kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Fındık Eksperliği 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

​​​​​​​Fındık eksperliği 2020 taban puanları kaçtır, 2 yıllık fındık eksperliği 2020 başarı sıralamaları kaç binlerdedir, fındık eksperliği puanları 2020 nasıl belirlenmektedir, fındık eksperliği sıralama sayıları 2020 belirlendi mi gibi soruların cevabına ve fındık eksperliği taban puanları tablosuna yazımızdan ulaşabilirsiniz.

2019 YKS yerleştirmeleri gerçekleştikten sonra ortaya çıkan fındık eksperliği taban puanları ve başarı sıralamaları 2020 yılında ÖSYM’nin kılavuzunda fikir vermesi amacıyla yerini alacaktır. Fındık eksperliği 2020 taban puanları bu şekilde ortaya çıkmaktadır.

Fındık eksperliği sıralama sayıları henüz resmi kanallar tarafından yayımlanmadığından dolayı yazımızda şu an yer alamasa da fındık eksperliği başarı sıralamaları 2020 yayımlandığı anda tablolarımıza eklenecektir.

2 yıllık fındık eksperliği taban puanları ve başarı sıralamaları 2020 verilerini içeren tablo aşağıdaki gibidir.

FINDIK EKSPERLİĞİ BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
GİRESUN ÜNİVERSİTESİ   Fındık Eksperliği Ücretsiz 1.711.147 189,46012

*Yukarıda yer alan veriler, fındık eksperliği 2020 taban puanları ve diğer bilgiler ÖSYM tarafından yayımlanmış olan kılavuz içerisinden ve resmi web sitesinden alınmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru geçerli olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.