kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Film Tasarım ve Yazarlık 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

2020 YKS'de Film Tasarım ve Yazarlık bölümü kaçla kapatır? 2019 YKS Film Tasarım ve Yazarlık bölümü taban puanları kaçtı? Sorularınızın yanıtlarını yazımızda bulabilirsiniz.

Ülkemizde yalnızca İzmir’de kurulu olan Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde yer alan Film Tasarım ve Yazarlık bölümüne yerleşmek isteyen 2020 YKS adayları için 2019 YKS yerleştirme sonuçlarında bu bölüme kaç taban puanla yerleşilmiş olduğu bilgisi oldukça önemlidir. 

Film Tasarım ve Yazarlık 2020 Başarı Sıralamaları ve Taban Puanları

2019 YKS’de Dokuz Eylül Üniversitesi’nde yer alan Film Tasarım ve Yazarlık bölümüne yerleşen adayların oluşturmuş olduğu taban puanları aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

FİLM TASARIM VE YAZARLIK BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ   Film Tasarım ve Yazarlık  Ücretsiz 60.406 360,74523
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ   Film Tasarım ve Yazarlık  Ücretsiz Dolmadı Dolmadı

2020 YKS adayları Film Tasarım ve Yazarlık bölümü dahil hazırlanmak istediğiniz bölümlere dair bilgileri sorabileceğiniz FORUM sayfamıza üye olmayı Unutmayın!

2019 YKS yerleştirmeleri sonucunda yayımlanan istatistiklere göre Film Tasarım ve Yazarlık bölümüne ait taban puanlar yayımlanmış olduğundan bu bilgiye yazımızda yer verebildik. Ancak Film Tasarım ve Yazarlık bölümü başarı sıralamaları henüz yayımlanmadığından, bu bilgiye ilgili duyuru ile birlikte yazımızda yer vereceğiz. 

*Yukarıda yer alan veriler, Film Tasarım ve Yazarlık 2020 taban puanları ve diğer bilgiler ÖSYM tarafından yayımlanmış olan kılavuz içerisinden ve resmi web sitesinden alınmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru geçerli olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.