kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

DGS Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği Taban Puanları 2020

​​​​​​​DGS seyahat işletmeciliği ve turizm rehberliği puanları 2020 ne şekilde belirlenir, seyahat işletmeciliği ve turizm rehberliği DGS puanları 2020 listesinde yer alan puanlara göre seyahat işletmeciliği ve turizm rehberliği bölümüne en küçük ve en büyük taban puan ile alan üniversiteler hangileridir, DGS seyahat işletmeciliği ve turizm rehberliği taban puanlar 2020 kaçlarda kalmıştır sorularının cevaplarına ve DGS seyahat işletmeciliği ve turizm rehberliği taban puanları 2020 listesine yazımızın içinden erişebilirsiniz.

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen merkezi sınavların birçoğunun bir de yerleştirmesi bulunmaktadır ve yine ÖSYM’ce gerçekleştirilen bu yerleştirmelerde bölümler belli puan sınırlarında kalırlar. Bu kalınan puanlar ise ÖSYM’nin yine her yıl hazırladığı tercih kılavuzlarında ilgili bölümün taban puanı olarak yer alır.

Burada açıkladığımız sistem ile 2019 yerleştirmeleri sonrasında ortaya çıkan puanlar üzerinden derlenen DGS seyahat işletmeciliği ve turizm rehberliği taban puanları 2020 listesi aşağıdaki tablodadır. Seyahat işletmeciliği ve turizm rehberliği DGS puanları 2020 içindeki en küçük ve en yüksek taban puan ile kapatan üniversiteler de tablonun en altında ve en üstünde yer almaktadır.

DGS SEYAHAT İŞLETMECİLİĞİ VE TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜMÜ TABAN PUANLARI
ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE/BÖLÜM/TÜR PUAN TÜRÜ KONT. YERL. TABAN PUAN TAVAN PUAN
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ/Turizm Fakültesi/Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği EA 7 7 216,20243 233,34957
ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ/Turizm Fakültesi/Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği EA 4 4 212,13474 221,82662

2 yıllık veya 4 yıllık üniversite bölümleri, seyahat işletmeciliği ve turizm rehberliği bölümü, dikey geçiş sınavı ve bunlar gibi eğitim öğretim ile ilgili aklınıza gelebilecek tüm konularda merak ettiklerinizi sorabileceğiniz forum sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz.

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

* Sitemize gelen ziyaretçilere hazırladığımız içerikteki DGS seyahat işletmeciliği ve turizm rehberliği taban puanları 2020 tablosu ÖSYM’ye ait resmi internet sitesindeki kılavuzlardan, dosyalardan derlenmiştir. Yapılabilecek bir değişiklikte bunu hayata geçirecek kurum ÖSYM’dir ve onun yapacağı duyuru dikkate alınacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.