAVAN PUAN
ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ/Sanat ve Tasarım Fakültesi/Kuyumculuk ve Mücevher Tasarımı EA 2 2 221,39684 238,10743

Dikey geçiş sınavı hakkında ve kuyumculuk ve mücevher tasarımı bölümü hakkında bilgi almak, DGS’ye veya üniversite bölümlerine ya da tüm bunları kapsayan konulara dair aklınıza takılanları sormak için forum sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz.

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

* Yazımız içinde yer alan DGS kuyumculuk ve mücevher tasarımı taban puanları 2020 listesinin tablosu ve diğer bilgiler ÖSYM’nin kaynaklarından derlenmiştir. Yapılabilecek bir değişiklikte ÖSYM’nin yaptığı son duyuruyu dikkate almanız önemli rica olunur.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.