kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Geleneksel Türk Sanatları 2019 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

Geleneksel türk sanatları 2019 başarı sıralamaları nasıldır, geleneksel türk sanatları 2019 taban puanları kaç puanlara gelmektedir, 2019 geleneksel türk sanatları başarı sıralamaları ve taban puanları hangi esasa göre belirlenmektedir, 2018 yerleştirmeleri ile geleneksel türk sanatları bölümü en küçük ve en büyük kaç sıralama ve taban puan ile kapatmıştır gibi soruların cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.

Yükseköğretim kurumları sınavı yani YKS yerleştirmeleri sonrasında ortaya çıkan puanlar ve sıralamalar bir sonraki yılın YKS yerleştirme kılavuzunda kılavuzun yayımlandığı yıla ait taban puanları ve başarı sıralamaları olarak yol göstersin diye bulunur. Yani örneğin 2018 yerleştirmeleri ile birlikte ortaya çıkan geleneksel türk sanatları puanları ÖSYM tarafından yayımlanacak olan 2019 YKS yerleştirme kılavuzunda adaylara fikir vermesi amacıyla kullanılacaktır. İşte bu şekilde oluşan geleneksel türk sanatları 2019 taban puanları ve başarı sıralamaları listesini yazımızın devamında tablo halinde bulabilirsiniz.

GELENEKSEL TÜRK SANATLARI 2019 BAŞARI SIRALAMALARI VE TABAN PUANLARI

2018 yerleştirmelerinden sonra geleneksel türk sanatları bölümüne bilinen en düşük puan ve sıralama ile yerleştirmesi yapılan adayın puanı 237,08839 ve sıralaması 714550 olarak belirlenmiştir. Bir üniversitede geleneksel türk sanatları bölümüne yerleştirmenizin gerçekleşebilmesi için sözel puan türünden bu puan veya sıralama civarında bir değer elde etmeniz gerekir diyebiliriz.

GELENEKSEL TÜRK SANATLARI BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE TÜR FAKÜLTE BÖLÜM BURS/DİL PUAN TÜR. SIRA TABAN PUAN
ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİV. DEVLET ÜNİV. Sanat ve Tas. Fak. Geleneksel Türk Sanatları  M.T.O.K.     SÖZ 714550 237,08839

Daha fazla bilgi almak, geleneksel türk sanatları bölümü hakkında fikir elde etmek, bu tip konularda, sınavlar ve yerleştirmeler ile ilgili aklınıza takılan bütün soruları sormak için tercihini yap sitesine ait forum sayfalarındaki üyelere ve yöneticilere ulaşabilirsiniz. Forum sayfaları için:

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

* Yukarıdaki geleneksel türk sanatları 2019 taban puanı ve başarı sıralaması listesi YÖK Atlas ve ÖSYM tarafından yayımlanan kılavuzlardan ve onlara ait websitelerinde bulunan kaynaklardan derlenerek hazırlanmıştır. Bir değişiklik olması halinde ÖSYM duyuru yapacaktır ve bu duyuru esas olacaktır bu sebeple ÖSYM’nin resmi websitesini takip etmek sizin için yararlı olacaktır.

2018 YKS yerleştirmelerine dair sayısal bilgileri incelemek için:

► YKS 2018 YERLEŞTİRMELERİ SAYISAL BİLGİLER

ÖSYM tarafından 2018 yerleştirmeleri bitiminde yayımlanan 4 yıllık tüm bölümlerin taban puanları listesine bakmak için:

► 4 YILLIK TÜM BÖLÜMLERİN TABAN PUANLARI

4 yıllık tüm bölümlerin sıralama değerlerine ulaşmak için:

► 4 YILLIK TÜM BÖLÜMLERİN SIRALAMALARI

** Kısaltmalar

İnd.: İndirimli

İÖ: İkinci Öğretim

EA: Eşit Ağırlık

SAY: Sayısal

SÖZ: Sözel

İNG: İngilizce

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.