kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

DGS Uçak ve Uzay Mühendisliği Taban Puanları 2020

​​​​​​​Uçak ve uzay mühendisliği DGS puanları 2020 kaçlara gelmiştir, DGS uçak ve uzay mühendisliği taban puanları içindeki en alt ve en üst taban puanlar kaçlardadır, DGS uçak ve uzay mühendisliği taban puanlar 2020 nasıl ortaya çıkmaktadır gibi soruların cevapları ile DGS uçak ve uzay mühendisliği puanları 2020 listesine ulaşmak için yazımıza göz atabilirsiniz.

2019 DGS ile ilgili süreç son buldu, yerleştirmeler sonrasında bölümlerin puanları belli oldu ve bu puanlar ÖSYM’nin yayımlayacağı 2020 DGS yerleştirme kılavuzunda her bir bölüm için taban puan verisi olarak karşımıza çıkacak. Bizler de bu kılavuz henüz yayımlanmadığı için adaylara yol göstermesi maksadıyla bölümlerin 2020 taban puanları listelerini tablolaştırıyoruz

2019 DGS yerleştirmeleri sonrasında belli olan ve 2020 için taban puanları bilgisi olarak kullanılacak uçak ve uzay mühendisliği bölümü puanları içindeki en alçak ve en yüksek taban puanları aşağıdaki tabloda bulabilirsiniz. DGS uçak ve uzay mühendisliği taban puanları 2020 listesini içeren tablo aşağıdaki gibidir.

DGS UÇAK VE UZAY MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ TABAN PUANLARI
ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE/BÖLÜM/TÜR PUAN TÜRÜ KONT. YERL. TABAN PUAN TAVAN PUAN
SAMSUN ÜNİVERSİTESİ/Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi/Uçak ve Uzay Mühendisliği SAY 5 5 277,31769 300,21204
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ/Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi/Uçak ve Uzay Mühendisliği (İngilizce) SAY 4 4 269,57951 282,43450

Dikey geçiş sınavı, üniversite yerleştirmeleri, uçak ve uzay mühendisliği bölümü ve bunlar gibi tüm konulara dair merak ettikleriniz için forum sayfalarımızı ziyaret edebilir ve sorularınızı tecrübe sahibi üyelerimize ve yöneticilerimize sorabilirsiniz.

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

* İçerikte yer alanlar ile uçak ve uzay mühendisliği DGS 2020 taban puanları tablosu ÖSYM’nin resmi web sitesindeki bilgilerden alınarak hazırlanmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuruyu dikkate alınmalıdır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.