kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

2020 YKS'de Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi bölümüne kaç bininci olarak girilebilir? 2019 YKS'de Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi bölümü kaç puanla kapattı? Sorularınızın yanıtlarını yazımızda bulabilirsiniz.

Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi bölümünü kazanmak isteyen ve bu yönde hazırlıklarına devam eden 2020 YKS’ye katılacak adaylar için 2019 YKS yerleştirmeleri sonucunda Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi için oluşan taban puanlar önemli bir referanstır. Bu bilgileri adaylar için yazımızda bir araya getirdik.

Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi 2020 Başarı Sıralamaları ve Taban Puanları

Üniversitelerin Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi bölümlerine yerleşmek isteyen 2020 YKS adayları, aşağıdaki tabloda yer verdiğimiz 2019 YKS yerleştirme sonuçlarına göre oluşan taban puanları, okul bazlı olarak inceleyebilirler.

GAYRİMENKUL GELİŞTİRME VE YÖNETİMİ BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ   Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi (Yüksekokul)  Burslu 140.955 329,85919
ANKARA ÜNİVERSİTESİ   Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi (Fakülte)  Ücretsiz 501.623 253,3117
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ   Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi (Yüksekokul)  %50 İndirimli Dolmadı Dolmadı

2020 YKS hazırlık sürecinde Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi bölümünün yanı sıra hedeflediğiniz diğer bölümlere dair de sorularınızı FORUM sayfamızda sorabilir, fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz!

2019 YKS tercih ve yerleştirme süreçlerinin ardından Kurumlar tarafından yayınlanan verilerde yararlanarak Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi bölümü taban puanlarını bir araya derledik. Bu taban puanların karşılığı olan başarı sıralamalarına dair resmi ilanlar yapıldıktan sonra yazımızda Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi bölümü başarı sıralamalarına da yer vereceğiz.

*Yukarıda yer alan veriler, Film Tasarım ve Yazarlık 2020 taban puanları ve diğer bilgiler ÖSYM tarafından yayımlanmış olan kılavuz içerisinden ve resmi web sitesinden alınmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru geçerli olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.